- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- 
			  Mobilarena   
Új hozzászólás Aktív témák
- 

carr őstag válasz  Lackooo84

üzenetére Lackooo84

üzenetéreSzerviz elérhetőségek: WayteQ Europe Kft. 
 1097, Budapest, Gubacsi út 6.Tel: +36 30 288 00 66 
 +36 30 288 44 66
 (061)-445-1222hétfőtől - péntekig, 09:00 - 17:00 óráig. Előfordulhat, hogy a megadott telefonszámok foglalt jelzést jeleznek, esetlegesen az üzenetrögzítő jelentkezik be, ez esetben az ügyintézők foglaltak (vonalban vannak), célszerű később, vagy többször próbálkozni. ... 
- 

mikej95 aktív tag válasz  Lackooo84

üzenetére Lackooo84

üzenetéreMegjelenéskor csak fehéren villogni és világítani tudott. Egyes ROM-ok lehetővé teszik az RGB színeket, de azok is csak hellyel közzel fedik a kiválasztott opciót. Engem speciel nem zavar. VoLTE hiánya az a szolgáltató sara, csak egy maréknyi készülék támogatott. Quickcharge nincs a specifikációban. Hangfelvételt ritkán készítek, telefonálásnál nem jelentkezik a recsegés (legalábbis senki se mondta még). Egyik sem komoly probléma, már ha annak lehet nevezni. 
- 

válasz  Lackooo84

üzenetére Lackooo84

üzenetéreAz enyém nem Imak, az tuti és amit a képen látsz, annyi volt a borítékban. Szóval ha vízzel rakom fel, akkor hidró!  OK, de legalább ez olcsó volt. Drágább dolgot nem nagyon rendelek, mert ritkán az jön, amit használni is tudnék, méret, etc gondok miatt. OK, de legalább ez olcsó volt. Drágább dolgot nem nagyon rendelek, mert ritkán az jön, amit használni is tudnék, méret, etc gondok miatt.Láttam az Imak videóját, ahhoz mindenféle piszkák és folyadékok is voltak, lehet ezt a hozzáértőknek szánják. Nagyon célba ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) értek vele! értek vele!
- 

vince őstag válasz  Lackooo84

üzenetére Lackooo84

üzenetéreSzerintem nem csak szoftveres akadálya van. A SD435 soc tudja az 5GHz wifit, de abban nem vagyok biztos, hogy a telefonba ezt kiszolgálni képes antennát szereltek be. A soc tudja a qc3 gyorstöltést is, létezik szoftveres módosítás is a bekapcsoláshoz, de ezzel sem működik a szabvány szerint (valamit gyorsít a töltésen, de messze nem annyit, mint lehetne). Feltételezhetően valami szükséges hardverelem hiányzik ehhez is. 
- 

#87269632 törölt tag válasz  Lackooo84

üzenetére Lackooo84

üzenetéreJa, hát így persze, hogy nem merül az akksi  Amúgy én se játszok rajta, leginkább netezésre meg zenehallgatásra használom, miután nekem asztali gépem nincs, mert szinte otthon sem vagyok. Ha már az embernek van okostelefonja, azért van, hogy használja, amire való és ne csak telefonálni, arra egy nyomógombos telefon is jó. Amúgy én se játszok rajta, leginkább netezésre meg zenehallgatásra használom, miután nekem asztali gépem nincs, mert szinte otthon sem vagyok. Ha már az embernek van okostelefonja, azért van, hogy használja, amire való és ne csak telefonálni, arra egy nyomógombos telefon is jó.
- 

vince őstag 
- 

trebrona nagyúr válasz  Lackooo84

üzenetére Lackooo84

üzenetéreCustom rommal és/vagy custom recoveryvel (TWRP) nem lehet bl-t zárni. 
 Illetve lehet, csak a telefon nem fog elindulni.Nyitott bl, custom recovery, custom rom stb xiaomi telefonoknál nem járnak garanciavesztéssel. btw MiFlash-sel fastboot gyári rom flash-sel vissza lehet zárni, ha nagyon szeretnéd. 
- 

üzenetére Lackooo84

üzenetérexiaomi.eu, itt klikk a roms download menüpontra, ez az éppen aktuális verzióhoz visz. Az első hozzászólásban ott lesz a stabil és a fejlesztői romok linkje is. Romváltáskor tiszta telepítés javasolt. 
- 

üzenetére Lackooo84

üzenetéreNekem jó a Telekom app ikonja. A led a korai verziókban rgb (de ezekben sem világít a piros, zöld és kék komponens önállóan, csak kettő vagy három szín egyszerre), újabban hardveresen fehér. A saját telefonomat tavaly májusban vettem, az színes (gyártási dátumot nem tudom, mert kidobtam már a dobozát), de van nálam most egy 2017. 10. havi 4X is, az kizárólag fehéren tud világítani. (#19589) siddis 
 negatív 
- 

siddis őstag válasz  Lackooo84

üzenetére Lackooo84

üzenetéreSzerintem a Play pont akkor frissült. Ha több készülék is össze van kötve egy fiókkal, akkor szoktak előfordulni néha érdekességek -kompatibilitási problémák is akár. Pláne ha csak úgy rányom valaki ilyenkor a "Frissítsd mind"-gombra. 
 Nyomj neki egy reinstall-t elsőre..
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- BestBuy topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Autós topik
- PlayStation 5
- Windows 11
- Eredeti játékok OFF topik
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Eljött a vég kezdete? | Sora 2 – beszéljünk róla
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Így lehet látni egy baseline-t, meg hogy nincsenek indokolatlan ébredések, stb.
 Így lehet látni egy baseline-t, meg hogy nincsenek indokolatlan ébredések, stb.