- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Kalacskepu #27141 üzenetére
Köszi!
Lehet ránézek és megcsinálom neki, de lehet jobb volna ha váltana már arról a telefonról valami újabbra... -
MaxxDamage
félisten
válasz
Kalacskepu #27139 üzenetére
Hmmm...
Arra a 9.0-s rendszerre vissza lehet tenni valahogy? -
válasz
Kalacskepu #27133 üzenetére
Nekem sem. De jobb előre gondolkodni, mint utólag sírni.
-
válasz
Kalacskepu #27131 üzenetére
Hát ez alap tudnivaló (lenne).
-
Baggio04
aktív tag
válasz
Kalacskepu #27036 üzenetére
Kezdem feladni, kiírja, hogy sikeresen települt. Végeredmény viszont ugyanaz, nem unlockol....
-
Baggio04
aktív tag
válasz
Kalacskepu #27029 üzenetére
Szívesen fogadom a segítséget bármikor, éjszakánként bírok ránézni a fórumra, ekkor kerülök én is gépközelbe, nem sietős a dolog, mert tartalék telóról van szó. Szóval jöhet bármikor a segítség, mert itt-ott is már hiányosak a linkek meg minden, nem mai csirke, de szeretem a telót.
Üdv -
Baggio04
aktív tag
válasz
Kalacskepu #27027 üzenetére
-
drdr
senior tag
válasz
Kalacskepu #26838 üzenetére
"...a Pixel Experience-t tudom javasolni. Utolsó build az október 10, tehát októberi security patch-es, viszont ebből ez lesz az utolsó."
Ezt használom már régóta, annyira stabil, hogy nem is bújtam a fórumokat, ezért ez az infó, hogy ez az utolsó, nem is jutott el hozzám.... Hol olvasható ez?
SunyaMacs:
"Én a LineageOS-t, mint az egyik legnagyobb közösséggel rendelkező custom ROM-ot ajánlom, az official nightly nálam szinte tökéletesen működik."Korábban én is azt használtam, de egy ideig megszűnt a fejlesztése (bár az lehet LOS 16 volt még...), akkor váltottam PE-re...
A kérdésem az lenne, hogy a nightly-k OTA érkeznek és tartalmazzák a legfrissebb security pacth-et? (Nekem a PE havi egy OTA frissítése bőven elegendő volt.) -
válasz
Kalacskepu #26842 üzenetére
Havoc-OS esetében arról van szó, hogy a maintainer-nek már majdnem egy éve nincs meg a MI A1-e. Android 11-es Havoc már biztos nem lesz rá.
-
válasz
Kalacskepu #26842 üzenetére
Hamarosan pót telefon fog belőle válni, de mindenképp kipróbálok majd rajta valamikor egy Android 11-et.
Eladni lehet nem lenne nagyon érdemes, ugyanis cseréltem már benne korábban kijelzőt és látszik, hogy "AliExpress" kijelző, ugyanis alul sötét témák esetében látszik fényszivárgás (minden másban abszolút megegyezik a minőség a gyárival).
Ez minket nem zavar, de az eladási értékéből gondolom sokat veszíthet így. -
válasz
Kalacskepu #26838 üzenetére
Na valahogy így. 🙂
Szomorúan olvasom, hogy egyre több főzött ROM kiadásból már az utolsó verziók érkeznek erre a telefonra, viszont legalább LineageOS frissítések gondolom lesznek még egy darabig.
Ha ennyire leállnak a rajongói támogatások, akkor marad majd a LineageOS nálam is, amikor is előszedem majd valamikor a fiókból a jövőben és úgy döntök, hogy valamit tennék majd rá. 🙂
-
Nerazim
őstag
válasz
Kalacskepu #26825 üzenetére
Arra vam egy sim fix path azt hiszem, ha vegre beenged a Telegramm akkor berakom ide.
-
válasz
Kalacskepu #26820 üzenetére
Kíváncsi vagyok mi hiányzott. Nyilván mások az igényeink, de nekem semmi nem hiányzik belőle.
-
Nerazim
őstag
válasz
Kalacskepu #26820 üzenetére
Ehhez a hypercamhoz tudnal egy linket adni?
-
válasz
Kalacskepu #26817 üzenetére
Én még mindig Havoc OS-en vagyok ott működnek korlátozásokkal (a lassított nem) a Gcam-ek. Viszont lassan váltani fogok, mert nem folytatják csak unoff fejlesztés folyik.
-
válasz
Kalacskepu #26817 üzenetére
Most újra felraktam a Reborn 4.1-et, most hypercam alatt megy, viszont ha kikapcsolom a HDR-t, akkor a fókusz nem működik, illetve nem csinál képet
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest