- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Szuperül szerelhető a Pixel Watch 4
- Apple Watch
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
trebrona
nagyúr
válasz
lócitrom #2483 üzenetére
Az összefoglalóban szereplő TWRP-ben van dm-verity kapcsoló, erről ti magatok számoltatok be.
Aki a nemrég linkelt hivatalost szeretné használni, annak itt a kellő zip: lazyflasher-no-verity-opt-encrypt.zip, ezután bootolnak a gyári romok.Mikor kérésre elkészítettem az összefoglalót, kérdeztem mi legyen még benne, jó lett volna, ha akkor írod az igényeket...
Nincs szerkesztési jogom, mivel nem vagyok topikgazda és készülék hiányában nem is szeretnék az lenni.Két megoldást látok:
- valaki aki érez affinitást és konyít is a készülékhez jelentkezzen topikgazdának
- valaki szedje össze a még releváns dolgokat, utána intézemAz nem működik, hogy ó még ez is legyen benne szerintem, aztán még ez is.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Google Pixel topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Androidos fejegységek
- Battlefield 6
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro max 255GB,Kábel,12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest