- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wagner60
lelkes újonc
Sziasztok!
A Mi A1 rádióját hallgatva lehet valahol a hangszínt szabályozni? Külső app-ot használva a zenelejátszásra van hatással a rádióra nincs... -
Wagner60
lelkes újonc
válasz
andHermann #23681 üzenetére
Szia!
Nekem az NLL féle Another call recorder progi is veszi az ellenoldal hangját, a a hang erősítését én 6 dB-re állítottam, a felvétel formátuma mp3. Bár a figyelmeztetést kiteszi, hogy pite alatt gond lehet a rögzítéssel, azért mindent felvesz. Lehet, hogy a mikrofonon keresztül teszi, de amíg ezt jó minőségben teszi, bánja kánya. Az audio forrás automatikusra van állítva. (ACR 30.1 - pro verzió) -
Wagner60
lelkes újonc
válasz
Victoryus94 #23672 üzenetére
Akkor te tudnád használni a 3.0beta04.2 verziót, ami okosítható, így nem kell megvenned. Abban együtt lehet állítani a tx és rx erősítést, de nálad így jó a hangerő.
-
Wagner60
lelkes újonc
válasz
Victoryus94 #23507 üzenetére
Szia!
Én a call recorder 3.0 beta04.2 verzát használom. Igaz, hogy ennél még nem lehet állítani az Rx és Tx oldalon külön külön a jelszintet (hangerőt a felvételnél) csak együtt a kettőt, de az unlock-kal okosítható. Azt hiszem ezzel kivárom a 3.0.5 tört verzióját. Így nem kellett root-olni a telefont. -
Wagner60
lelkes újonc
Sziasztok!
Használ valaki ilyen tokot?
Nillkin Sparkle S-View - Xiaomi Mi A1
Mik a tapasztalatok? Karcolódik az ablak része?
Kell- e valamit beállítani a használatához és ha igen, hol kell ezt megtenni a pie alatt? -
Wagner60
lelkes újonc
Ismét működik rajta az Igo primo, ami az Oreo óta nem ment...
-
Wagner60
lelkes újonc
Sziasztok!
Meg lehet csinálni valahogyan azt, hogy bejövő hívás fogadásához ugyanaz a mód legyen aktív és standby kijelző esetén. Ez a felfelé ugráló gomb hívásfogadáshoz nem az én világom... (pie) -
Wagner60
lelkes újonc
válasz
Okosandroid #23003 üzenetére
Egyedi lehet, mert nálam minden ok. ezzel kapcsolatban.
-
Wagner60
lelkes újonc
válasz
buca84 #22988 üzenetére
A telefon megvétele után nálam sem voltak reklámok, de pár hónapja chrome-ba folyton bepofátlakodott a wish reklámja. Akkor kezdtem el használni az adguard progit. Viszont a Pie valószínűleg kitakarította a szemetet, mert most reklámblokkoló nélkül sincsenek kétetlen reklámok...
-
Wagner60
lelkes újonc
Sziasztok!
Én azt vettem észre, hogy az FM rádió app megjelenésével sokkal jobb is lett a vétel minősége. Előtte alig jött 1-2 adó (a szervízmenűből indítva), most 6-8 adó fogható vele jó minőségben. Szóval nemcsak az app jelent meg, hanem valami korlátozást is kivehettek belőle. -
Wagner60
lelkes újonc
A frissítéssel kapcsolatos beszámoló:
-
Wagner60
lelkes újonc
Sziasztok!
Kipróbáltam az skvalex féle hívásrögzítőt és prímán működik a Pie alatt is. Köszönöm, hogy felhívta rá a figyelmemet egy fórumtárs! -
Wagner60
lelkes újonc
Sziasztok!
Biztosan volt már téma, ám mivel én új vagyok a fórumon nem találtam meg:
A névjegyeknél minden csak egyszer szerepel, de a telefon alkalmazás névjegyek fülön sok tétel 5-6-szor is. Van olyan beállítás, hogy minden embert csak egyszer mutasson? (ugyanaz a név és a telefonszám többször val jelenleg) Ez már a 8-as droidon is probléma volt. Tudom, van a playen rá program, de gondolom ez nem természetes állapot! -
Wagner60
lelkes újonc
válasz
st3v3np3t3r #22683 üzenetére
A net népe szerint root után mennek a külső hívásrögzítő programok, de a MIUI-s készülékekben van hívásrögzítő pite ide vagy oda, szóval megoldható, ha a Xiaomi akarja...
-
Wagner60
lelkes újonc
Sziasztok!
Ha megjön rá a 9-es android, akkor a hívásrögzítés felejtős lesz, ha nincs root-olva a készülék? Mondjuk a Xiaomi odaadhatná az 5X-en működő appját!
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xbox tulajok OFF topicja
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OLED TV topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- HP Rack és Tower szerver bazár
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest