- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Négy színben tetszeleg a Galaxy S25 FE
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
stufen2
aktív tag
válasz
zorzy4 #24891 üzenetére
1. tudod, hasonlít a 6108-ra, itt van pár szép, jó minőségű kép róla
2. 3310-be tehető naptár, nekem van -
bunkomen
aktív tag
Lenne pár felesleges cuccom, amiért cserébe nokia telót/alkatrészt elfogadok
- SE CDS-60 dokkoló (támasztó keret hiányzik) + adatkábel
- Nokia 6600, 6630, 7650 alkatrésznekAmi kéne:
- szép 1100, 1112, 3220, N70 gombsor
- szép 1600, 5310, 6630, 8210 előlap
- szép 1112, 3120c, 6680 ház
- 2330c hátlap
- 1610, 2110 antennaMost így hirtelenjében ennyi, ha nem is csere de sör árban ha valaki megszabadulna ezek közül akkor írjon
vasárnaponként van egy haver pesten ő le tudja bonyolítani ha arról van szó
-
bunkomen
aktív tag
Egy kicsit belemerültem ebbe a phoenix-be. Van egy angol 6131-esem. Először sikerült frissítenem a szoftvert. Majd miután rájöttem hogy nem lett magyar, kicsit jobban beleástam magam és sikerült magyarosítanom. Ráadásul a lifetimer is nullázódott. Gondolom ez csak nekem ilyen nagy szó, de büszke vagyok magamra
-
MurdR
veterán
Valakinek van szüksége esetleg egy 8gigás M2 kártyára? Most találtam egy élőhalott W995ben.
-
Sucuka
senior tag
A DCT3-as telókra rengeteg ilyen szoft létezett/létezik. Azokkal nagyon sokmindent lehetett csinálni. Főleg a 3310 volt brutál módon tuningolható. A 6310i már DCT4 és ahhoz nem voltak ilyen holmik. Maga a telefon generációjának "élete" nagyon rövid volt, hamar jött a BB5, így nem készültek buheraprogik hozzájuk, csak pár darab...
-
Bacusuz
őstag
hali
ma hozzájutottam egy nokia cark-91 kihangosítóhoz kemény 3k ért.
ebből kifolyólag eladnám belőle amik nekem nem kellenek:
-antenna
-központi egység/ebbe mennek a kábelek/
-mikrofon
-hangszórócsak egyben eladó ,
Ár: 1 db carlsberg sör -
Sucuka
senior tag
Üdvözlet Embörök
Jó, hogy találtam ezt a topic-ot! Ment is a kedvencekbe
Mindjárt jövök is egy kérdéssel:
Nokia 8250-es előlapja nincs-é valakinek? A következők miatt kéne:
Most végeztem egy 8210 TELJES! szoftveres magyarításával (full PPM magyarítás: 3 másik teló szoftveréből ollóztam össze a szövegeket, tehát nem saját fordítás, minden szöveg eredeti NOKIA, és többszörösen ellenőriztem le mindent. A T9 kivételével minden működik rajta. Kiszedtem belőle az ázsiai nyelveket, csak angol és magyar van benne.)
A telefon némi hardveres tuningon is átesett, a zöld világítást kékre cseréltem. Ha valakit érdekel, posztolok róla majd képet is. Most egy fehér 8210 előlap van rajta. Elvileg írok cikket is róla valahová, de ez még a jövő zenéjeIgazi kuriózum lett így most: fehér 8210, 8250 szoftverrel, ami ráadásul magyarul "beszél", hisz a 8250-est eredetileg kelet ázsiai piacra szánták, magyar (és még egy sor másik) nyelvet tartalmazó nyelvi csomag soha nem létezett hozzá.
-
MurdR
veterán
válasz
bumbalaci55 #24871 üzenetére
Várom
-
bumbalaci55
tag
pü. megy.
még működik is mozt találtam rajta 624 Mb csengőhangot.. nem kevés.
-
ferret77
aktív tag
válasz
bumbalaci55 #24867 üzenetére
Fú, annak idején 21ezerért vettem 1gigás rs-mmc-t a 7610-embe.
Akkor még az volt a max kapacitás.
-
MurdR
veterán
válasz
bumbalaci55 #24867 üzenetére
Úúúúúúúúúúúú mit kérsz érte?
A 6600-mba kéne -
MurdR
veterán
Nincs valakinek elfekvőben MMC-je?
-
KSparrow
őstag
válasz
bunkomen #24852 üzenetére
Na ja, de ehhez már ajánlott szerintem a BOX, ahoz a kábelek, és ha azt összeszeded, akkor ott tartasz könnyen, hogy az a pár telefon, amit meg kell csinálnod, 10-15000/darab lesz, míg ha szervizbe hordod, jobban kijössz, és összehaverkodsz a szervizessel, a végén meg kedvezményt is ad..
Én ezért járok szervizbe
-
bunkomen
aktív tag
válasz
KSparrow #24851 üzenetére
Lehet majd körbekérdezek, hogy milyen árban tudják megcsinálni. Azon is meglepődnék, ha elvállalnának ilyen régebbi telefonokat, nem hogy 4000-ért
Elsősorban az lenne a célom, hogy megtanuljam a folyamatot és itthon is meg tudjam csinálni a jövőben is az ilyen problémákat.
-
KSparrow
őstag
válasz
bunkomen #24850 üzenetére
Azt hittem, erre válaszoltam... de most nem látom a HSZ-t.. Na mindegy, lehet csak akartam, és szenilis vagyok
Inkább vidd szervizbe, a 9300 az Product code csere, elvileg Phoenix is megoldja, de egyszerűbb, és biztosabb a szerviz. szerintem a 3 telefont már megcsinálják 4000 körül. -
bunkomen
aktív tag
Hát akkor elég ritkán, mert vaterát napi többször is bújom és nem nagyon találkozok újvárosi eladókkal ilyen területen. Egy srácot ismerek aki gyűjtögeti a telefonokat, de neki már nincs olyan Nokiája amitől megválna és nekem ne lenne meg. Elcseréltünk mindent amit tudtunk
Jut eszembe egy kis szakmai kérdés... a másik topicban a madár se jár, ezért itt is megkérdezem:
Lenne pár telóm amiknek nem jó a szoftvere.
Nokia 3650, 7610, N-gage - bekapcsolásnál nokia logonál megállnak
Nokia 9300 - rossz szoftvert tettek rá, orosz lett és a belső kijelző nem bootol beMeg tudnám ezeket itthon csinálni? Mi szükséges hozzá? Illetve egy tutorialt tudna valaki linkelni?
-
-
-
orion1025
őstag
Ha valakit érdekel egy E51, az írjon és megegyezünk
-
Dr.Zoo
őstag
válasz
bumbalaci55 #24835 üzenetére
Annyiért én is láttam..
-
stufen2
aktív tag
válasz
szar kínai másolat
-
bunkomen
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom miért még csak most találtam erre a topicra, de nagyon örülök
Jómagam nagy Nokia rajongó vagyok. Valamikor 2012 elején bele is kezdtem a szerény gyűjtögetésbe. Az egész egy 6310-essel indult barátnőm édesapjának a fiókjából2012 áprilisában itt tartottam:
Most pedig itt:
A telefonokról egy részletes excel táblázatot vezetek egy részletet ebből is megmutatok
A telefonjaim nagy része működőképes, esetleg kisebb hibák előfordulnak itt-ott. Rajta vagyok, hogy idővel mindegyik patika állapotba kerüljön. De elég kis költségvetés jut rájuk.
Remélem ez a topic segít majd csereberélni, aprón is van 1-2 hirdetésem mindig. Amúgy vaterán vagyok még nagy aktivitásban "kisartur" néven. Biztos vagyok benne, hogy van akivel már ott összefutottunk, ha nem is személyesen...
-
válasz
abból állítólag már meg lehet élni.
-
Dr.Zoo
őstag
Valakinek nincs elfekvőben egy nokia 8910 elfekvőben?
(a titán színű izgatna igazán, nem a black, ha lehet válogatni...
)
-
KSparrow
őstag
válasz
stufen2 #24828 üzenetére
ugyanaz. A 7280 tárcsámmal átvágtak, a gyári hibás termket nem cserélték ki (tuti anyaghibából ment szét a szalagkábele, nem én vágtam át), de az N79-re már jó cuccokat küldtek. Régebben hallottam gyárinak hirdetett UGY termékekről velük kapcsolatban, de nem találkoztam ilyennel.
-
stufen2
aktív tag
A skyphone és a phonedika rokon cég? Csak mert a phonedika termékeinél skyphone képek vannak. Milyen véleménnyel vagytok róluk?
-
zorzy4
addikt
Na hát nálam van, az n400. Állapot hányadék, de a ritka telefon attól ritka, hogy nem lehet egy másikra várni. Mondjuk amit még ebből a típusból láttam az még rondább volt. Na meg átvettem a csoda által közösbe dobott a előlapcsomagot. Ha valakinek kell ingyen 6230i hátlap szóljon, van dögivel.
-
ferret77
aktív tag
Tud valaki eladó N-Gage-t, vagy QD-t?
-
MurdR
veterán
Ha megnyerném az ötöst, mindet megvenném
-
ferret77
aktív tag
Egy kis nyálcsorgató
[link]
-
ferret77
aktív tag
Megnyertem 1ft-ért, de megadtam az ötszörösét.
Igaz csak dummy, de ennyit megért.
-
zorzy4
addikt
Na már megint kitöröltem a topikot a listámból.
-
stufen2
aktív tag
válasz
zorzy4 #24808 üzenetére
Nem tudom én többet nem adnék érte, jó oké, hogy ritka, de nem valami szépség, legalább is nekem nem tetszik, pontosabban nincs benne semmi extra, valami egyediség a külsejében amire felkapja az ember a fejét, mint pl a nokia 7600, pedig lehetne hiszen egy neves dizájn cég csinálta, számomra ezért nem ér annyit.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Philips LCD és LED TV-k
- Kedvenc zene a mai napra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Hálózati / IP kamera
- Azonnali fotós kérdések órája
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Lexus, Toyota topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPhone 12 Pro Max / 128GB / Asztro / Új gyári akku! / Garancia!
- MacSzerez.com - 2017 MacBook Pro 15" / i7 2.9GHz - 4 Mag / 16GB RAM / 512GB SSD / Radeon Pro 4GB
- MacSzerez.com - iPhone 13 Pro Max / 128GB / Asztro szürke / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 13 Pro Max / 128GB / Sierra Blue / Új Apple akkumulátor!
- Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 16GB 512GB NVMe + 1TB HDD magyar vbill gar
- Eladó Lenovo ThinkCentre M910q i7 16GB / 12 hó jótállás
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest