- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Poco M7 Pro 5G - ellenfél a Redminek, de minek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sucuka
senior tag
Üdvözlet Embörök
Jó, hogy találtam ezt a topic-ot! Ment is a kedvencekbe
Mindjárt jövök is egy kérdéssel:
Nokia 8250-es előlapja nincs-é valakinek? A következők miatt kéne:
Most végeztem egy 8210 TELJES! szoftveres magyarításával (full PPM magyarítás: 3 másik teló szoftveréből ollóztam össze a szövegeket, tehát nem saját fordítás, minden szöveg eredeti NOKIA, és többszörösen ellenőriztem le mindent. A T9 kivételével minden működik rajta. Kiszedtem belőle az ázsiai nyelveket, csak angol és magyar van benne.)
A telefon némi hardveres tuningon is átesett, a zöld világítást kékre cseréltem. Ha valakit érdekel, posztolok róla majd képet is. Most egy fehér 8210 előlap van rajta. Elvileg írok cikket is róla valahová, de ez még a jövő zenéjeIgazi kuriózum lett így most: fehér 8210, 8250 szoftverrel, ami ráadásul magyarul "beszél", hisz a 8250-est eredetileg kelet ázsiai piacra szánták, magyar (és még egy sor másik) nyelvet tartalmazó nyelvi csomag soha nem létezett hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5
- Spórolós topik
- iPhone topik
- SCUF Reflex (2025): Apró változtatás, hatalmas különbség?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 6 14IRH8 - 14" WUXGA OLED - i5-13500H - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G17 G713IM 17 notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest