- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
kekigyu
aktív tag
válasz
yusukee #25738 üzenetére
Enyémre elvileg a Spemall vállalt 2 év garanciát. Bar garjegyet nem küldtek, a rendeleshez elektronikusan nem csatolták es mint mondtam elérhetetlenek plusz 1 eve fals info van a honlapjukon. De en is csak sötétben tapogatozom, nem talaltak infot sehol. Kb 10k hufert a fenti problémák orvosolva lesznek, ez még belefér. 2 eves lesz decemberben a telefon es a power gombot leszámítva kutya baja, az akkis cserevel is csak elore gondolkodom.
-
kekigyu
aktív tag
válasz
yusukee #25736 üzenetére
En is kérdeztem mar itt, érdemi választ nem kaptam. Az en telefonom Spemalltol van, decemberig meg garis. Írtam nekik mailt, válaszra se meltattak. A honlapjukon a garancia feltételek mellett van egy Sultan GSM elérhetőség mint magyar garancia szerviz. Mint kiderult a Sultan mar tobb mint egy eve nem szerzodott partnere a Spemallnak... Szoval telefont innen tuti nem veszek tobbet. Masreszt viszont a Sultan GSM mel sikerült emailben felvenni a kapcsolatot es fizetős keretek kozt vállalta nekem a bekapcs gomb es akksi cseret. Alkatrészeket rendeli, ezekre elutaltam neki a penzt, ha megjön akkor 1 napos határidővel igerte a javitast. sultanmobilszerviz kukac gmail pont com
-
válasz
yusukee #24538 üzenetére
Mennyi ideje van fent? Néhány nap kell azért a kernelnek, hogy "beálljon" a szokásaidnak megfelelő stratégiára. A rom verziójától függően egyéb teendő nélkül a kernelre működik a Spectrum, abban te is állíthatod mi legyen a stratégia. Nekem nincs vele egyébként ilyen tapasztalatom, nagyjából ugyanazt nyújtja, mint a gyári. Azonban azt is hozzá kell tegyem, hogy ez csak érzésre van alapozva. Soha nem foglalkoztam ezzel a témával részletesen, nem néztem statisztikát. Nem várok el telefontól egy napnál hosszabb üzemidőt, azt meg bőven teljesíti.
-
Fall-N
veterán
válasz
yusukee #22801 üzenetére
Sajnos sejtettem, hogy a B20 hibázhat*. Én meg benéztem itt Baján B3-as sáv van Telenornál, ami 1800 MHz.
Akkor sajnos földrajzi helytől függ, ahol B20 van ott nincs 4G. Kéne írni a Xiaominak. Bár lehet sejtik, hogy hibádzik valami, de kiadták gyors Karácsony előtt még a Pie-t. Eredeti ütemterv szerint valamikor 2019 első negyedévben adták volna ki.
* Nincs még B20 Kínában, Indiában sem gondolom ha az indiai béta teszterek nem vették észre.
-
-
retesz147
addikt
válasz
yusukee #18310 üzenetére
Nekem is gondjaim vannak 8.1-el. Macrodroid se a cellák se Wifi SSID-k alapján nem hajlandó működni. 8.0-án ment, pénteki frissítés óta halott a Macrodroid működése emiatt.
Aki használ Wifi, vagy GSM cellainfó alapján bármilyen progit, annak ezek működnek 8.1 gyári rendszer alatt?
Mellékesen nekem rosszabb az akksiidőm 8.1 alatt....Grrrr
macilaci78: Pénteken felraktam a hőn áhított Ytaland full covert....hát...szépen takar, nem válik el, jó a tapintása, csak épp annyira szivárványos a fólia-kijelző kombó tőle, hogy némely szögben használhatatlan fekete háttérnél, nagyon zavaró. Érdekes módon csak a kijelő jobb közepén, máshol szép és jó. Egy noname ilyet nem csinált, viszont annak a szélei meg betöredeztek.
-
darvinya
titán
válasz
yusukee #15938 üzenetére
1x kell beállítani, utána már megy gomb nyomásra, mint kábellel szarakodni.
Alarikman
Ha tokot feltud úgy rakni, hogy légmentes zárat képez, akkor véd is.
Amúgy por nanopor/homok ami okozza a gondot, s ez leginkább zsebben fordul elő.
Leszoktam zsebben hordást, mert légmentes telefon nem létezik. -
darvinya
titán
válasz
yusukee #15931 üzenetére
Hotspot indítok telon, arra kapcsolódik minden eszköz, után EsFileExplorer app-ban Távoli gyorselérés, itt kapot címet beírtam TC FTP kapcsolatnál, s máris látható telefon belső tára.
(EsFileExplorer metód router -en keresztül is működik, de ott beleszámít router rossz beállítottsága) -
Magnat
veterán
válasz
yusukee #15876 üzenetére
Szia,
Ha nem gond, h nem usb hanem wifi, androidos Total Commanderhez van Smb plugin (meg máshoz id, de én azt használom) amivel utána meg tudod tallózni a pc-n a megosztott mappákat. Vagy ha inkább pc-ről kezdeményeznéd a másolást, akkor a telefonra feltolsz egy ftp szervert és pc-ről csatlakozol pl Total Commanderrel ftp-n.
-
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
yusukee #15008 üzenetére
Kernel Adiutor , root jogosultságot igényel.
-
hgabor19
aktív tag
válasz
yusukee #13759 üzenetére
Akkor olvass utána, mert nem tájékozódtál alaposan:
Blokada is a thin layer between the network interface (wifi or mobile) of your phone and the application/s you use.
NEM kapcsolódik külső szerverhez a VPN kapcsolat, telefonon belül marad. Egyébként meg open source. Már rég elásták volna ha bullshitel a fejlesztő...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Xbox Series X|S
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- ZIDOO médialejátszók
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Battlefield 6
- Windows 11
- Építő/felújító topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest