- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Victoryus94 #26158 üzenetére
Legalább 2 évig és ez az amiben sokan hisznek, várva a 10-es droidot, köztük én is. A Mi A1 esetében ráadásul nincs se hivatalos megerősítés, se cáfolat.
-
BE4GLE
aktív tag
válasz
Victoryus94 #26158 üzenetére
Kovács Béla azért veszi meg, mert úgy tudja két évig támogatják a terméket. Ha nem gyártanak le belőle több darabot, akkor szép lassan eltűnnek a boltok polcairól és a támogatást is meg lehet majd szüntetni. Kovács Béla is boldog, hiszen azt kapta, amit ígértek neki. Vagy egyértelműen le kell kommunikálni Kovács Béla felé, hogy "supported until: YYYY.MM.DD"
-
Fall-N
veterán
válasz
Victoryus94 #25777 üzenetére
Pedig nemrég csak bevágásmentes és Android One telefont tudtam elképzelni. De a Huawei P Smart Z és a Note 7 volt, ami tetszett. Élőben az MM-ban végül a Xiaomi lett a befutó. Részben azért mert a P Smart Z kissé túl nagy, meg élőben nem akkora nagy szám a popup kamera. Ráadásul a demo telefonban ferdén is állt a kiugró kamera.
Jó akármilyen hülye gyerek tönkre tehette, de azért akkor is.
-
válasz
Victoryus94 #25773 üzenetére
Az augusztusi frissítés óta nálam is rendbe jött az üzemidő. Bár az is igaz, hogy azóta nem játszom a mobillal, de az éjszakai merülés csökkenésével abszolút értelemben is javult a készenléti idő. Jó telefon ez a Pie-jal is.
-
Nerazim
őstag
válasz
Victoryus94 #25773 üzenetére
-
válasz
Victoryus94 #25310 üzenetére
Letezik olyan? Oo
Nem.
Kozben a digit atraktam lte onlyra, majd meg a vodat kene kitalalni, h a 30verziobol melyikre rakjam. -
Harambe01
csendes tag
válasz
Victoryus94 #25290 üzenetére
Ugyanez van nekem is, de már megszoktam. :/
-
spetya72
tag
válasz
Victoryus94 #25018 üzenetére
-
M@Db0Y
senior tag
válasz
Victoryus94 #25018 üzenetére
Akkor írd be a tárcsázóba hogy: *#*#86583#*#* utána meg fog jelenni a volte kapcsoló.
-
Baloo27
aktív tag
válasz
Victoryus94 #25016 üzenetére
Nekem a Telenor a hèten aktiválta, működik.Van hd jelzès,nem kapcsol vissza hívás közben.Enhanced 4g Lte be van kapcsolva a hálózati beállítások alatt?
-
trebrona
nagyúr
válasz
Victoryus94 #24531 üzenetére
Mi még nem kártyázásnak hívtuk, de örömteli, hogy december óta egyre gyakoribb!
-
Maffia91
aktív tag
válasz
Victoryus94 #24518 üzenetére
Akkor nem halucinálok
Ugyanezeket tapasztalom én is. -
Wagner60
lelkes újonc
válasz
Victoryus94 #23672 üzenetére
Akkor te tudnád használni a 3.0beta04.2 verziót, ami okosítható, így nem kell megvenned. Abban együtt lehet állítani a tx és rx erősítést, de nálad így jó a hangerő.
-
TommyX_
őstag
válasz
Victoryus94 #23662 üzenetére
Én használom, szerintem jól működik
-
drdr
senior tag
válasz
Victoryus94 #23507 üzenetére
"Én a call recorder miatt tervezem a rootot."
Amiatt felesleges. A 22561 hsz-ben leírtak alapján jól működik.
-
törölt tag
válasz
Én fastboot-ból rootoltam a Pie-t TWRP és Magisk segítségével. Nem bonyolult dolog, csak sajnos ha zárt bootloadered van, akkor elkerülhetetlen, hogy nyitás után a telefon le fogja törölni az adatokat, tehát factory reset-et csinál.
A lépések a következők voltak:
0. Feltelepíted az ADB-t és a Fastboot programot + drivert a gépedre. Van egy 15 másodperces telepítő ehhez az interneten, az tökéletes a célra. Letöltöd a legújabb TWRP-t a hivatalos oldalról, és a Magisk legújabb változatát az XDA oldaláról (a rendes Magisk.zip-et, nem a Managert). Rákötöd a telefont a gépre egy USB kábelel.
1. Fejlesztői menü megnyitása (ha még nem használtad, a telefon névjegyénél a build számra párszor rá kell kattintani, úgy fog előjönni egy külön menüpontban)
2. USB-hibakeresés bekapcsolása
3. OEM-feloldás engedélyezése
4. Telefont újraindítod, amint kikapcsolt, lenyomva tartod a bekapcsológombot és a hangerő le gombot, így fastboot módba lépsz.
5. Megnyitsz egy parancssort abban a mappában, ahová a fastboot-ot és az adb-t telepítetted, ez alapból a C:\adb mappában van.
6. [Ha ezt a lépést megcsinálod, egy data wipe már garantált!] Tartsd nyomva a telefonon a hangerő le gombot. Beírod paranccsorba, hogy "fastboot oem unlock" (idézőjelek nélkül). A telefon újraindul, de mivel nyomva tartod a hangerő le gombot, visszakerülsz fastboot módba (ezzel elvileg elkerülhető lenne a data wipe, de a TWRP mindenképp megcsinálja).
7. A TWRP fájlt behúzod abba a mappába, amelyikben a parancssort megnyitottad. Ha újra fastboot módban vagy, beírod parancssorba a következőt: "fastboot boot twrpfájlneve.img"
8. Egy kis idő után bejön a TWRP, sajnos az első dolga az lesz, hogy letöröl minden adatot a telefonról. Ezután újra is indul, szóval lépj vissza megint fastboot módba, és töltsd be a TWRP-t ismét azzal a paranccsal, amit az előző lépésben leírtam.
9. Mostmár rendesen be fog jönni a TWRP, használható lesz. Mivel az adatoknak már úgyis annyi (elvileg a törlés a belső tárolóhelyet nem bántja, csak a data partíciót, de én mindenképp készítenék előbbiről mentést), ezért még külön le szoktam wipe-olni a data partíciót és a cache-t a biztonság kedvéért. Ha ezt megteszed, utána újra kell indítanod a TWRP-t, hogy fájlokat tudj másolni a telefonra. Ehhez megint fastboot mód, megint be kell írnod a twrp-t elindító parancsot.
10. TWRP használata közben, a számítógépen a meghajtók között megjelenik a telefon, így a belső tárhelyre fel tudod másolni a Magisk .zip fájlát. Ezt felmásolod.
11. A TWRP-ben, az install menüpont alatt, kiválasztod a Magisk .zip fájlát, és feltelepíted a telefonra.
12. Ha kész, kilépsz TWRP-ből, újraindítod a telefont, ezúttal már normál módban.
13. Elindul a rendszer, ami már rootolva lesz.
14. A Magisk manager nem biztos, hogy magától feltelepül, ilyenkor töltsd le külön. Nálam előfordult, hogy amikor feltelepítettem, majd elindítottam, azt írta, hogy nincs telepítve a Magisk. Ilyenkor csak újra kell indítani a telefont, és már látni fogja.Elvileg ha rootolod a telefont, nem zárhatod vissza a bootloadert, mert az problémákat okozhat (olyasmiről is olvastam, hogy ilyenkor képtelen elindulni a rendszer, és újra kell flashelned). Maga a root viszont tökéletesen működik, elrejthető más alkalmazások elől (pl. az OTP SmartBank előszőr látja a rootot, de ha a Magisk Manager-ben bejelölöd az elrejtést, akkor már működni fog). A Horizon Go is megy vele, ez egy másik app, ami nem szereti a rootolt készülékeket. SafetyNet ellenőrzésnek megfelel a telefon, tehát Netflix, Pokémon GO is menni fog. Elvileg a frissítések is működni fognak a nyitott bootloader ellenére, de mivel én a legújabb verziót rootoltam, még nem volt lehetőségem kipróbálni.
-
Wagner60
lelkes újonc
válasz
Szia!
Én a call recorder 3.0 beta04.2 verzát használom. Igaz, hogy ennél még nem lehet állítani az Rx és Tx oldalon külön külön a jelszintet (hangerőt a felvételnél) csak együtt a kettőt, de az unlock-kal okosítható. Azt hiszem ezzel kivárom a 3.0.5 tört verzióját. Így nem kellett root-olni a telefont. -
Grecky
senior tag
válasz
Victoryus94 #23464 üzenetére
Oreo alatt is ugyanez a helyzet:
https://mobilarena.hu/tema/re_xiaomi_mi_a1_tisztasagi_fogadalom/hsz_23404-23404.html
Nem kell szétflamelni a fórumot, hogy a pie miatt van, előtte is szar volt és pont.
Engem pl. a gcam fókusz problémája jobban izgat, meg a SIM és a mikrofon hibák. -
vegatti
csendes tag
válasz
Hehe.
Már csak az kell, hogy automatán menjen a BT, kikapcsolhatatlanul mint pl. a GPS.......
Persze akkor tesztelés nélkül is tudnák, hogy baj van.
-
darvinya
titán
válasz
Victoryus94 #23465 üzenetére
Csak egy gond van ezzel, hogy decemberi fw-ről kell szavazni, miközben már januári fw kijött.
Persze gond nem változott. -
Victoryus94
őstag
válasz
Akinek Pie-n gond van a BT-vel/wifivel nyomhatna 1-1 megerősítést. Hátha előbb javítják.
-
drdr
senior tag
válasz
Victoryus94 #23343 üzenetére
Sajnos korai volt az öröm. A hangszóróból veszi fel a hangot ami a mikrofonba belehallatszik. Ha halkabbra veszem, akkor már alig hallatszik a felvételben.
Sajnos a fentebb említett Skvalex esetében is ez a helyzet. Nincsenek csodák.
Marad ez. -
drdr
senior tag
válasz
Victoryus94 #23343 üzenetére
Nem tudom számíthat-e, de már 8.1-en is telepítve volt a frissítés előtt. Erről van szó.
A vicc az hogy az alkalmazást megnyitva, ott is olvasható, hogy az Android 9 nem támogatja a rögzítést... -
infectedmann
őstag
válasz
Victoryus94 #23302 üzenetére
-
eclipse19
senior tag
válasz
Victoryus94 #21972 üzenetére
Elküldhetnék Viberen hang üzeneteben, amit egyébként a telefonba hadarnának el.
Az nem annyira interaktív, mint egy rendes hívás viszont legális, minden rendszeren működik és vissza is lehet hallgatni. -
plömplöm
őstag
válasz
Victoryus94 #21955 üzenetére
ticketing
-
Grecky
senior tag
válasz
Nem akarok kötekedni, de a kollégákkal (főnökkel) miért nem emailben kommunikáltok?
Ha úgy sem tudsz odafigyelni, amit mond mert pl. vezetsz, akkor miért kell ez a telefonálgatás? (pláne, ha utána mégegyszer meghallgatod, 2x annyi idő)
Jelszavak, adatok, hibák nem egyszerűbbek írott formában? Nyilván bizonyos dolgokra nélkülözhetetlen a beszéd, azt megértem, de ezekre minek? Amúgy ezt a telefonra csavarodást (mégha munka is) nehezen értem meg, nekem ez idejétmúlt dolog, ahol csak tehetem kikerülöm. -
HDR123
tag
válasz
Ugyanígy csinálom.
-
retesz147
addikt
válasz
Pont emiatt szeretem én is. Meg amit imádok. "Halo, Reechnncsrrrews Xysada vagyok...." 2 óra múlva...hogy is hívták az ezelőtt 10-el telefonáló fickót....
-
darvinya
titán
válasz
Erre van a fizetős virtuális asszisztens.
Csak ugye, megint előjön, hogy miért fizessek, ha ingyé is van, igaz ezzel törvényt sértenek.A gond a zsarolókkal kezdődőtt, aki ezeket erre használta.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Victoryus94 #20193 üzenetére
gmail,outlook,yahoo,protonmail,yahoo,facebook,messenger,időjárás(lean glance+google),időkép,meteora,viber,instagram folyamatos kapcsolatban, gps 24ó/7n/30n bekapcsolva, mobilnet 4G-n, wifi 5Ghz-en... itthon 10-20% fényerőn, utcán 100% fényerőn... lényegében tömören ennyi... ja meg a Westworld játékot nyomkodom sokat mostanság...
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Victoryus94 #19851 üzenetére
mint mondtam a google adja az alaprendszert, a gyártó foglalkozik a kompatibilitási dolgokkal...tehát ha a pixel bugos...akkor a google duplán felelős...a pixel más kategória, mert a google saját terméke, a pixelek esetén a googlenek dupla szerepe van...
-
Fr@nkieWilde
senior tag
válasz
Victoryus94 #19564 üzenetére
Megpróbálom minél hamarabb csak épp nincsenek nálam az adatok semmi sem.
Köszönöm. -
Fr@nkieWilde
senior tag
válasz
Victoryus94 #19562 üzenetére
Az stimmel, csak tudnám, hogy hol kezdjem az ügyintézést.
Az emag oldalán most a BestMarkt féle telefonokat árulják.
Szóval ez megint megkavar. Most már nem tudom, hoyg emag, wayteq, vagy bestmarkt... -
szakonyi
tag
válasz
Victoryus94 #19321 üzenetére
Nekem a 4óra sem jön ki. Lehet nem egyformák az akksik.
-
válasz
Victoryus94 #19321 üzenetére
Két kártyát energia felhasználása sokat számít, de önmagában nem hiszem hogy csak emiatt lenne.
Inkább applikáció a háttérben állandó futtatása az ami inkább beleharap az akkumulátorba. Ez az egyik tippem. Biztosan van amit nem használsz olyan gyakran és le lehetne állítani a háttér folyamatokat.
Plusz a felhasználói szokások is eltérőek lehetnek. -
válasz
Victoryus94 #19318 üzenetére
Amint a képen is látszik hogy egy kártyával használom, nem rég lett cserélve ez is, régi kártyával jobban merült (talán).
Persze más miatt kellett cserélni.
Felhasználási módok: Facebook, Messenger, Google térkép (csak tervezés).
Pár fotó, zenehallgatás leginkább. Böngészés. Pár telefonálással .Automata fényerő szabályozás. Ha ez számít.
-
tomboy84
tag
válasz
Victoryus94 #19318 üzenetére
Nekem az 5 órát elérte, de az volt a max. Szintén két kártyával használom.
-
darvinya
titán
válasz
Victoryus94 #17935 üzenetére
Összekapcsoláshoz háttérfolyamatokra van szükség, magyarán átjáró programokra, ezeket is RAM-ba futnak.
MIUI egy Op. az Op. rendszeren, hasonlók miatt menekültem onnét, mert ami MIUI azt előnybe tartotta más Google app, emiatt voltak összeakadások. -
JJ hunter
aktív tag
válasz
Victoryus94 #12887 üzenetére
Szia,
nálam is van BT baj sajnos. 7.1.2-t használtam egészen múlt hétvégéig, és ott is voltak BT bajok a gyári autós kihangosítóval. Kiderítettem, hogy biztosan a telefonnal van a gond. Gondoltam akkor leváltom a 7.1.2-t, és felteszem a feldobott, februári frissítést, és áttérek Oreora. A februári után nyomtam egy hard resetet recoveryből, aztán feltettem egyből az áprilisi (március 1.) frissítést. Ennél már jobb a helyzet, mert a telefonszámokat hívás indításnál, és fogadásnál kiírja. Viszont nem mindig, sőt elég gyakori, hogy nem akar összekapcsolódni az autóval. (7.1.2-n pillanatok alatt kapcsolódott a kocsihoz, szinte be sem indult még a motor...). Most amikor nem kapcsolódik akkor a telón a BT kikapcs, majd bekapcs, és kapcsolódik.
Nálam egyelőre ennyi tapasztalható.
-
válasz
Nekem annyi változás van, hogy látszólag agresszívebb a memóriakezelés.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Nálam semmi ilyesmi gond nincs, pedig nagyrészt én is autóban használom bt-vel.
-
Deadzone41
őstag
válasz
Victoryus94 #12042 üzenetére
Persze.
-
Doki42
őstag
válasz
Victoryus94 #11482 üzenetére
Értelek, de miután olvastam gondodat tesztelgettem és nálam nincs ilyen.
-
Gyb001
senior tag
válasz
Victoryus94 #10752 üzenetére
-
haris
őstag
válasz
Victoryus94 #10054 üzenetére
+1
Szerintem is jobb így.
Más oldalon már találkoztam azzal a faszerkezettel /rendszerrel amikor egymás után vannak a válaszok az adott témára.
Részemről inkább ez! -
Szaby601
csendes tag
válasz
Victoryus94 #9354 üzenetére
Nem arra gondolok hogy elhúzom és csíkban egyből szárad.Arra gondolok hogy a kijelzőnek bizonyos pontjain olyan mintha zsíros lenne, de valójában nem az mert egy idő után azokon a pontokon is száraz lesz.
-
Balázs Z.
tag
válasz
Victoryus94 #8946 üzenetére
-
Atus85
aktív tag
válasz
Victoryus94 #9005 üzenetére
Nekem sose volt bajom Swiftkey szinkronnal. Közben megtaláltam Gboardban a szótárban van a megtanult szavak szinkronizálása.
-
Roxbury
őstag
válasz
Victoryus94 #8635 üzenetére
Raadasul arra nekem ra volt irva a kijelzo kozepenel, hogy mi.com .
-
bankipeter
csendes újonc
válasz
Victoryus94 #8352 üzenetére
Még azt sem kell, elég a százalékos kijelzésre nézni
-
DarkChild
senior tag
válasz
Victoryus94 #8236 üzenetére
Nálam biztosan nem rebootol. Épp tegnap volt legutóbb, hogy nyomodtam, majd lelockoltam, aztán két perc múlva ismét használni akartam és akkor már kérte a PIN-t a feloldáshoz. Közben végéig előttem volt és a kijelzője fel sem villant. Az viszont elképzelhető, hogy az authentikációt menedzselő szolgáltatás indul ilyenkor újra... nem tudom.
-
Fr@nkieWilde
senior tag
válasz
Victoryus94 #8067 üzenetére
Akkor lehet ez a baj, nekem még december elsejei Oreo van fent, akkori a biztonsági csomag, azóta nem jött ki frissítés, legalábbis nem talál. Bízom benne, hogy megoldódik a probléma, végül is képeket jókat készít, csak hát azért bosszantó ez a hiba.
És ahogy látom valóban nem csak én vagyok vele egyedül. Köszönöm a másik két fórumozónak is, akik ezt megosztották velem. Remélhetőleg hamar orvosolják a dolgot.
Van olyan, aki ettől függetlenül nem a gyári fényképező appot használja? Ha igen, akkor melyiket?
-
DarkChild
senior tag
válasz
Victoryus94 #8045 üzenetére
Nálam nem tette tönkre
Egyszer fordult elő, hogy nem frissített, de azóta meggyógyult
-
Dhampir
félisten
válasz
Victoryus94 #7970 üzenetére
Igen, itt láttam.
-
trebrona
nagyúr
válasz
Victoryus94 #7897 üzenetére
Szolgáltatófüggő.
-
válasz
Victoryus94 #7897 üzenetére
Gondolom, más szolgáltatónál vagytok.
Én -telenorosként- szintén nem találkoztam ilyennel. -
oOKitsuneOo
tag
válasz
Victoryus94 #7855 üzenetére
Esetleg, arra kezd el tervezni amerre állsz ezért megy arra az ùtvonal? Hátatfordìtva lehet a másik irányba menne.
-
oOKitsuneOo
tag
válasz
Victoryus94 #7853 üzenetére
Ez nem GPS probléma, GPS nélkül is lehet útvonalat tervezni csak ott te adod meg a kiinduló pontot. Valamiért a program bènázik.
-
Aurig@
őstag
válasz
Victoryus94 #7827 üzenetére
Ok, köszönöm mindkettőtöknek!
-
apeelme
addikt
válasz
Victoryus94 #7812 üzenetére
Főleg úgy hogy ezek a root nélkül nem írható system partíción vannak, ergo ha törlöd sem jutsz vele előrébb... Ha van frissítése az viszont már a data-ra kerül és az foglalja azt a "rengeteg" helyet, mondom...le kell tiltani.
-
Fall-N
veterán
válasz
Victoryus94 #7682 üzenetére
Semmilyen folyamatokra nincs hatással.
Egyáltalán tudod mire való? API szinteket (programozási szintek) tartalmaz, amiket a régebbi rendszerek nem tartalmaznak. Mivel sok gyártó nem frissít és régi verziókon ragad, így lehet megoldani, hogy a régi telefonokkal is működjenek az újabb közben kijött vagy frissített alkalmazások.
Akkor fut csak ha szükség van rá és meghívja egy alkalmazás futás közben, hogy pótolja a hiányzó API-t.
Egyébként az Oreo vissza lett vonva, csak azok kapták meg a javítást, akik már frissítettek. Majd ha hibamentes lesz újra elérhető lesz. Addig mi leszünk a teszterek.
-
Fall-N
veterán
válasz
Victoryus94 #7671 üzenetére
Már jópárszor írtuk, hogy hülyeség ráfogni a hibákat a keretrendszer adattörlésére!
Most ne vedd sértésnek, de baromi idegesítő, hogy egyrészt nem olvastok vissza a keresővel az adott kulcsszavakra, másrészt a sok téves hülyeséget és féligazságot kell állandóan megcáfolni.
Na akkor sokadszorra:
- GMail sok telefonon nem értesít és random előjön, majd később magától megjavul a hiba. Pont tegnap írt valaki az Android alkalmazások topikba ugyanerről a régóta ismert hibáról és megsúgom nem A1 telefonja van. Sokszor beakad az elküldött levél a kimenő mappába. Ez is elő szokott jönni. Amúgy sincs a push értesítésekre semmilyen hatással a GPSZ, erre szolgál az alkalmazás szervíze (háttérben futo NoGUI szál).
- GPSZ sok adatot szerveren táról, így ha törlöd is magától visszaszinronizál a háttérben. Ezért sem tud ártani neki a törlés, sőt frissítés szempontjából hátráltat is. Ezért szoktuk törölni.Egyszerű dolgok ezek, ti bonyolítjátok túl. Ezzel sincs probléma csak ne terjesszünk hülyeségeket!
haris: Pedig van az Oreoban egy elég bosszantó hiba. Gyakorlatilag most macerás a használata az SD kártyának. Erről írtunk már sokat. Aki dual SIM-ezik az nem veszi észre.
-
Gaabe
tag
válasz
Victoryus94 #7671 üzenetére
ezt az updatet honnan rakjam fel
-
bepken
veterán
válasz
Victoryus94 #7561 üzenetére
igen amúgy. nyilván én is csak azért fikázom, mert nálam sem működik...
-
ragadozo
csendes tag
válasz
Victoryus94 #7486 üzenetére
Igen, erre gondolok, hogy hasonló Android one-os, hasonló hardverű kisebb xiaomi várható-e a közeljövőben.
-
huberpe
aktív tag
válasz
Victoryus94 #7460 üzenetére
én egy blitzwolf s9 töltőt használok, ami támogat több gyorstöltés funkciót. nougat-on 25-100%-ra 1:55 alatt töltötte fel, míg oreo-n 1:30 alatt képes ugyanerre. egy keweisi mérővel teszteletem, a V és A értékek megegyeztek mindkét esetben, ezért is fura, hogy gyorsabb keksz alatt.
-
mekker
őstag
válasz
Victoryus94 #7319 üzenetére
Ha "poweruseres" mentés kell, akkor még mindig ott van a Titanium, és a TWRP, ami egyszerű és tiszta mentést ad. TWRP-nél talán akadhatnak gondok főverzió frissítésekor, bár nem jellemző. A Wifit és a beállításokat mondjuk ez sem biztos, hogy vissza tudja rendesen állítani dirty flash nélkül.
-
ArGab
őstag
válasz
Victoryus94 #7214 üzenetére
Bevittem, összehasonlítottam a bemutatódarabbal. Annak teljesen más hatású volt a kijelzője. Egymás mellett egyértelműen fehérebb volt a fehér és maximum fényerőn világosabbnak is hatott a kijelzője. Sajnos az ottani kijelző típust nem néztem meg, pedig érdekes infó lenne.
Amúgy zokszó nélkül végigcsinálták az elállást ott a boltban és visszafizették az árát.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Victoryus94 #7221 üzenetére
Nekem soha nem restartolt a teló (kopp kopp kopp), ám az ujjlenyomat olvasó mintha ismet olyan gyors lenne, mint a Nougat alatt volt. Így éreztem a sebességét, mióta megvan a teló:
- Nougat 100% gyorsaság
- Oreo első frissítési hullám: 80% gyorsaság
- Oreo javítás a januári biztonsági csomaggal együtt: 100% gyorsaság -
ArGab
őstag
válasz
Victoryus94 #7206 üzenetére
Persze, leszedtem, első dolgom volt.
Már nézegetem hogyan tovább, de ha jól értelmezem a Media Markt oldalát vagy elállok (online vett) és visszapostázom, vagy leadhatom javításra amiből vagy lesz valami vagy nem.
-
apeelme
addikt
válasz
Victoryus94 #7168 üzenetére
Ajánlott TWRP-s módszer?
-
oOKitsuneOo
tag
válasz
Victoryus94 #7105 üzenetére
BL már másfélszer lemerìtette. :-D
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Victoryus94 #7033 üzenetére
Nálam, már 105%.
-
Fall-N
veterán
válasz
Victoryus94 #6933 üzenetére
Nem tudom milyen baj lehet (akku, alaplap) de biztos, hogy nem szoftveres. Esetleg egy FR-t megér a dolog. Ha utána is csinálja, akkor sajnos szervíz.
Wifi és BT problémám sincs. BT-n lóg egész nap a Home SMW17-es okosórával összekapcsolva és nem szakad meg a kapcsolat.
-
apeelme
addikt
válasz
Victoryus94 #6871 üzenetére
Szerintem nem, én "onnan" jöttem...ég és föld az A1 javára természetesen.
-
bexinho23
őstag
válasz
Victoryus94 #6792 üzenetére
Sajnos én is ugyanezt mondhatom el ugyanerről. Elején azt hittem, hogy én tettem fel rosszul, pedig nagyon profin oldottam meg. Pontosan felhelyeztem, de a gombok világítása valóban csak bizonyos szögből látszik teljesen. Ezzel nincs is akkora gond. Viszont a szivárványosodás sokkal jobban zavar. Ráadásul pont középen egy oválisabb formában (1 ft-os méretben).
Ha valaki tud jobbat ajánlani, ne tartsa magában.
-
válasz
Victoryus94 #6258 üzenetére
hiába veszed feljebb a minőséget, vissza fog állni arra amit max tud a rákapcsolt BT cucc!
-
Aurig@
őstag
válasz
Victoryus94 #6254 üzenetére
Ezek a Bluetooth beállítások Nougat alatt is elérhetők? A fejlesztői beállításokban nem találom.
-
judas13
addikt
válasz
Victoryus94 #5956 üzenetére
Detto
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- Több tíz millió Dell laptop majdnem nagy veszélybe került
- PlayStation 5
- Horgász topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 128Gb Phantom Black SM-S911B/DS
- ELADÓ Xiaomi 14T Pro DS 5G 12GB RAM / 512GB tárhely titánium szürke
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest