Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- 80 TOPS a Vivo új ISP-jében
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
drdr
senior tag
válasz
Kalacskepu #26838 üzenetére
"...a Pixel Experience-t tudom javasolni. Utolsó build az október 10, tehát októberi security patch-es, viszont ebből ez lesz az utolsó."
Ezt használom már régóta, annyira stabil, hogy nem is bújtam a fórumokat, ezért ez az infó, hogy ez az utolsó, nem is jutott el hozzám.... Hol olvasható ez?
SunyaMacs:
"Én a LineageOS-t, mint az egyik legnagyobb közösséggel rendelkező custom ROM-ot ajánlom, az official nightly nálam szinte tökéletesen működik."Korábban én is azt használtam, de egy ideig megszűnt a fejlesztése (bár az lehet LOS 16 volt még...), akkor váltottam PE-re...
A kérdésem az lenne, hogy a nightly-k OTA érkeznek és tartalmazzák a legfrissebb security pacth-et? (Nekem a PE havi egy OTA frissítése bőven elegendő volt.)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Csatlakozott a Xiaomi az érintetlen operációs rendszert kínáló Android One mozgalomhoz, és egy küllemben ismerős, ám kitűnő dupla kamerás phablettel nyit nyugat felé, verhetetlen áron.
- Gumi és felni topik
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Asztalos klub
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Politika
- Bejelentette a következő EPYC generáció gyártástechnológiáját az AMD
- BMW topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natúr Titán Független
- Iphone 13 Pro Max 128gb 100%
- BONTATLAN iPhone 16 Pro Max 256GB Független Fehér Titán
- Samsung Galaxy A12 64GB Blue független mobiltelefon, dobozában, nagyon szép állapotban
- Apple Iphone 12 BLUE 128GB független mobiltelefon, dobozában, újszerű állapotban
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 7900 XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude E5430 eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest