Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MIUI / HyperOS topik
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
drdr
senior tag
-
-
aicon
senior tag
válasz Wagner60 #22863 üzenetére
Azokat a beállításokat alkalmaztam én is de a mikrofonból vesz fel, nagyon zajos és beveszi a környezeti zajokat.
Úgy néz vagy rootolnom kell vagy megy vissza a 8 droid.
Ezen a telefonon már nem akartam mókolni, de google barátunk kikényszeríti..======== Sim kártyás routerek olcsón ======== https://hardverapro.hu/tag/aicon#aprohirdetesei
-
válasz Wagner60 #22684 üzenetére
az addig oké hogy a xiaomi megoldja,csak az a kérdés, hogy googlenek ez mennyire tetszik..mert ha a gdpr miatt vonta vissza ezt a funkciót a google,akkor a xiaominak is kutya kötelessége lenne a gpdr betartása,amire ezek szerint messziről sz#r!k,bár geoloc alapján megoldható lehetne a funkció deaktivalása
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
válasz Wagner60 #22682 üzenetére
roottal sem lesz elérhető szerintem, mivel elvileg rendszerszinten vették ki belőle ezt a funkciót, ha nincs elérhető API, akkor nincs mire építeni
más: már béta teszten van az új android pie verzió,10.0.3.0, 82.1MB-os update csomag link
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest