Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SkyLine3000 #26953 üzenetére
Akkor ezek szerint olyat vettel, amin az a 3ic nincs rajta. Mukodik ugyanugy a gyorstoltes?
-
Ha esetleg van valakinek a fiokban mukodeskeptelen telefonja, akkor erdekelne. (Azt a nyakot amin a tolto van kell cserelnem)
-
válasz
csipuka #26909 üzenetére
Nem hiszem,h edesanyadnak LOS van fent, de nekem azzal minden ami nem telefonhivas visszhangzik fulhallgatoval is..megoldas nincs. (Bar lehet frissitenem kene legujabb losra, de nincs kedvem mindent ujra beallitani)
Tobbieknek: los altal tamogatott a telefon, tovabbra is jon ra frissites
-
Los alatt masnak van problemaja azzal,h visszhangzik a telefon? Minden videotelefonalasos szofttal gerjedek/visszhangzok. Masik telefonon semmi gond.
-
Ha elinditom a wazet, akkor nem talal jelet. Ha elotte egy gps fixet elinditok (satstat) akkor kb 90%ban betajolja magat max 1-2perc alatt, majd mehet a waze. Ha nem, akkor restart.
-
válasz
bepken #26219 üzenetére
Bar ez nem a1 volt, de anno p780nal volt olyan ,h bizonyos romokhoz masfele twrp kellett (talan 32 v 64 bites romhoz ugyanolyan twrp).
Btw a lost azzal a twrpvel es modszerrel probaltad felrakni ami ott van? Mert gondolom nem veletlenul kell olyan fura modszerrel flashelni,h a geprol csak memoriaba rakod a twrpt es nem felflasheled a recovery particiora.
-
válasz
macilaci78 #26208 üzenetére
Erdekes. Nekem los van fent es ugyanezt csinalja, de nekem visszatalal 1-2perc mulva.
-
válasz
#64315648 #26135 üzenetére
Magyar abc betui hasznalnal sok betut, azaz pontosabban a hosszu maganhangzok. Ugyanis az smsben egy karakter 7biten van abrazolva alapbol. Na az árvíztûrô.... ezen nem fer el, viszont azon a kodolason meg ott van a kinai karakter is kb.
Szoval ha nem irsz hosszu maganhangzokat akkor felesleges a progi. -
válasz
fluttershy #26109 üzenetére
Koszi szepen, atraktam globalra, megnezzuk mit tud.
-
Voda halozatot eleg gyakran dobalja mostansag. Melyik halozattipust kellene valasztanom? Most a leghosszabb nevu lte/tdescma/cdma/evdo/gsm/wcdma-n van.
-
válasz
fluttershy #26090 üzenetére
Nem is tudtam, h lehet frissiteni. Koszi az infot.
-
Honnan tudjatok, milyen a kijelzo? Vagy mar mindenki szetszedte?
-
válasz
Luck Dragon #25484 üzenetére
Mi lesz helyette?
-
válasz
Luck Dragon #25430 üzenetére
Lehet venni 1dollarert alirol oldalso gombot. Nem kerestem videot,h forrasztani kell vagy bedugos kabeles.
Annyi,h ne a1kent keresd, hanem 5x talan a kinai neve.
-
válasz
Keil Walker #25346 üzenetére
Los tudja. (Fekete kepernyo-> koppkopp-> lezart kepernyo, ha erre gondoltal)
-
válasz
bookninja #25338 üzenetére
Hali!
Nálam is szívás volt a telepítésnél, ugyanis a belső tárhelyre felrakott-tal valahogy telepítés kötben egyszer csak megállt. Úgyhogy a LOS oldalán lévő módszerrel csináltam.
Lemész lentre és ott van, hogy adb sideload. Azzal sikerült. -
válasz
Victoryus94 #25310 üzenetére
Letezik olyan? Oo
Nem.
Kozben a digit atraktam lte onlyra, majd meg a vodat kene kitalalni, h a 30verziobol melyikre rakjam. -
Gpsnek szabad eg alatt mennyi ido kell nalatok, h magara talaljon?
Ill. Voda/digi van bent es neha eldobja mindket halozatot majd fel perc es visszamegy. Erre otlet? -
válasz
fery02 #25282 üzenetére
1hete vettem a telefont, így nincs összehasonlítási alap. 2kártya van benne, az egyik vodás, másik digi. A diginél elvileg bekapcsoltam a voltét, de nem igazán látom, hogy amikor telefonálok akkor azon menne (emellett simán lte-t ír ki).
A probléma a vodás szimnél jelentkezik.Amiatt kérdeztem itt, ugyanis az általam ismert központokban (lehet általánosan így van) a signaling úgy működik, hogy amíg a hívótól bontáskód be nem érkezik a központba, addig az élőnek kezeli a kapcsolatot, így amikor a hívás már végetért, de a bontás nem jön be ÉS még nem telt el annyi idő, hogy a központ észrevegye, hogy nincs forgalom/hívott-tól megjött a BYE, akkor foglaltat fog jelezni. Ergo amit én gondolok, hogy a telefon nem bontja a hívást.
-
Nálam van csak az, hogy hívok valakit, nem veszi fel, lerakom, majd kb 10secen belül vissza akar hívni, akkor foglaltat ad vissza neki a kártya?
juuzer Mivel szedted le a hátlapot? Van ilyen műanyagakármid, vagy ennél kevésbé szofisztikált módon?
-
válasz
Viktor0610 #25254 üzenetére
"sajnos" nem. egyik ismerősnek is a1-e van, és kb ugyanannyit szívott le neki is az akksiból. úgyhogy a nagy képernyő és ez az akksi együtt ennyit tud.
más: annak mi az oka, hogy az összefoglalóban loshoz magisk van ajánlva, nem pedig a los-os SU? illetve érdekességképpen nekem a fent leírt módszerrel nem ment fel a los, hanem format data után adb sideloaddal sikerült felraknom.
-
9-es alap droid van a telefonon, csak wifi bekapcsolva, 1sim kártya. 1óra alatt kijelzőidő nélkül 3-4%-ot merül. jól gondolom, hogy haldoklik az akksi?
(legyalult rendszer, nem fut semmi) -
Upcra van esetleg olyan apn-es megoldas, mint vodara? A hotspot azzal sem megy.
-
Tudja esetleg valaki, h ezen a telefonon van-e akksi ciklus szamlalo es hogyan lehet megnezni?
-
Az alap kijelző mennyire jól látható polarizált napszemüvegben?
-
Sziasztok!
Úgy látom erre a telefonra van hivatalos LOS. Működik vele rendben minden? Ugyanis a telefonváltásom egyik oka, hogy p70re minden verzióval más nem működik...
Illetve ha valakinek van fent, az meg tudja mondani, hogy a Digis volte/wowifi-t működésre lehet rajta bírni? -
válasz
darvinya #18729 üzenetére
erről nem is hallottam még, köszi az infót, megnézem
bepken: rakd fel pl. a mi home-ot és nézd meg mennyi mindenhez kér alapból hozzáférést. vagy vegyél pl. egy porszívót aminél a gdpr-t úgy abszolválták, hogy nem működik az európai szerveren. vagy olvasd el a dafangok felhasználási feltétetelét amiben le van írva, hogy felvételek felett rendelkezési joguk van és azt csinálnak vele amit akarnak.
félreértés ne essék a "nyugati" márkák sem jobbak egy szemmel sem, bloatware hegyek minden telefonon amit nem bírsz levakarni
-
válasz
st3v3np3t3r #18725 üzenetére
ez annyira tetszett:
így a személyes adatok védelme nem lesz biztosított!ami eddig volt kezembe xiaomi (bármi, nem csak telefon) akkora adattolvaj mint ide hatvan. szóval a lossal nem kevéssel biztosítva lesz adataid védelme, ahhoz képest ami addig volt
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mobil flották
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest