- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Hirdetés
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
andRú
csendes tag
Mai seftelés eredménye
-
andRú
csendes tag
válasz
meroly #15333 üzenetére
Egyébként használtatok ti ilyen készüléket a mindennapokban is ? Úgy értem hogy a hagyományos értelembe vett telefonfunkciókon kívül, mennyire lehet például konkrétan netezni, emailezni velük ? Sokat gondolkodom egy 8800 arte vásárlásán, azért érdekelnének a tapasztalatok
-
andRú
csendes tag
Lepakoltam a napokban a polcot, portalanítottam és lőttem egy képet róluk
-
andRú
csendes tag
Anno én is akku nélkül szereztem de tudtam még rendelni ha jól emlékszem, a gigatel-ről olyan kétezer forint környékén. Egyedül ott találtam hozzá. Gondolom olyan speciális töltővég beszerzéséről ne is álmodjak
-
andRú
csendes tag
Köszönöm
Most még a 9000-res communicatort szeretném életre kelteni a napokban. Új akkut szereztem hozzá, csak töltő hiányban bajlódnom kell kicsit a feltöltéssel. Remélem összejön az is. -
andRú
csendes tag
Igen most sikerült belőnöm végre. Független, szépen viszi a régi westeles kártyát.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
- AOC 27" 27G2U Full HD 144Hz monitor eladó!
- LG 28bk550Y 28 colos Full HD monitor eladó! Jótállással!
- Eladó 1250W/1800W/2000W Tápegységek próbagaranciával! Posta ok!
- PowerColor Red Devil RX6700 XT 12GB eladó
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest