- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugynok
senior tag
válasz
trebrona #2582 üzenetére
Picit visszàbb beszéltünk róla, hogy nem az itteni összefoglalóban szereplő, de 4X-hez való, képet is mutattam. Minden app + beàllìtàs megmaradt, de twrp-t ès rootot (magiskm) újra kellett tenni. Twrp egy gombnyomàs, magiskm playről.
Szpeti40:
https://data.hu/get/10604485/root_twrp_4x.zip
-
-
lócitrom
őstag
válasz
trebrona #2511 üzenetére
értem. ezt a szerkesztési dolgot nem ismerem. közben én megváltam az előző telefontól, nemrég lett új, most jutott eszembe, hogy kérdezte 1-2 fórumtag korábban. aztán utánanéztem. az összefoglalóban lévő TWRP tökéletes. a mostanság megjelenő hivatalossal van csak ez szintúgy. de ez csak informálás, bár nem tudtam, hogy egyáltalán nincs 4X-ed.
-
lócitrom
őstag
válasz
trebrona #1561 üzenetére
valaki napokban linkelte itt a hivatalos TWRP-t. na most itt korábban ugye volt valakinek gondja, hogy az általa használt TWRP-ben nincs dm-verity. lehet, hogy ő valami előzetest használt, de mint most rájöttem a hivatalosban sincs meg ez a kapcsoló. sőt, titkosítottnak látja a rendszert, amit nem értek. szóval nem a legjobb. nem tudom ezt érdemes-e megemlíteni összefoglalóban vagy sem. persze használható, ha tudja az ember, hogy milyen mellékes lépéseket kell tenni, de eléggé lelombozó összességében.
ami viszont mindenképp lemaradt az a modellazonosítók:
MAG138 - global, azaz nemzetközi 4G + B20
MAI132 - international, nincs B20
MAE136 - kínai kiadás, nincs B20találtam még olyat, hogy MAT136, de egyértelműen nem tudnám megmondani, hogy hova sorolható be. nem kizárt, hogy vannak másféle kiadásik is, mert én is csak kutatgatás árán jöttem ezekre rá. valamint mivel nem mindenkinek evidens, hogy hol keresse ezt:
1. doboz hátulján van a specifikáció, harmadik bekezdés harmadik sor végén
2. a telefonra ragasztott IMEI-s matricán
3. global kiadáson hátlapra gravírozva
4. international és kínai kiadás esetén a telefon hátulján fehér matricán is ott szerepel -
sz.j
nagyúr
válasz
trebrona #2411 üzenetére
Köszi az infókat srácok, tolmácsolom a fiamnak a javaslataitokat ..., gondolom ez gyorsan meglesz mert van másik telója is.
Ui.
Most telefonált a fiam, hogy most már van internetje, igaz lassan tölt be, de van..., gondolom azért van mert előzőleg beszélt a Telekomos Ügyfélszolgálattal (hibabejelentés) .... Az ügyfélszolgálatos azt mondta, hogy Pesten több kerületben is gondok vannak az internettel, hogy pontosan mi azt nem mondta.Köszönöm a segítségeteket.
-
albiosz
őstag
válasz
trebrona #2320 üzenetére
Hm, érdekes. Ha jól olvasom, akkor ez egy modernebb technológia. A telefonon nem lehet semmit állítani, hogy működjön?
Meg az furcsa, hogy pont az MS szolgáltatásokat érinti.
,,Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy ha egy weboldalnak már nem jut IPv4-es cím, és csak IPv6-címet kap, akkor sokan egyszerűen nem tudják elérni." Innen: [link]
Ez vajon mit jelenthet? Mi az, hogy nem jut egy weboldalnak?
-
jan herz
tag
válasz
trebrona #2311 üzenetére
Holnap pihent aggyal újra neki futok. A hibaüzenetet követve rendszergazdaként futtatva se lép tovább. Eddig két (egy global stabil és egy china dev romot ) próbáltam, van valami tipped melyiket érdemes még? Egy régebbi és egy újabb MiFlasht próbáltam, javasolták a bétát is, de nem tudom, melyik az utolsó, nem találom... Kösz az együttérzést
-
mikej95
aktív tag
válasz
trebrona #2151 üzenetére
Ha már szóba került, hülye kérdés, de amerre általában tartózkodom van 2G+Edge, 3G/H+ és B3 vagy B7 sávos 4G. Nem EU modell a telefonom, így B20-at nem látja. Ha "3G netem" van, akkor ez csak a sebességre vonatkozik és ha elérhető a 4G-s frekvenciákat fogja használni vagy szó szerint érti a szolgáltató és a jobban fogyasztó 3G csatornán fog kommunikálni?
Fóliák terén pedig ahogy elnézem IMAK, ASLING, Colorful, aprón árult cucc és még kitudja hány márka ugyanazzal a technológiával készül, talán még ugyanarról a szalagról is jön le. Mindegyikben közös, hogy nem ér el a kijelző széléig ("utánzat" képernyő védőm színes része elért a képernyő széléig és rugalmasan rásimult, de semmit nem ért), színes pereme van, ablak az értesítési LED-nek, fenn nyílás szenzoroknak, hangszórónak és pontháló látható rajtuk, ha megfelelő szögből kikapcsolt képernyő és erős fény mellett nézi az ember. És persze tökéletesen illeszkednek.
-
-
Yellow73_a
tag
válasz
trebrona #1929 üzenetére
Elolvastam:
[/Vagy kisebb a kijelzőnél és bután néz ki, de középen tapad, vagy majdnem akkora, mint a kijelző, így viszont középen levegős, ha a széleken felfekszik.Szerk: vagy eláll a széleken és ott levegős.(I)
Mivel nem curved glass, így természetesen minimálisan kisebb a kijelzőnél, de nem néz ki bután.
Igen, középen IS tapad, a közepén SEM levegős, és mindenhol körben is tökéletesen felfekszik.Nem, nem áll el a széleken sem.
-
-
retesz147
addikt
válasz
trebrona #1591 üzenetére
Viccet félretéve, hétvégén sütötte a nap, ment a GPS a kocsiban+ töltés. Akksi 45 fokon, majd töltésről való levételről kiírta, hoyg teló lehűtése a biztonságos működés érdekében, vagy valami hasonót, persze csak kikapcsoltam gpst, meg wazet, aztán betettem zsebembe és éreztem, hogy egy tűzgolyó melegíti a combom. Aztán persze lehűlt....Kérdés, ezt még párszor eljátszva, márpedig kell majd navigálnom néha néha nyáron is, mennyire fog károsodni az akksi?
Mondjuk ma is böngészve, háttérbe youtube villamoson 42 fok. Kezdett a fogása kellemetlen lenni.... -
vince
őstag
válasz
trebrona #1582 üzenetére
A mindhárom gomb benyom, majd abban a pillanatban mikor rezzen, elengedni a bekapcsot, de tartani a hangerőket módszer jó, vagyis az összes általad felsorolt működik, csak nekem ez új volt
Az újrainduláskor vol+ nyomásra egy kínai menü jön elő, ott kiválasztva a recoveryt, újraindul így, csak ez (az előtte lévő kínai katyvasz) esetleg ijesztő lehet többeknek.Az összefoglalóhoz: a multicolor értesítési led mellé írd be légyszi, hogy a jelenlegi romokkal csak a fehér üzemmód támogatott.
(#1580) Telda
Van eltérés global és eu rom között, nekem a play és a sky map ikonja változott, de biztos van még más is.(#1583) Telda
Én is ezt ismertem eddig -
vince
őstag
válasz
trebrona #1563 üzenetére
Tényleg, itt van képernyőfotó is a kétféle töltés ikonról, bár egy kommentelő azt írta, hogy felpúposodott tőle az ismerőse telefonjának az akkuja.
-
vince
őstag
válasz
trebrona #1546 üzenetére
Ezer hála
Az oprendszernél 6.0.1 szerepel, de már elérhető a 7.1.2, talán célszerű lenne eleve ezt beleírni az összefoglalóba (vagy legalább utalni rá), hogy ne kelljen később módosítani.
Az extrák között szerepel a gyorstöltés, amit szerintem nem tud a telefon és a színes értesítő led, ami igaz ugyan, de a szoftver miatt csak fehéren világít/villog.(#1551) lócitrom
pedig verity lesz az -
lócitrom
őstag
válasz
trebrona #1549 üzenetére
akkor jól sejtettem
de. Disable Verify. valamint felhívnám arra a figyelmet, hogy a TWRP készítője alapból kínai nyelvet állított be a TWRP-nek, így sokan itt elakadhatnak. belépést követően a jobb oldali oszlopban a harmadik menüpont a beállítások és az ötödik piktogram a nyelv kiválasztása.
-
cizella
csendes tag
válasz
trebrona #1403 üzenetére
https://www.emag.hu/search/redmi%204x
közben nézem, a smartshop-on ugyanígy (őket nem ismerem, de fentebb megbízhatónak minősítette valaki): http://smartshop.hu/kereses?q=redmi%204x
-
fzoli86
tag
-
lócitrom
őstag
válasz
trebrona #1251 üzenetére
akkor jó. csak vagyok olyan szerencsétlen, hogy megint ilyet fogok ki. bűn vele forgalmazni eleve. nyilván nem mindenkinek esik le, viszont én kutakodás nélkül érzem a különbséget. ha még fólia vagy üveg is van rajta eléggé hitvány a végeredmény. meg hát ne kapjam már a sz@rabbat, ha ennyiért lehet jobbat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged