- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aurig@
őstag
Én ebből a szempontból drasztikusabb vagyok.
Fent van a Messenger három kolléga végett, igaz havi szinten talán ha egyszer használom.
Vibert is használják az ismerősök, szerencsére nagyon sokan, a három kolléga is, épp ezért nem értem a Messenger mizériát.
Sokan hívtak, írtak mailt, hogy miért nincs Messengerem. Mondtam, hogy nincs szükségem rá. Akkor, hogyan tartsa velem a kapcsolatot, kérdezte?
Ahogy most, mailben. Ha tudott írni egyszer, tud többször is. Ha meg nem tetszik, akkor ennyi.
Hogy ők nem akarnak több féle dolgot feltenni a telefonra. Akkor ne tedd, nem erőszak, de mail és Viber kivételével, nem fognak elérni. -
drdr
senior tag
Igen, ott be is van kapcsolva, ennek ellenére mégis azt mondja, hogy aktiváljam újra... Nem is érdekel engem a Chrome nem is használom, de ebből látszik, hogy valami probléma van és valószínűleg ezért nem megy az appok és eszköz beállítások... mentése. Fotókat és címtárat átvitte, de biztonsági másolatom továbbra sincs amiből vissza lehetne állítani mindent.
-
-
gcsikos
tag
Most beszéltem velük, garanciális ügyben nekik kell visszajutni, tehát kereskedői garanciáról van szó, a továbbiakat ők intézik. Nem a hivatalos márkaszervizzel kerülünk kapcsolatba, nem is tudom, hogy van-e? Illetve az eustock a wayteq-et jelöli meg, aminek a webáruházába lehet is kapni nagyjából kemény 79000-ért. Az eustocknál nincs
A ker. garival az lehet a baj, ha eltűnik a cég, eltűnik vele a garancia is.
Kösz a reagálást!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- HP notebook topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- ASUS routerek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- PS4 + VR szemüveg / Számla / Garancia /
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest