- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A5 (2017) - lottóötös
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- IP66 + IP68 + IP69 + IP69K védelemmel érkezik a Note 15 Pro
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
heidricha
őstag
válasz
#40993792 #7874 üzenetére
Ez jócskán ízlés dolga. A Nillkinnel is igen jó a fogása, de szvsz gyárilag még kellemesebb volt - zsebben hordani kényelmesebb egy ekkora tepsit, ha legalább vékony (ha egyszer hajlékony nem lehet).
Anyagra, fogásra ez a tok, meg a gyári eléggé hasonlóak, kivéve, hogy én barna tokot tettem rá - nehogy már minden fekete legyen! A pink meg nem az én stílusom
Ja, és komoly előnye, hogy szinte pont olyan vastag, mint a kamera "udvara", ami teljesen ki van belőle vágva, vagyis hátára fektetve végre nem a kamera tartja az egész eszközt!! A nyitott részei egyelőre aggasztanak, de olyan szépeket írtak róla sokan, hogy adnom kellett egy esélyt! A nagyon puha szilikonok sehogy nem tetszenek félkemény szilikon meg nem tudom, létezik-e ehhez, ráadásul ami a B-n volt, nagyon vastag!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- szinte új iPhone 16 Plus 128GB white fehér független Apple 3 év garancia ajándék
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Újszerű, Karcmentes,256GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest