- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
Riot Gin #32985 üzenetére
Az ilyen tobbfele panceltipusbol osszerakott modellhez nem ertek, sztem nem is lattam idaig.
Amivel en szorakoztam, 1 modell, 1 textura, slussz.
Viszont ha szeretsz az ilyesmikkel mokolni, eszembe jutott, hogy a modunkban van egy fekete pancel - vegulis Napkelte, de mivel fekete, elnevezodott Napnyugtanak - viszont Free-nek is volt/szerzett valahonnan egy masfajta texturat, igy 2 Napnyugta pancel van, arra gondoltam, hogy - mivel a jatekban es modokban van Clear Sky pancel, aztan modbol CS Exo, jott egy otletem, hogy legyen CS Seva is, ami kell az alagutbani atkeleshez, es Furgenel lehet megvenni.Free ossze is rakta, valahonnan lett hozza textura is, popecul nez ki.
Naszoval CS Seva mintajara lehetne Free panceljabol egy Napnyugta Seva, mert talaltam regebb egy - sajnos valamilyen szinten hibas - texturat, ami szinten fekete es popecul nez ki, ami lehetne a Napnyugta Exo.
Free az mondta, es vegulis en is lattam valamelyest, hogy szemcses a textura, meg meg mittudomen milyen baja is van, majd ha lesz kedve kijavitja, es talan be is kerul a modunkba - ugyanis rengeteg uj pancel bekerult ugyebar, CS Seva,Napnyugta, aztan Katonai,Monolit,Bandita,Zsoldos,Szabadsag,Szolgalat es CS/Tiszta Egbolt Exo-k is.
Akkor meg 3 pancel kerulne be, Napnyugta Seva es Exo, valamint a tied az az a zold Tudomanyos Exo, mert baromira tetszik
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autóhifi
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- GAMING PC! Ryzen 7 5800x , Radeon RX6700XT, 32Gb RAM
- ASUS VZ24EHE 1080p / 75Hz / 60cm (23,8") IPS /1ms válaszidő / Gamer funkciók / FreeSync
- MSI MECH 2X RX 6600 XT - eladó!
- Újszerű Topping D10s - USB DAC 32bit 384KHz DSD256
- PCLab Pro P-689 Ryzen 7 9700x / 32GB DDR5 / RTX 5070 - halk, prémium 1440p/4K gamer PC
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő