- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adamis
őstag
válasz
Alabástrom #27108 üzenetére
Más klaviatúra-app? AnySoft Keyboard pl?
-
Adamis
őstag
Ha valaki jutányos áron megválna a sajátjától, akkor írjatok privátot. Ha törött a kijelző, vagy töltést nem vesz, mindegy. A sajátomal tégléztam le, és igazából csak az alaplap kellene belőle. Köszi!
-
Adamis
őstag
válasz
raveinT #26851 üzenetére
Mennyire nyomod hosszan? Semmi reakció? Nem zizzen?
Amúgy nekem hasonló esetem volt egy Samsung S5230-cal (nem röhög).. Működött, váltottam, később elővettem, meg se nyikkant. Szerintem ez ilyen bosszú-halál. Leváltottál? Akkor én sem működöm tovább...
Komolyra fordítva a szót: érdemes nagyon hosszan megnyomni, vagy esetleg a Hangerő fel/le + bekapcs kombinációkat kipróbálni. Ha úgy magához tér, ismét hosszan nyomni a bekapcs gombot és hosszan nyomni most csak azt.
-
Adamis
őstag
válasz
mobilizmo #26745 üzenetére
Mi flash közben (először) magától újraindult a process közben a teló. Elkezdett betölteni, de bootloop lett a vége. Sehogy nem engedte flashelni a romot, csak edl modban, így viszont egy pillanatnyi kontaktnyitás azt eredményezte, hogy semmit nem hajlandó tenni a teló. Se töltés, se fastboot, se semmi. Meg se nyikkan...
-
Adamis
őstag
Gyors kérdés: mennyi az esély arra, hogy tégla lett a telefon, ha tesztpontos flashelés közben megszakadt a kapcsolat a két pont között, a MiFlash leállt hibával, a teló pedig azóta nem kapcsol be, a töltést nem veszi fel, és az ezközkezelőben nem jelenik meg semmi?
-
Adamis
őstag
Aki rom-ol: valaki próbálta már az alábbi rom-okat?
Elsősorban arra lennék kíváncsi, hogy melyik mennyire stabil. Köszi!
-
Adamis
őstag
válasz
eclipse19 #26709 üzenetére
Ezt talán kérdezd meg itt: android alkalmazások topik
-
Adamis
őstag
-
Adamis
őstag
Még várok pár napot vele, de nagyon úgy néz ki, hogy ez is merül nagyon.. hátha beáll az akksi, de eddig nem olyan jó, mint elsőre tűnt..
-
Adamis
őstag
Meglepetésként ért, hogy a Lineage OS 17 official-re váltott az elmúlt napokban, így tettem vele egy próbát. Nos, meg kell mondjam, jobban tetszik eddig, mint a PE+ rom. Stabilabbnak érzem, kevésbé merül. Tesztelgetem pár napig, de szerintem marad..
-
Adamis
őstag
válasz
Fr@nkieWilde #26633 üzenetére
Realme 6 a kiszemelt - pontosan a stock-droid közeli állapot miatt
-
Adamis
őstag
Akkor egy újabb kérdés: nem világos, hogy hogyan is kell visszaállítani full gyárira a telót. Miflash és gyári rom kombó? Elég ennyi?
-
Adamis
őstag
PE+ rom-ban a Gcam eléggé sokszor annyira befagy, hogy a telefont is újraindítja. Ráadásul elég gyorsan is merül a teló. Egyik -másik problémára ötlet?
-
Adamis
őstag
Gyors kérdés: másnak is előfordult már, hogy hívás közben egyszer csak megszakad? Néha az sms-t sem akarja elküldeni.. Asszonypajtás mobilja, minden gyári, legfrissebb rendszer, de már régebben csinálja. Ebből arra következtetek, hogy valószínű hardveres a gond. Még nem tettem át a másik slot-ba a kártyát - ez lesz az első, amint megkaparintom..
-
Adamis
őstag
A Plus ROM-hoz csináltam egy ilyet, aki sima PE-ROM-ot használ, megmondhatja, hogy mi nincs benne abban..
-
Adamis
őstag
Sziasztok!
Szeretnék egy próbát tenni a PE+ rommal, de utoljára a ZTE Skate telómat romoltam. Egyelőre full gyári állapotban van a telóm.
Ha jól értelmezem, akkor a következőkön kell végigmennem:
- bootloader nyitás
- twrp-flash (giovix vagy hivatalos?)
- data/dalvik/system erase
- legfrissebb PE+ rom flash (és nem kell gapps, mert benne van..)Ennyi lenne, vagy van valami különlegesség még? Annyi leírást olvastam már, ahol máshogy vannak leírva, hogy már belezavarodtam..
Más: LOS 17.1-t próbálta már valaki? Telepítés menete ugyanez?
-
Adamis
őstag
válasz
zoli190310 #26419 üzenetére
Nálunk asszonypajtás telója csinálta ezt, míg rá nem jöttem, hogy be volt kapcsolva a ne zavarj mód (do not disturb). Azóta tökéletes!
-
Adamis
őstag
válasz
SkyLine3000 #26235 üzenetére
Nekem folyamatosan jön a frissítés - kilencesre váltottam, ahogy megjött. Hibátlan, pörgős!
-
Adamis
őstag
válasz
macilaci78 #26208 üzenetére
Sógor redmi 8-asa is ezt csinálja. Ez valami xiaomi-gyík lehet..
-
Adamis
őstag
Régóta követem a topicot, nekünk két A1 is van a családban, minden gyári, de egyik probléma sem jött elő. Nem tudom, mi lehet a probléma, de mindenesetre érdekes..
-
Adamis
őstag
válasz
Okosandroid #22976 üzenetére
Eddig én sem vettem észre hibát!
-
Adamis
őstag
FirstPhone-os vétel, fekete 4/32-es A1 és Telekom - van 4G frissítés után. Asszonyé most frissül...
-
Adamis
őstag
válasz
trec12 #22080 üzenetére
Nekem akkor lett olyan egy másik telón, amikor GPS-t használtam és kissé túlmelegedett. Beégett a kijelző - szerintem az alatta levő melegedő alkatrészektől (GPS chip, SoC) - és attól kezdve nem múlt el. Nekem már gariidőn túl volt, de lehet, hogy érdemes vele bepróbálkozni..
-
Adamis
őstag
válasz
Puma K #19951 üzenetére
Off: ha 5" körüli telefon kell ilyen paraméterekkel, akkor nézz szét Meizu oldalon. Nekik vannak jó cuccaik ilyen méretben!
eustock.eu oldalon most a Pro 7 nagyon jó áron van, és 5.2"
Bocs, telóról vagyok: https://eustock.eu/shop/okostelefon/meizu-pro-7-4-64-okostelefon-fekete-reszletek -
Adamis
őstag
válasz
anaqer #19606 üzenetére
Root? Minek root? Nova van nekem is, nem kell root. Plusz ha e-bankot is használna, mint ahogy én is teszem, akkor kilövi rögtön, mert root-olt. Tudom, meg lehet kerülni, de minek ennyit szerencsétlenkedni vele?
Anno ZTE Skate-érában még én is root-oltam, de akkor még fiatal voltam és meggondolatlan (na meg kellett a pénz..)!
-
Adamis
őstag
válasz
Fr@nkieWilde #19597 üzenetére
Nyaralni voltunk, volt időm nyomogatni. Sokat fényképeztem, videóztam, ment a GPS is, aztán este megnéztem az NCIS-ből négy részt (
), így leesett 15%-ra estére. Ekkor békén hagytam, reggel még elolvastam a híreket, benéztem ide, megittam a kávémat és mielőtt töltőre tettem volna, ennyin állt meg nafta.
-
Adamis
őstag
válasz
hattrickuser #19229 üzenetére
Ha lehúzod az értesítési függönyt, látni fogod, hogy olyan program fut a háttérben, aminek az értesítései ki vannak kapcsolva. Nekem a Mi Fit alkalmazás csinált ilyet, mikor az értesítéseit kikapcsoltam..
-
Adamis
őstag
Nekem is folyamatosan világít..
-
Adamis
őstag
válasz
scream #18460 üzenetére
Most vettem fekete 32 GB-os verziót firstphone.hu-n 53 ezer pénzért.
Szóval én is beszálltam a stock android buliba!
E-bankos bulihoz: nekem a K&H - T-mobile kombó még soha nem gondolkodott. Minden jön azonnal és az e-bank is csudásan működik!
-
Adamis
őstag
Sony MDR-XB200 és Bluedio T4s kitűnően szól a telóval!
Pedig utóbbi 16 ohm-os..
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest