Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
sch_a
addikt
válasz
trance89 #23202 üzenetére
Én vonattal ingázok munkába, frissítés előtt ahol volt térerő ott nagyjából mindenhol 4G-m volt. Két kártyám van, a telenoros-t használom netezésre. Az vettem észre, hogy útközben szinte végig H+-t ír csak, ahol eddig szinte mindenhol volt LTE. Közben a másik, telekomos kártyán végig LTE-t jelez, B20-on. Szerintem is az érzékenységgel függhet össze, mert ha otthon vagy a munkahelyemen vagyok, végig LTE-n kapcsolódik, ahogy eddig is.
-
andHermann
tag
válasz
trance89 #21460 üzenetére
Miben tud többet (valóban hasznos feature-re gondolok, nem csili-vili dolgokra) a LOS vagy bármelyik másik Rom, mint a gyári? Nem trollkodásból kérdezem, hanem tényleg érdekel. Közel 10 éve androidozok és ez az első telefonom, amin nem rootoltam, romolgattam, mert teljesen elégedett vagyok a gyárival, egyedül a rádió, ami talán hiányzik, de az is megoldható fapadosan (és őszintén szólva, hogy kipróbáltam, sosem rádióztam telón azóta, szóval annyira nem is hiányzik). Lehet hogy ha mondtok pár valóban hasznos feature-t, akkor kipróbálom valamelyik stabilabb romot.
-
Hatvan9
senior tag
válasz
trance89 #21482 üzenetére
Nálam a GSM aréna azt írja: Galaxy Nexus, Nexus S hivatalos ára: 180€
De ha kéred előkaparom neked a magyar T-Mobilenál akciótózott Nexus S számlát, ugyanennyiért vesztegették több mint 2 év Samsung garival, mint amennyiért eme Xiaomi készüléket kapni most.(Kártya stb.. előfizetés nélkül, csak telefon)Én nem frissítettem Szeptemberi update-re, a feloldásnál nekem is a gombok villannak fel, kicsit később pedig a kijelző.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Azonnali fotós kérdések órája
- OTP Bank topic
- Mobil flották
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Energiaital topic
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest