Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
válasz
soldi3r #24208 üzenetére
Hiába nem ott jelent meg először, (Tudjuk az Essential Phone volt, de ott más alakja volt és jóval kisebb. Az inkább a csepp bevágás volt, amit most erőltetnek a gyártók.) de az iPhone X bevágását másolták, meg pont a megjelenése után jött divatba.
A Messengerrel meg hiába szenvedtek, már sok helyen le van írva, hogy a szerver oldalán engedélyezi a Facebook és általában kisebb körben van engedélyezve. Az hogy éppen kinél jön elő valami újdonság, az teljesen random. Nálam sem működik, de nem izgat, mert nem használom sokat.
-
robi1979
aktív tag
válasz
soldi3r #24130 üzenetére
4G b20 problémára ez a megoldás:
updated to 9.0 today and none of my mobile network types were working. had to reset all network options. now even lte band 20 works great.
settings > system > advanced > reset options > reset all wifi, mobile, bluetooth"
Én magyar T-kártyát használok Ausztriában, ezzel a network resettel megy a B20. Ha jól értelmeztem, akkor KIHAGYTÁK a B20-at és a többi frekvenciát a frissítésből vagy valamit nagyon lb@sztak vele. Minden esetre a qrvaanyjukat, feb 5. óta semmi javítás ilyen hibákra?
GPS nálam WAZE alatt továbbra sem megy.
-
andHermann
tag
válasz
soldi3r #24130 üzenetére
Nekem februári frissítéssel sincs gondom a Waze-zel, de az is igaz, hogy mindig akkor indítom csak el, amikor már messzebb vagyok a háztól vagy munkahelytől, ergo nincs már Wifin. Lehet hogy ez lesz a megoldás.
Valóban furcsák ezek a frissítések. Én folyamatosan, gyakorlatilag havonta, OTA-n firssítettem a készüléket, amióta megvan (tavaly tavasz óta) és nem nagyon futottam durva hibákba szerencsémre, de amit itt a fórumokon írtok valóban elég gáz. Hogyan lehetnek ekkora különbségek a készülékek között?
-
bepken
veterán
-
válasz
soldi3r #13835 üzenetére
örülj hogy ennyit is mutat, a teló 1 csatornás AC Wifi-t tud 433Mbps sebességgel, ami azt jeleni hogy az elméleti MAXIMUM ennek a fele tehát 216,5.Mbps amit tud az 1csatornás 433Mbps kapcsolat
Amúgy meg hová nem elég neked ez a ~200Mbps sebesség a telón, még a fele is bőven elég bármire!
notival sem lesz több ha notiba is csak 1 csatornás 433 as Wifi van, vagy hiába van nagyobb ha a Wifi routered nem tud többet, szóval sok mindentől függ
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Azonnali fotós kérdések órája
- OTP Bank topic
- Mobil flották
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Energiaital topic
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest