- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Magisk
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
persze. én egy hétig pl 3110-est használtam, nem a Classic-ot. addig bírta egy töltéssel az 550 akkujával.
használtam már 5110-est, 6310i-t, 8110-est, mondjuk napi haznáatban az N82 és az E61 van. bár már ezek is retró telefonok. használtam 9500, 9300, 9210, 9110, sőt, kölcsönkapott akkuval ár napig 9000-est is. utóbbi csak a kabátzsebembe fért el.
használtam új, low-end telefont is, egy 1100-át. az is jó, aranyos, hogy mennyire nem jó semmire, de amire kellett, megfelelt.
Érdekes, hogy ami régi, de tucatdarab, pl 3310, 3410, azt nem használnám. megvan persze, de nem. ha már retró, akkor ne úgy nézzenek meg, hogy "na a csóró lúzer, telefonra sincs pénze", hanem akkor már azért, mert spéci.
az szép volt, amikor a gyereknek szó szerint tátva maradt a szája, ahogy tetris-eztem a 9110-esemen.
N91-est akarom majd zenelejátszónak beüzemelni, na azzal lesnének a metrón szerintembár az is szép volt, amikor az N93i-n néztem a The Big Bang Theory-t headsettel.
(#15334) fullextra: ok, nekem egy sima van, az se jó, sajnos. 8800-ák terén még van mit fejlődnie a gyűjteménynek.
-
pszili8
aktív tag
Akkor te sem ma kezdted,én is akörül kezdtem gyűjteni,minden egy Nokia 6210-el kezdődött.Sajnos mostanság nincs rá keret,sokszor gondolkozom azon,hogy eladom az egész gyűjteményt.Ez a pixelhiba kiakaszt,2 hete még használtam is az r380-at,semmi baja nem volt,feltettem a polcra azóta hozzá sem nyúltam.A múlt héten meg mondom átnézem azokat a telókat amiket rég piszkáltam 5 hibátlan ericsson t10-ből 2 indult be,szétszedtem kipucoltam őket most megint mennek.
-
pszili8
aktív tag
-
meroly
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Silent Hill f teszt
- Anime filmek és sorozatok
- Kedvenc zene a mai napra
- Dying Light Beast
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 1 i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 4G modem
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 3 Ryzen 5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 1GB dedikált VGA
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen 3 i7 / 16GB / 512GB SSD / 2 az 1-ben érintőkijelző / WQHD IPS
- Lenovo ThinkPad T14s i7 / 32 GB RAM / 256 GB SSD / Full HD IPS
- HP EliteBook 650 G9 12. generációs i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest