Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zorzy4
addikt
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
Nálam a 6110 200ftos kategória, de mivel ez full dobozos és volt még hozzá egy gyári övcsat, így nem sokalltam az 1300at.
-
ferret77
aktív tag
válasz
quailstorm
üzenetére
JAF már megvolt, de ugyanúgy kéri a kódot és nem állt vissza 12345-re. NSS meg nem tudja kiolvasni, errort ír. Azért még próbálkozok majd.
-
bunkomen
aktív tag
-
ferret77
aktív tag
válasz
stufen2
üzenetére
Szépek, elfogadnám őket.

Ezek a mai szerzeményeim. A 7373-nak repedt a kijelző plexi és biztonsági kódot kér, de egy ezrest megért így dobozosan. Eddig még nem sikerült megoldanom a kódos dolgot. Az a baj, hogy BB5-ös.
Az N-Gage-nek meg felül a gumit le kell ragasztani, mert megnyúlt.
-
stufen2
aktív tag
BUÉK! Na lefényképeztem őket, de ezek csak azok, amik bent vannak a vitrinben, egy működő 6680as, és egy szép piros felújított 3660as lemaradt a képről (elfelejtettem). P=proto, M=működik jólA dokkolókról meg lusta voltam, a 9500, 9300, 6630, 6300, n91, és a 8asokhoz megvan szinte minden dokker, kivéve a zafír arte. De még van vagy 5-6 cipős doboznyi dummy legalább, újabb nokiák, ericssonok, motorola, samu, siemens, sony-ericssonok, lg stb. Következő széria mi legyen?

-
zorzy4
addikt
válasz
Stylewars_kp
üzenetére
Mit kell figyelni, fix áras?
-
köszi.

na ilyen videót sem fogunk sűrűn látni a jövőben.

-
zorzy4
addikt
Boldog retro telefonokban gazdag új évet mindenkinek.
-
a 3300-n S30 vagy S40 van?
-
KSparrow
őstag
válasz
buyerseller
üzenetére
Nem proto, egy utángyártott antenna nélküli hátlap volt rajta, rettenetes silány :S
Már nem tudom mi lett vele, de szerencsére nincs meg
-
zorzy4
addikt
Ha valaki ilyet keres. [link]
-
zorzy4
addikt
válasz
buyerseller
üzenetére
Letehet, hozzá kapni antenna nélküli hátlapot. Én most vibra akkut keresek hozzá.
-
stufen2
aktív tag
A nokia 6300-ba milyen akku való?
-
zorzy4
addikt
válasz
buyerseller
üzenetére
Miből gondolod, hogy a 6110 proto?
-
KSparrow
őstag
Itt egy antik kép, amit egy archívum-dvd-n találtam meg tegnapelőtt.

Ekkor még (2007 szept) csak 32 telefonom volt. Egy részük még megvan, pl a T10, vagy a Samsung. Érdekes, hogy pont a Nokiák cserélődtek. Persze a 3410, 3310, 7110, 2110, ami családiak, méág megvannak, csak nem a polcon. Talán az 5110 az egyetlen, ami ugyanez (pesze felújítva)
-
Don Pityu
csendes tag
Van valakinek felesleges N C2-01 kijelzője?Uganaz mint a N5000 VAGY 2700.
buék.
-
MurdR
veterán
Tud valamelyiktek' forrasztani? 6310i akkuérintkezőt kéne visszavarázsolni

-
stufen2
aktív tag
megtaláltam a kedvenc dummy-m párját, ilyenekért érdemes ezeket gyűjteni, originál bliszteresek

-
KSparrow
őstag
válasz
ferret77
üzenetére
Egy boltossal akadtam össze vaterán, épp kiköltözött írországba. így a 3210 előlapos biznisz után megszánt még pár headsettel, (vagy 10-15 headset) meg egy pár telefonnal (3310 ritka bronz előlappal, gyönyörű állapotban, egy SonyE., és egy 4 órás E51) Meg ez az előlap is benne volt a szeretetcsomagban
Vadi új, fóliás
Már csak egy telefon kéne bele, meg 2 szett szép oldalgumi. -
KSparrow
őstag
válasz
ferret77
üzenetére
Az ötlet nem rossz, de a buli témája 1930-as Amerika

Akkor legalább a telefonok, amik megbontják, legyenek egy korból, 3 korszak.. nem jó ha keveredik
Meg 3220 szerintem használhatatlan 
LED karácsonyfa az a telefon... oldalán, a gombok, és a hátlap is !?
Amúgy durva, de a hátlapban van giroszkóp, onnan tudja, merre mozdult a telefon, és milyen irányba írja ki az infót. Sőt, van a hátlapban 3 extra játék is, ami mozgásérzékelős elvileg... Nekem nem annyira sikerült kitapasztalni
-
KSparrow
őstag
válasz
stufen2
üzenetére
Kösz, nem. Asszem tavaly sikeredett olyan jól egy kolléga szilvesztere, hogy 7600-ája bánta. Meg azt nem használtam, nem ismerem annyira. Ezért gondoltam E90-N86-8850 trióra. De a legegyszerűbb az X7 lesz, viszek OTG-t, és ha nem bírja a 808, akkor "vérátömlesztéssel" tölt rá kicsit az X7

-
KSparrow
őstag
válasz
Stylewars_kp
üzenetére
Hát egyrészt az első 3G telefonról beszélünk, ami ugyan jó, de kicsit megelózte korát. meg drága volt, és nálunk nem is forgalmazták. a 2300 is azért ritka, mert drága volt, szolgáltató nem forgalmazta, függetlenül meg nem érte meg.
Nem BL-5C, BLC-2. Kellemes telefon, a gombok mint egy 6100 szerintem. De tény, hogy nagyon nagy. de egy 3650 is, és az is megszokható volt. Én is megszoktam az N90-est, N93-at vagy 7710-est. Most az N91-ben van a kártyám (mármint a másodlagos, a 808 a fő, kell a net, ez nem kérdés, hogy marad), de sajnálom szilveszterre, buliba
féltem
Kell valami strapabíró, majd feldobom a polcra a kártyám, és ahova esik, az a telefon lesz 
A viccet félretéve E90 lesz, vagy N86... -
stufen2
aktív tag
-
stufen2
aktív tag
válasz
Stylewars_kp
üzenetére
Mint egy ránc felvarrott ormótlan 5110-es, ritkasága szerintem abban rejlik, hogy abban az időben messze ez volt talán a "legrosszabb" nokia a piacon, egy evolúciós zsákutca, egy selejt, semmi olyan nincs benne amiért anno kellett volna, jó az anyagminősége jó az akkoriakhoz képest, ezért talán a selejt kifejezés kicsit durva, arról nem beszélve, hogy inkább önvédelmi fegyver mint telefon. A 6610i mellett amit a kolléga említett, meg messze elbújhatott, bár az meg a 6650hez képest gagyi műanyag telefon. Összességében az anyagminősége jó-nagyon jó, de minden más csak negatívum. Alig fér bele a zsebembe...
-
KSparrow
őstag
válasz
Stylewars_kp
üzenetére
Hát nekem is van, itt áll a polcon, de új, szóval nem használtam.
Egyébként a menü érdekes, mert olyan az ikonkészlet, mint 7600-án, de amúgy sima s40, nem tud többet, mint egy 6610i
Még ami érdekes lahat: 3310 akku kell bele. -
stufen2
aktív tag
válasz
Stylewars_kp
üzenetére
proto, és működő is van
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Készülnek a képek, E, N széria meg van, de beborult úgyhogy abbahagytam..., meg anyám visszakérte a vasalódeszkát.
-
Stylewars_kp
őstag
Valakinek volt már hozzá szerencséje?
-
6700 Classic:
Ha le akarom tölteni az Ovi Áruházat a „Letöltés!” appból, akkor azt mondja, hogy „Hiba a tétel mentésekor”.
Mi lehet a hiba? És hogy lehetne megoldani, hogy menjen rendesen? -
stufen2
aktív tag
-
stufen2
aktív tag
A korai kínaiaknak botrányos, 3210, 5110 volt az utolsó jó amit fel lehetett használni, amik utána jöttek 3as széria, 6os széria, 7es széria ezek kriminálisak, de majd meglátod a 6810esen mennyire gagyi, de a top 5 leg szarabb minőségűben benne van, az E és N sorozat jó volt az elsők még gyengébbek, de a vége nagyon minőségi, de érdekes az 5ös széria végig jó, a 9es szódával elmegy kivéve a 9000es az egy az egyben eredeti telefon, persze vannak kivételek a 7600 pl szép, a 2es, 1es sorozat se rossz, de a 6os széria ami a legvacakabb meg a 7es, a 8asból szinte minden meg van, azok jók, de amit fel lehetett használni az a 8110, 8810, 8850 és társai 55, 90(gondolom én hiszen ugyan akkoriak), 8310, a 8210est meg a 8250est nem tudom, mert az nincs, de valószínű azok is, a többi nem használható fel bárki bármit mond, az csak a pénz lehúzásra megy, vagy nem eredeti dummy ház van rajta. Illetve Ksparrow azt mondta jó az 5100-é is, de nem néztem nála, mármint felhasználható a burka.
-
MurdR
veterán
válasz
stufen2
üzenetére
Hát mindegy, egy ezrest megér azért
nem cserélek házat meg ilyenek, csak eljátszottam a gondolattal. 
Nagy amúgy a szórás a dummyk között minőségben? Tehát van olyan, amelyiknek igazából ugyan az az anyagminősége mint a remdes telefonnak? (Eddig csak 8800val találkoztam ami ilyen, de nem nagyon foglalkoztam dummykkal) -
stufen2
aktív tag
válasz
stufen2
üzenetére
esetleg a plexit tudod használni, de érdekes a 6800-nak a belső gombjai, nyomkodhatók a 6810-esé nem valószínű nincs bent a légrugó, kivitelre mindkettő nagyon kínai, a képernyő alatti flip érintkező dupla csíkos rész is nem réz hanem festett
az előlap tetején kétoldalt a dupla csík már meg is kopott, pedig én vettem ki a dobozból, karcmentes és kb 10 szer ha ki lett nyitva -
stufen2
aktív tag
Jó ha egyáltalán szét tudod szedni sérülés mentesen, annyira silány minőségű a gyári burokhoz képest, úgy hogy én nem foglalkoznék vele, nem sziloplaszttal ragasztották össze hanem műanyag ragasztóval a kínai dummykat és ez is az, én egyszer egy ronda 7650-ből raktam át egy szép 7650-be a súlyokat, mert abban nem voltak, az kínai volt de szét lehetett szedni, de a 6810 és a 6800 is a gyengébb, gagyibb minőségű dummyk közé tartoznak. Arról nem beszélve, hogy a belső szerkezetük a kínaiaknak nem olyan, mint az eredeti telefonoké, amelyikben van súly ott pl a középkeret az előlaptól, vagy a hátlaptól ilyen kis távtartó oszlopokkal van kiékelve, gondolom, hogy ne hajoljon meg a műanyag, mert nagyon vékony, ahol meg nincs súly ott meg olyan, mint egy lufi belül nincs semmi. De a lényeg, hogy a kínaiak mintha pillanat ragasztóval lennének összerakva, megbontani se lehet némelyiket, meg "puha" nagyon a műanyag is amiből csinálták őket, ha netán alá is tudsz nyúlni egyből felsorjásodik a széle.
-
stufen2
aktív tag
azok még annyira nem mozgatnak, milyen típus?
-
stufen2
aktív tag
-
zorzy4
addikt
Hozzájutottam egy full dobozod nokia 6110hez. Amióta az összes ritka telefon beszereztem amit akartam, azóta jöhet egy két kommersz darab is. Azt hiszem a jövő évet, ezzel a telóval kezdem.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- Samsung Galax A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(Göd)