- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MaxxDamage #27140 üzenetére
Persze, MIFlash kell hozzá, meg a gyári rendszer. MIFlash-ből nem tudom melyiket linkeljem, mert nekem például nem mindegyik működött
Gyári rendszert az innen szedtem le. Az összefoglalóban meg igazából ott van, hogy mit hogyan kell (pár link mondjuk már elavult).
-
válasz
MaxxDamage #27136 üzenetére
Jelenleg még én is használom (igaz, csak másodlagos telefonnak), utolsó 9.0-ás frissítésen van, és nem akadozik. Amikor Android 12 custom rom-ot használtam, na akkor voltak akadások rendesen, de gyárin nálam szinte semmi.
-
-
-
Csak úgy itt hagyom, mivel nekem most sikerült kicsit szopnom a hiányzó IMEI szám miatt. Mielőtt bármiféle custom rom-ot telepítetek (ez vonatkozik egyébként minden telóra) TWRP segítségével csináljatok egy EFS mentést
-
válasz
Baggio04 #27032 üzenetére
Na, először is, én felraktam azokat a drivereket, amit mobilizmo linkelt (még a Qualcomm driver-t is), utána leszedtem xda-ról a 15 seconds ADB Installer-t, azt is felraktam. Az Egyéb eszközöknél az Android-nál manuálisan telepítettem driver-t (jobb klikk driver frissítés, driver keresése a számítógépen, listából való választás, ott kell keresni egy olyat, Android eszközök, és ha jó akkor ott lesz három féle: ADB Interface, Bootloader Interface, Composite ADB Interface). Mivel nekem fastboot módban lett csatlakoztatva a gépre a telefon, ezért a Bootloader Interface-ra nyomtam. Ezt megcsináltam, újraindítottam a gépet, és jó lett. Mondjuk nálad nem tudom miért van egyszerre mindkettő ott az Android, meg az ADB Interface
-
-
-
-
Valaki próbálta az Android 11-es Evolution X-et ? Gondolkozom azon, hogy leváltom a crDroid 7.4-et erre, hátha ebben nincsenek random fagyások.
-
-
-
válasz
SkyLine3000 #26887 üzenetére
Ahogy néztem kétféleképpen lehet javítani. Csak magát a portot cserélik ki, vagy az egész panelt. Az első nyilván nehezebb, viszont a másodikat bárki meg tudja csinálni. Legolcsóbban 2000Ft-ért láttam az egész panelt, határ meg a csillagos ég.Na ja, a koszra mondjuk nem gondoltam
-
Rosszul emlékeztem az egészre, javítanám magamat. Hivatalos oldalon annyit szögeztek le a Szeptemberi bejegyzésben, hogy az lesz az utolsó frissítés, amiben a Feature-okat fejlesztik, és hogy utána 3 hónapig csak biztonsági frissítés lesz, utána meg semmi.
Ja és ez persze minden minden támogatott eszközre vonatkozik.
-
válasz
mobilizmo #26844 üzenetére
Erről mondjuk lemaradtam. Az mondjuk úgy érdekes, és akkor hogy tesztelte a változtatásokat/javításokat ? Gondolom elküldte valami "közeli" embernek vagy nem tudom. De ezt amúgy jó hogy így megosztottad, mert akkor gondolom a Moun Kernel se lesz már frissítve, amiért kár szerintem
fery02: Mondjuk most is ki lehet, mert két ilyen rom is van (LineageOS 18, SuperiorOS Xcalibur).
-
válasz
fery02 #26840 üzenetére
Supportot úgy vettem észre, hogy két dolog miatt szokták eldobni: 1. Idő hiány miatt (Evolution X) 2. Nagyob androidra való áttérés (Pixel Experience).
Nerazim: Pontosan, felesleges még eltemetni ezt a telefont. Teljesen jól használható a mai napig, és még kitudja meddig az lesz.
-
válasz
fery02 #26837 üzenetére
Teljesen jól tudod, az erre a telefonra való LineageOS-nél sincs máshogy a testreszabhatóság. Több mindent lehet mint a stock rom-on, viszont kevesebbet mint pl egy Evolution X vagy HavocOS-en.
Thanoker: Ha semennyire nem számít a testreszabhatóság, akkor még a Pixel Experience-t tudom javasolni. Utolsó build az október 10, tehát októberi security patch-es, viszont ebből ez lesz az utolsó.
-
Már van UNOFFICIAL LineageOS 18 a Mi A1-re!
-
válasz
mobilizmo #26824 üzenetére
Jó kérdés, már nem tudom
Arra emlékeszek, hogy amikor a QS Header-nél saját képet állítottam be, akkor nem jelenítette meg, más romon ez ment. Kénytelen leszek megnézni most a 3.9-et, hogy abban működik e rendesen.
MIUI 12-et próbálta valaki ? A Stabil 11-et próbáltam, viszont nem ismerte fel a sim-et
-
-
válasz
Kalacskepu #26817 üzenetére
Most újra felraktam a Reborn 4.1-et, most hypercam alatt megy, viszont ha kikapcsolom a HDR-t, akkor a fókusz nem működik, illetve nem csinál képet
-
Használ valaki android 10-en valamilyen camera patch-et ? LOS 17.1-en vagyok, ha felrakom a két patch közűl az egyiket, Gcam és HyperCam-ben nem csinál képet, megnyomom hogy csináljon képet és semmi. Night mode meg videó működik, csak sima képet nem tudok csinálni. Az alap camera alkalmazással nincs ilyen probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest