- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ekkold #28030 üzenetére
Fú... nem egyszerű. Ha jól tudom, akkor 3, 3s, 4x ugyanazon megoldással bír. Én a 3s-ből próbáltam meg kiszedni, de a két kihúzandó nyúlós ragacs mindkét oldalon beszakadt, és nem tudtam kivenni normálisan az akkut... de az újat betenni ezek után már nem nehéz, ha nem sétrettem meg mindent.
-
-
válasz
orso0355 #27064 üzenetére
Pixel phone pro (a legújabb nem jó, a régebbiek jobbak - majd megnézem a pontos verzióját a réginek, tlán volt mentésem még a 3s-ről, lást alább...)
más:
Nekem is 4x lett, mert a 3s meghalódott vala a héten. -
válasz
fradi81 #24225 üzenetére
Hát... mint mindig, több lehetőség van...
1.Telepítettél olyan programot, ami dobálja ezt.
Macerás visszakeresni általában, és a programokat levéve lehet rájönni, hogy melyik volt a galád cucc.2, Valamely rendszeralkalmazás reklámot. Pl. a tisztító alkalmazás maga.
Root kell az eltávlításához.3, a böngészőben volt valami , és a telefon indulása után a böngésző automatikusan betöltődik, és már dobja is a kedvességet.
Böngésző adatainak törlése, kukik törlése, előzmények törlése, kezdőoldal megváltoztatása. Ha így sem, akkor böngésző törlése az előző tevékenységek megtétele után, és próba.4, ha felbukkan, akkor a bal gombot (futó alkalmazások) nyomd meg, hátha ott lesz az alkalmazás, ami kirakta neked.
Sajna ezek találgatások, nem konkrét megoldások a jelenségre.
-
válasz
fradi81 #24219 üzenetére
Első dolog, hogy net kapcsolat lekapcsol.
Én utána a kép alapján a bezárást választanám.
Ha még mindig ott van, és ott is akar maradni. és böngészés közben kaptad, akkor home gomb, és kilövöd a böngészőt.
Ha nem, akkor is home gomb - elméletileg ugye az kilép a főképernyőre. -
-
válasz
egopista #23906 üzenetére
dhcp esetén kap ip-t. ping van, alkalmazásoknál net nincs, nem csak böngészőben.
statikus ip-nél minden oké (ám itt 1-gyel megemeltem a dhcp-hez képest a címet)otthoni hálózat esetén a 3s-sen a dhcp több éve remek.
Még van pár 4x a családban, majd azokkal is kipróbálom.
-
-
válasz
tobias40 #23673 üzenetére
Na én is hasonlóan jártam, de még volt benne egy csavar:
Szóval 4x, hotspot beállít, bekapcs. Redmi 3s hozzácsatlakozik. Remek.
3s-en nincs net. 4x-en van.
3s: ping 192.168.34.1 --> kapcsolat visszajelez. Net nincs.Előkaptam a régi-régi Siswoo i7-et, 4x-hez csatlakozok, net megy.
Látom, hogy statikus ip-vel oldottad meg, én is megpróbálkozok vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- PlayStation 5
- Autós topik
- ASUS routerek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest