- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nerazim
őstag
Rakd fel a Smart Pack managert Play -ből vagy Github-ról. Ha a romba épített kernel tudja akkor elvileg megjelenik az appon belül a listában egy ilyen: "Wakelocks" ebben ki tudod kapcsolni elvileg azokat amik felébresztik a telót.
Nálam az usb volt a lúdas anno és emiatt nem tudott elmenni mélyalvásba, ha visszaolvasol a topikban akkor láthatod is.
-
Helios
tag
Pixelexperince-ről váltottam egy hónapja LineageOS-re 17.1-re. Ez Android 10, heti buildjei vannak, benne havonta egyszer a security patch is. (Pl. ma jött ki a legújabb verzió, a 2021.04.05-i biztonsági patchekkel.)
Belakás után kb. ugyanazt tudja, mint a Pixelexperince 10 és használhatóan stabil is (kb. 2 hetente azért összeomlik és rebootol). -
Rosszul emlékeztem az egészre, javítanám magamat. Hivatalos oldalon annyit szögeztek le a Szeptemberi bejegyzésben, hogy az lesz az utolsó frissítés, amiben a Feature-okat fejlesztik, és hogy utána 3 hónapig csak biztonsági frissítés lesz, utána meg semmi.
Ja és ez persze minden minden támogatott eszközre vonatkozik.
-
Nerazim
őstag
Igen offici. Snap camera van fent alapból, lassított felvételre váltva nálam fekete lesz a képernyő és nem csinál semmit. Én az overwhelmer féle Gcam vision 6.2.1 használom a hozzá való xml fájlal.
-
drdr
senior tag
Hát sajnos ez mégsem jó, hol van mobil data hol nincs. Hiába választom ki a preferált típusokat (a lista sem teljes, umts nincs is benne?) Másik kartyával sem működik rendesen (Telenor). Sajnálom, mert nagyon tiszta sallangmentes rom
.
Ha esetleg valakinek van vele tapasztalata, működne, ne tartsa vissza.... -
drdr
senior tag
Tárgytalan. Fastboot-ba és recovery-ben mentem (de semmit sem csináltam), majd miután újraindítottam már működik az lte. APN automatikusan bekerült és érdekes módon az a kettő is megjelent, amit manuálisan vettem fel, de nem engedte elmenteni sem....
Rejtély, de megoldódott, tegnap óta nem működött pedig.... -
fluttershy
tag
Hosszú történet.
Röviden: van egy cég aminek a zárt forráskódú megoldását használja a xiaomi a lezárt képernyő feloldásához használt arcfelismerő algoritmus gyorsításához/pontosításához/javításához. A binary blob ami ezt a feladatot hivatott ellátni, bekerült a losba is hogy ne szenvedjen hátrányt a gyári rommalszemben. Csakhogy a binary blog jogvédett ergo copyright infringement áll fenn. A cég aki a kódot lefejlesztette, jelentette a githubnak hogy az ő jogvédett kódjukat használják a losban, a github pedig letiltotta az összes xiaomi telefon kódját amibe benne van ez. A github builder (nyilván) a github repóból dolgozik ami jelenleg a fent leírt probléma miatt elérhetetlen. A legfrissebb nightly update amit a builder csinált aug. 8adikai... Jelenleg folyik a diskurzus hogy a cég megengedi-e h haszálja a los team a kódjukat, vagy ha nem akk kiszedik ezt a binary blobot a romból. Ha a probléma megoldódik akk újra lesz update. Addig is van nem hivatalos forrásból (xda los topik) származó rom. Vagy pedig várakozunk (én ezt csinálom)
-
trance89
őstag
igen, azt mutatja hogy a titkosítás be van kapcsolva de igazából nincs mivel ha formáztad azzal nem maradt a partíciós tábla végén az a pár kb üres hely ami a titkosításhoz szükséges, hiába mész rá a menüben a titkosításra, restartol és kiírja hogy titkosítás de akkor sem sikerül titkosítania, kicsit megtévesztő...
bootolás előtt kéri a pint? ha nem akkor biztosan nem vagy titkosítva -
Nem tudom mi lehet. Én napközben tudom megfigyelni így, de nem tapasztalom ezt. Főleg, hogy nálam minden bekapcsolva van. Egyébként ilyen feltételekkel, hogy minden bekapcsolva, sok telepített app, szerintem nem rossz készenlétben az óránként 1% merülés. Szóval a 8%-ot sem érzem olyan rémesen soknak.
-
Ez érdekes. Én is már csak a TiBa-ban találtam meg, a törölt appok között. És mivel azt is lehet látni, hogy rendszer app volt, biztos nem én tettem fel. Mindenesetre azt közben megnéztem, hogy a v4a működik root nélkül, csak a telepítéshez van szüksége a Magisk-re. Tehát amit korábban írtam az működő dolog.
-
Az appok között volt az biztos, de nem emlékszem a rendes nevére. Egyébként a viper4android brutál jó és ha jól emlékszem csak a driver telepítéséhez van szükség a root-ra, utána már nem (ennek azért utána járok). Tehát elvileg meg lehetne oldani, hogy telepíted a Magisk-et majd a v4a-t, aztán vérmérséklettől függően teljesen eltávolítod a Magisk-et (mert van hozzá flashelhető uninstaller), vagy ami még jobb egyszerűen letiltod a root minden formáját. Ilyenkor root jog nélkül használod a telefont.
-
drdr
senior tag
Úgy tűnik a gyári rommal kezdetektől hallható sistergés megszűnt, nagyon minimálisan hallható mikor megszűnik a hang és kikapcsol (az erősítő ???). Viszont egy equalizer ráférne, nem találtam a Havoc Os-ben, csak a feature-ök között felsorolva Dirac Sound FX supportot....
Milyen equalizerrel működik együtt? Kétfélét kipróbáltam, de csak hangerőt szabályoztak.... -
A ROM-ban csak egy gcam van "gyárilag", a másik nem véletlenül Magisk modulból jön? Nekem működik a "gyári" is, bár az tény, hogy ha lassított módra kapcsolok akkor fc jön. Felraktam a Pixel2Mod-Arnova8G2 v8-at, abban működik a lassított mód 120 fps-el (ennek a menüjét nem szeretem).
-
drdr
senior tag
A megoldás ez és ez alapján; most már a "Biztonsági mentés készítése" gomb engedélyezve és a Drive-ban is megjelenik a biztonsági mentés...
Habár a telefonon a mentés után a híváslista és SMS-ek még mindig "Várakozás a biztonsági mentésre" állapotban maradnak, a fotók videók pedig "Állapot ellenőrzése". A Folyamat azonban sikeresen végződik....
Szóval valami még mindig megakassza, esetleg a router fog meg pár csomagot, de akkor meg kommunikációs hibát kellene jeleznie, nem? Vagy a google fiókban nem jó valami....
-
darvinya
titán
Google-Google fiók-Biztonság menüig lapozni-Gondoskodunk fiókja biztonságáról, itt Kezdő lépések.
(#24439) persoon
Azt azért írja ki, mert zárt Bootloader-en a flash-elő amit használsz nem tudja flash-elni az fw-t.
Tehát először fastboot-ban Bootloader-t nyitod, és utána mehet fw flash.leírás az eljárásokhoz -
-
Roottal megy és csak a Boldbeast féle ha vonali felvételt -alsa- szeretnél, semmi egyéb, ha a hívó felet is fel akarod venni, mikrofonból/hangszoróból tud a többi is de ahhoz ki kell hangosítani a hívást vagy játszadozni az erősítéssel és olyan elmegy minőség.
-
balaaa88
aktív tag
-
darvinya
titán
-
darvinya
titán
Honnét tudod, hogy minden jogot megadtad?
TrackID app működik?Fülesem amivel használom, egy 16Ω neodímium mágnessel van ellátva, ami a legérzékenyebb szerkezet.
Ennél is csak bedugás után van 1-2mp sistergés, de utána már semmi.
HiFi hang meg egyáltalán nem egyenlő valós hanghoz.
Sokszor hallom így HiFi, úgy HiFi, de régi analóg HiFi-hez köze sincs, csak egy agyon színezet mocsok van.
Az meg pláne placebo, mikor flac -okat emlegetnek, miközben DA ilyen készülékeknél max. 320kbps/16bit/44kHz, s többi felesleget eldobja, és ekkor jönnek zajok, anomáliák a hangban.
Még nem beszéltem zene anyag miként van keverve, mert mostani slágerek szándékosan szellem hanguak, hogy legtöbb eszközön ugyanúgy szóljon, de valósághoz nagyon távol van.Nem a hibákkal van gond, hanem ebből következtetve, hogy ez általános.
Mentem volna én is Samu S7 topikba, milyen szar a telo, mert rávettem magam és szolgáltatónál frissen kibontott telo üsz kezében hullott darabokra.
Az más kérdés, hogy sarkon fordultam, és otthagyatam boltot és mást vettem.
Ettől szar az a telo.? -
Nem nekem írtad, de...
Én sem a telefonhoz vettem a Sennheiser-t, de te írtad, hogy kényes a drága fülesek impedanciájára. Hát mit mondjak ez aztán a precíz fogalmazás. Én leírtam, hogy nekem mi a tapasztalatom ebben a vonatkozásban, gyanítom neked nincs ilyen.
Egyébként meg nincs azzal semmi gond, ha te az érdeklődőt tájékoztatod a negatívumokról. El is hiszem, hogy neked így működik, meg hogy a MIUI fórumokon ezek ismert problémák. De neked és sorstársaitoknak azt is látnotok kellene, hogy a néhány 100.000 eladott készülékre vagytok néhány 100-an akiknek problémái vannak. Egyszerűen a statisztikai hibahatár alatt vagytok és csak azért lehet hallani rólatok mert aki elégedetlen az sokkal jobban hallatja a hangját mint aki nagy megelégedéssel használja a készüléket. -
Ez Sennheiser HD559 mennyire számít drágának? Igen jól szól vele. Annyira jól, hogy igazából szerintem vak teszten meg nem mondanád, hogy nem ezzel szól éppen. De munkahelyemen egy jóval egyszerűbb Magnat LZR560-al használom. Ennél sem találok kivetni valót a hangzásban.
-
darvinya
titán
Webrádiót nem próbáltam, de lehet jog beállítás a gondja.
Rákötöttem $100+ füleseket, de egyiknél sincs sistergés.
Szóval megint visszakanyarodtunk, hogy hiba nálad van.(#21798) Gabesz84
Ha ráülsz persze, hogy meghajlik.
Felhozott készülékben alig van alkatrész, ráadásul erőhatást sem tudod pontosan ugyanúgy kivitelezni.
Max. direkt erre célra épített feszítő szerkezettel, ami méri erő mértékét is. -
darvinya
titán
Leírt hibáid eddig nálad és +1-nél fordult elő.
Akkor szerinted típus hiba, vagy készülék rossz.Shazam: mivel FM rádió app nincs, így arról hangmintát sem tudsz venni.
Tehát elvárásod user hiba, mivel.tudtad, hogy nincs rádió, de ha neked kell, akkor olyan készüléket kell venni. -
trebrona
nagyúr
Tökéletesen használható.
-
rzoli
senior tag
Ez elvileg pont ezt tudja: XDA - [KERNEL-MOD][tissot] Enable FM radio on Stock Rom V9.5.9.0.ODHMIFA
Hogy erre gondolt e vagy másikra nem tudom, de az XDA fórumait érdemes böngészni
-
darvinya
titán
A fekete keret, viszont minden oldalon takar néhány pixelt. A gombok alul, ha a menü és home látszik, a back takarásban, ha a back látszik a home-ból csak a vízszintes vonalak, a menü is csak részben...
Pont ilyen volt 400Ft-os izé, erről írtam is.
Eddig legtökéletesen eredeti Ytaland (erről is írtam, és hasonlító képen is látszik milyen nagy valójában kijelző), méret pontos, keret nem takar semmit, gombok mindegyik tökéletesen látszik. -
darvinya
titán
Küld szervizbe és írd le részletesen miként jött elő a hiba.
Viktor0610
Nem tudom megérteni ez miért bug, mikor új ikon kerül be.
Érthetőbben adatforgalmat jelző ikonok külön helyen jelennek meg, nem térerő.ikonban, emiatt hely keletkezik, hogy ne másik ikonon jelenjen meg.
Tehát többi tőle nem fix ikonok elmozdulnak. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest