Hirdetés
- iPhone topik
- Mobil flották
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Viktor0610 #6694 üzenetére
Mondjuk egy tényleg frankó (kitesztelt) custom rom-ot feldobnék rá.
Ha lesz ilyen. -
slayernick66
tag
válasz Viktor0610 #6694 üzenetére
jaja, en is bekapcsra gondolok..
szoval ROM fuggo egyedul? ezt azert nem tudom megallapitani, mert asszem Xiaominal uazzal a MIUI-val is asszem redmi note 4-ne mukodik, de pl redmi 3-nal nem foges koszi a valaszt mindkettotoknek
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz slayernick66 #6692 üzenetére
Szerintem nem.
Max. ha kijönnek a custom ROM-ok, talán akkor.ΞΔGLΞ:
Ja, igen, duplakoppos KIkapcs van, BEkapcsra írtam, amit.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz slayernick66 #6692 üzenetére
Nova prime...azzal ki lehet kapcsolni dupla koppal, viszont be már nem.
-
slayernick66
tag
nemsokara vegre en is remelhetoleg boldog MI A1 tulaj leszek
azt latom hogy nem lesz oreoban sem duplakopp, de azt tudjatok, hogy HW szempontbol mi kene hozza, illetve az van-e ebben a teloban? mert azt gondolnam en laikuskent hogy valamilyen szinten a kepernyonek aktivnak kell maradnia legalabb olyan szinten hogy erezze magat a duplakoppot.
kiokositana valaki? mert ha a HW kepes ra, lehet remenykedni tovabb -
senior tag
válasz zolikaDB #6690 üzenetére
1Weather. Szeretem, mert eléggé minimalista, viszont nem frissíti magát automatikusan már nagyon régóta. Régebbi telefonomnál is ez volt. Mondjuk ez legyen a legnagyobb baj vele.
A tok egyébként, amit használok hozzá, azt setom fórumtárstól vettem beszerzési áron (ezúton is köszönöm )és ugyanez a típus, mint a linken
"A közgazdász az a szakértõ, aki holnapra tudni fogja, hogy azok a dolgok, amikt tegnap jósolt, miért nem következtek be ma."
-
Baggio04
aktív tag
Névjegyekkel kapcsolatban lenne egy kérdésem.
Itt alapból ugye a gmail-es fiókba menti a névjegyeket, ha másik telón bejelentkezek ezzel az email címemmel, akkor ott is elérhetőek lesznek ezek a névjegyek?
(eddigi telefonaimnál vagy a sim-re vagy a telóra lehetett menteni a számokat)Baggio
-
petipetya
nagyúr
válasz Ricsi 1984 #6684 üzenetére
A gearbestről rendelt csomagban volt egy gyári fólia, de nekem kellett felhelyezni. Tok nincs hozzá, azt érdemes előre megvenni.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
TeeBeee
tag
Az én dobozomban volt gyári fólia, de nem volt előre rátéve. Tok nem volt hozzá. Én MSVII tokot rendeltem, de jó a Mofi, Nillkin és társai is.
De pont ma jött meg a Nillkin 9H 2.5D edzett üveg is, még nem raktam fel. Nem lóg ki ugyan a széléig de nem is értem ezt a fétist hogy így miben zavar itt sok embert. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Nem/nincs.
Illetve van rajta fólia, de az egy matt védőfólia, amit rögtön letépsz róla.
[ Szerkesztve ]
-
Ricsi 1984
csendes tag
Sziasztok. Kérdésem az lenne, hogy van a készüléken gyàrilag fòlia? Illetve tok, jàr hozzà? Köszönöm!
-
senior tag
válasz Rundll32 #6681 üzenetére
Jó kérdés, de szerintem nem. Szerintem olyan lehet, mint egy átlag edzett üveg, ahol a széleken foltos marad, mert nem tapad oda a kijelzőhöz. Ezen mondjuk segíthet a réskitöltő folyadék, de ezzel még nem próbálkoztam. Volt Logout-on egy blogbejegyzés erről, ott a topikban jó tapasztalatokat írt róla a fórumtárs.
"A közgazdász az a szakértõ, aki holnapra tudni fogja, hogy azok a dolgok, amikt tegnap jósolt, miért nem következtek be ma."
-
senior tag
Hihetetlen, de megérkezett egy olyan edzett üveg eBay-ről a Mi A1-re, ami passzol rá 100%-osan. Persze ez is full cover, de jó helyen vannak rajta a lyukak, illetve VAN ragasztó az üveg teljes felületén, nem csak a fekete kereten.
A fényerőt kicsit csökkenti, de szerencsére az érintésre ugyanúgy reagál, mint eddig. Teljesen meg vagyok vele elégedve. November óta üveg nélkül használtam, így most nyugodtabb vagyok. A Gertong-féle cucctól fényévekkel jobb, azt konkrétan még a villamoson leszedtem, annyira felidegesített.
A termékről még annyit, hogy kartondobozban jött, volt vele száraz+nedves kendő, de ennyi. Se porgyűjtő matrica, se felrakáshoz rögzítő matrica. Mondjuk sörözés után raktam fel, kétszer is újra kellett pozicionálni De most közel tökéletes. Ha van kéznél nedves szemüvegtörlő vagy kijelzőtisztító, az azért nem hátrány a felrakásnál.
-
kaosz86
aktív tag
válasz DroiDMester #6665 üzenetére
Hát pedig ha ennél rendesebb hard reset létezik akkor megeszem abkalapom.
-
anorche1
őstag
válasz Rundll32 #6668 üzenetére
Amit DroiDMester linkelt az recovery -ből telepíthető, nem fastbootból.
Ez kell neked: [link]
Töltsd le, csomagold ki a benne lévő 1 db fájlt, majd azt is nyisd meg winrarral, és a benne lévő mappát csomagold ki, majd azt tallózd be a programnak."It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
zolikaDB
veterán
Sracok!
Melyik igenyesebb szilikon tok pereme er a kijelzo fole?
Cafele pl baromi jo kis tok, de a pereme kb egy sikban van a kijelzovel. -
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Látom a webshopban,hogy a készüléken alap android rendszer van. Hivatalosan esetleg van rá mód, hogy MIUI-s rendszer kerüljön rá vagy külön a miui telepítésre hivatalosan van mód?
-
-
mekker
őstag
Itt ajánlotta vki a Fingerprint Swipes-t, elvileg ez root nélkül is megy. Nálam az OTA miatt alapból megmaradt ez a funkció, de szerintem ez sem követelmény ahhoz, hogy működőn az app.
Remekül működik, a gyári mellett még beállítottam 2 app váltós funkciót, és 10-ből 10x működik.Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
Rundll32
tag
válasz Viktor0610 #6669 üzenetére
Ugyan az... ki másoltam mindent a gyökérbe spec karakter nélkül ( progit is ROM-ot is) Hiba ugyanaz: "cannot found file flash_all lock.bat"
Rendszergazda vagyok, ha röhögni lát, mentsen!
-
MODERÁTOR
-
Rundll32
tag
válasz DroiDMester #6649 üzenetére
Próbálkozom az Oreoval, a telo már nyitva, viszont a flashelésnél elakadok az alábbi hibával Innen hogyan tovább ?
Leszedtem a ROM-ot amit belinkeltél azzal írja ezt. A xiaomi oldalán még lehetett letölteni a második lépéshez valamit.
"Step 2
Download the latest ROM package file for your device.
http://bigota.d.miui.com/7.8.23/tissot_images_7.8.23_20170823.0000.00_7.1_61cf97d794.tgz"viszont ezt nem tudom el merjem e indítani ? Bricket nem szeretnék gyártani Köszi a helpet. És elnézést, ha ez kezdő kérdés volt, nem mindennap csinálok ilyet
-
anorche1
őstag
válasz DroiDMester #6665 üzenetére
Valószínűleg volt, csak google mentésből ezt is lehúzza, ahogy nálam is.
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
evooo
aktív tag
Nincs fent valahol még az oreo?
Flashelném, nem OTA telepíteném. -
nagyúr
-
Rundll32
tag
Értem mit mondasz, bár ezek az említett funkciók nekem nem fognak hiányozni, lévén az LG G3somat cseréltem erre és azt se használtam ébresztésre pl, ujjlenyomat olvasót meg nem biztos, hogy szeretnék használni. Ellenben az Oreoról írják, hogy jobban optimalizált és így több az akku idő érezhetően. Ez a dolog viszont érdekelne
-
Leslie1966
senior tag
válasz Carline #6631 üzenetére
Mate 9-en is beállítható ki és bekapcsolás időpontja, valamint az ébresztés is működik kikapcsolt állapotban is-bekapcsolja készüléket és ébreszt, OREO-n. az A1-en nincs az Oreon időzitett be és kikapcsolás és sajnos nem ébreszt, csak ha bekapcsolt állapotban van a telefon, kár.
[ Szerkesztve ]
-
haris
őstag
válasz Rundll32 #6648 üzenetére
És azzal tisztában vagy, hogy mit vesztesz az Oreora átállással?
Mert itt a készüléknek felrótt hibák nagy része az olyan funkciók hiánya, amik Nugát alatt megvoltak, Oreóból eltűntek.
Pl:
-időzített ki-, bekapcsolás
-ujjlenyomat olvasóval történő notificaton bar lehúzásSajnos most több nem jut eszembe, de majd a többiek kiegészítik.
Én megelégedéssel használom az Oreot, mert a felsorolt funkciók nekem nem hiányoznak, de megértem azt is, aki szerint gáz, hogy valamit kivesznek a friss rendszerből ami előtte benne volt és működött, sőt Ő megelégedéssel használta.SZERK:
Ráadásul az Oreo nem vettem észre, hogy bármivel többet adna, mint amit a Nugát adott.
A sokak által várt Camera2api nem került bele pl.[ Szerkesztve ]
-
Digiflex
tag
Köszönöm, én nem találtam, és úgy gondoltam hogy akkor nincs is... tipikus user error...
Amúgy ezekkel az oreós beálításokkal kicsit úgy érzem magam, mint mikor bemegyek a supermarketbe. és emmit sem találok ott, ahol megszoktam, mert átrendezték az egész áruházat. Persze újabb termékek nincsenek, sőt van ami ki is fogyott...
JA: sokan panaszkodtatok a rózsaszín tárcsázó hátérre telefinálás közben: A háttér olyan színű, amilyet a hívást végző SIM kártyára beállítottál. Modjuk, ez összesen 6 színlehetőség, de igazából a lényege az lenne, hogy tudd, éppen melyik SIM-mel folyik a beszélgetés.
(Milyen jó lenne ez a megoldás egy ugyanígy osztott hívógombbal, vagy legalább egy kisebb méretű másik SIM hívógombbal. NEm értem, miéert okoz ez ekkora gondot az androidnak. A készülékek gyári tárcsázója szinte mind így működik......
-
.zSoLTi.
senior tag
válasz DroiDMester #6657 üzenetére
Király köszi!
-
nagyúr
válasz .zSoLTi. #6647 üzenetére
senki nem használja a KERESŐT?
Már erre is leírtam a megoldást itt be is linkeltem mi kell hozzá
Hide "running in the background" Notification
és minden egyes appnál tudod ki-be kapcsolni az értesítéseket
-
nagyúr
Hát ha megnézed XDA oladán még arra sem jött rá senki hogy az új 3.2.1.1 TWRP telepítőjében hibás a twrp-installer.sh szkript és azért nem települ a zip, de érdekes mert maga a készítő sem jött rá 3 nap alatt, sokan beírták hogy hibás nem települ és nem nézett utána hogy mit ronthatott el!
-
bepken
veterán
válasz DroiDMester #6653 üzenetére
köszi, így már rendben vagyunk megtaláltam közben az itt linkelt hozzászólásokat és leesett, hogy mi is a probléma. a parancsot átírtam és siker! (fura, hogy egyik leírásban sem találkoztam ezzel a problémával...)
köszi még egyszer!
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
nagyúr
Ezért mondtam hogy itt a fórumon keress vissza mert itt írtam le mit és hogy kell hogy látszódjon a data
De segítek egyik HSZ és a végeredmény másik HSZ
de valószínű neked is a B SLOT lesz az aktív így oda kell telepíteni a TWRP-t(Kernelt)
szóval ha kicsomagoltad a Mi-A1_OREO_TWRP_Install_By_DroiDMester.zip et azon belül van egy Install-Boot-A.cmd ezt nyisd meg egy szöveg szerkesztővel és ír át a b SLOT ra
most így néz ki
@echo off
fastboot flash boot_a boot.img
fastboot reboot
pauseés erre írd át
@echo off
fastboot flash boot_b boot.img
fastboot reboot
pause[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz DroiDMester #6646 üzenetére
igen, láttam is, hogy postoltad XDA-n én viszont már rögtön az elején megakadtam..
miután betölt a twrp, elvileg a belső tárhelyet kellene látnom, de nem látom valamiért. ha megnézem pl mount menüpontban, akkor konkrétan "Internal Storage (0 MB)" - így meg ugye nem tudok semmit sem flashelni
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
nagyúr
válasz Rundll32 #6648 üzenetére
igen van!
elvileg csak akkor fog feltelepülni ha a telón már a 7.12.19. ROM fut, ha ettől régebbi elvileg nem fog menni az OREO update!
Mi A1 oldalán megtalálható a fent nevezett ROM előbb azt tedd fel a telóra és utána menni fog OTA-n az OREO
[ Szerkesztve ]
-
Rundll32
tag
Sziasztok ! Oreo frissítésre csak az az egyetlen ismert gyógyír ami a leírásban van ? (Google keretrendszer cache-ének törlése) ? Vagy van valami más bevált megoldás esetleg? Mert szerintem többen vagyunk úgy, hogy 7.1.2-nél "leakadtunk". Az én telefonom vatta új, tegnapi beszerzés, és belakni addig nem szeretném míg nincs oreom :/ Köszi előre is a helpet
-
nagyúr
Gondolom OREO ról van szó! Már leírtam hogyan kell és be is linkeltem a hozzá való TRWP -t is keress vissza itt a fórumban!
Bár azóta van már XDA-n frissebb TWRP ami NEM működik senkinél, de megtaláltam miért nem települ be is linkeltem XDA -ra a kijavított verziómat
és még fog kelleni neked a leg frissebb Magisk amit itt találsz => Magisk-v15.2-180101.zip
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Carline #6643 üzenetére
Oké tartsad magad!
De majd akkor kürtöld ezt világgá, ha előtte nem kapcsol be a készüléked. Nem menjünk már bele olyanba, aminek nincs köze egymáshoz. Ahhoz, hogy egy okos telefon ébresszen, bekapcsolva kell lennie. A többi bullshit. Az első retro telefonos érv, meg hát megmosolyogtató enyhén szólva. :-D!
Részemről close ez a téma, vagy mi... -
Carline
őstag
Akkor még a Nokia 6110 sem ébreszt bekapcsolás nélkül. Nem üres képernyő és ébreszt, hanem van tartalom a képernyőn szóval be van kapcsolva.
Én tartom magam ahhoz hogy a telefonom kikapcsolva is ébreszt, de nem akarlak meggyőzni téged erről, higgy azt amit szeretnél.
˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
.zSoLTi.
senior tag
Sziasztok. Adroid rendszer figyelmeztetest hogy tudom eltuntetni? Folyamat irja hogy fut a hatterbe az okosora alkalmazasa.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
És ezt, konkrétan miből szűrted le, hogy kötözködöm?
Egyébként még mindig... NEM arról van/volt szó, hogy frissen bootolt rendszert akarsz látni óracsörgéssel/ébresztéssel egybekötve, hanem, ha a telefon ki van kapcsolva, akkor baxik ébreszteni, hacsak előtte nem kapcsol(t) be a készülék.
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
létezik valahol egy épkézláb leírás a rootoláshoz? lehet csak korán van még, de XDA-n egyik leírásba linkelik a másik leírást és most nekem ez elég katyvasz...
ne bántsatok nagyon biztos van vagy 4-5 éve, hogy utoljára foglalkoztam ilyesmivel
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Carline #6633 üzenetére
Igen, mert az (ébresztő)óra automatikusan tudja állítani a bekapcsolást, de van...
Erre egy egyszerű sokkal jobb és frankó megoldás. A repülő üzemmód, konkrétan már-már kikapcsolja a készüléket, mindent kilő, hívni sem tudnak, alig fogyaszt és ébreszteni is fog. Egy ébresztés előtti bekapcsolás több energiát szop le az aksiból, mint a repcsi üzemmód egész éjszakai bekapcsoláson tartása.
-
Carline
őstag
-
alma23
csendes tag
válasz mistake767 #6612 üzenetére
Beállítások/ Rendszer/ Nyelvek és bevitel/ Speciális/ Kézmozdulatok
Itt kell áthúzni a kapcsolót. Engem is zavart, mert a szilikontok miatt elég érzékeny a ki-be kapcsoló gomb.[ Szerkesztve ]
-
mekker
őstag
Azért van a permission manager, hogy ez ne forduljon elő. Leszedtem egy terminált, "su ls" parancsra egyből kidobta az ablakot, és engedély nélkül nem volt hajlandó semmit sem csinálni. Most nem azt mondom, hogy biztonságos, csak hogy egy roottól még nem lesz átjáróház a rendszer. Mitől biztonságosabb egy custom ROM-nál egy számítógépre telepített, root jogosultsággal rendelkező OS?
Nálam egyetlen appnak van állandó root jogosultsága a Magisken kívül, a Magisknél pedig bízok benne, hogy időben kiderül, ha kaki van a palacsintában.Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
rhen
senior tag
SuperSU fent volt?
SuperSU, vagy hasonló app nélkül valóban nem tudod követni.
De tény, hogy rootolni veszélyes lehet. Főleg, ha valaki nem hozzáértő.Jelenleg egyébként nem érzem szükségét, hogy rootoljak (céges gSuite fiók miatt mondjunk most nem is tehetem).
Még Jelly Bean és régebben rengeteg olyan funkciót lehetett vele megvalósítani ami ma már az Android része, így emiatt nem kell rootolnom. -
-
Digiflex
tag
ki...
(lehetett korábban, ott ahol az ujjlenyomat-olvasó simogatást is, gestures, vagy mi a szösz volt. ezek szerint ezt is kifelejtették.... a 7.1.2 verzióban még benne volt, oreoban nem találom...)...
-
peeat
tag
Az a baj hogy a play store esetén ha egy applikáció csak egy frissítést kap nem úgy van mint az aple esetén hogy teljesen újra ellenőrzik. A frissítés során sokkal felületesebb az ellenőrzés.
2019 től fog szigorodni hogy mit lehet feltölteni a play store-baAz hogy mennyire vannak jól átvizsgálva a playen lévő appok azt meg inkább hagyuk főleg játékok audit vizsgálatának eredményei.
Ha rootolod a telefont akkor az aplikációk amit futtatsz nem fog feldobni neked semmit hogy root jogot kér mert root ként fut és úgy már a többi apinak a memóriájához hozzáfér. Ha nincs root jog akkor nem fog rinyálni neked hogy root jogra lenne szüksége nem hirdeti magát (pl egy játék ami root jogot kér gyanús).
A permissionok elvétele meg sok esetben aplikáció összeomlást okoz sajnos nagyon kevesen kezelik le az aplikációban hogy a kért permissionok megvannak-e amit a manifestben kért.
-
Victoryus94
őstag
Ki. Valahol találkoztam vele, de meg nem mondom, hol. Ráadásul azóta frissítettem 8.0-ra.
-
mistake767
csendes tag
Azt ki tudom kapcsolni, hogy dupla power gombra bejön a kamera app ?
-
lajos75
senior tag
Navigációs gombok világításának idejét lehet állítani hosszabb időre
-
mekker
őstag
válasz alpihun #6607 üzenetére
Itt van pár téma: leírás, melléklet (BlackGrayt ajánlom, bár ez sem 100%-os még)
Nova Launcher, Power Toggles (asszem már nem Playes), Hide "running in the background" Notification (8.0-hoz csak), Cornerfly, Solid Explorer, Ex Dialer (az ingyenes is jó)Roottal:
AdAway + hufilter, Google Camera[ Szerkesztve ]
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
mekker
őstag
Ha egy app root jogosultságot kér, azt észre fogod venni. 100%, hogy vannak backdoorok a rendszerben, de akkor már vírusról beszélünk, aminek fel sem szabadna kerülnie a Play Store-ba. Egyébként meg jóval biztonságosabbak az új androidok, mint 2-3 éve. A Play is jobban át van vizsgálva, és a jogosultságokat is egyenként kéri, ráadásul egyenként szabályozni is tudod őket guiból.
Itt inkább az Xposed modulokkal, meg hasonlókkal lehet gond, aminek te jóhiszeműen megadod a jogosultságot.Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
alpihun
senior tag
És ha már mindenféle alkalmazások, linkelte valaki a napokban a Fingerpint Swipes appot és leleményesnek találom, biztosan használni fogom amint megjön a teló.
Szóval, erre a telefonra fókuszálva (felszereltsége, stock android előnyei, hátrányai stb), mik azok az appok amiket az ember akarhat a xiaomi mi a1-én?Bagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje, búsuljon a ló.
-
rhen
senior tag
Engedélyekre reagálva, a Mi Remote az engedélyei közül alapból semmit nem használ. Én elvettem tőle minden engedélyt és tök jól fut.
Érdemes egyébként átnézni az engedélyeket a beállításokban. Néha meglepődik az ember milyen alkalmazásnak milyen engedélyei vannak. Ha az alkalmazás nem használja az engedély kéréseket, kérheti telepítéskor is.
Ami érdekes és a napokban jutott eszembe, hogy régebben a Play áruház telepítéskor, mintha kiírta volna az igényelt engedélyeket, de már nem teszi, így nem tolja az arcodba, ha egy háttérkép alkalmazásnak kell a mikrofon, hogy azonnal meggondold magad.
Én eléggé kiszanáltam az alkalmazás engedélyeket és eddig nem látom hátrányát, viszont nagyobb biztonságban érzem magam. -
peeat
tag
Az a baj hogy a fórumot végigolvasva nem fogsz valós képet kapni arról milyen a telefon mennyire vannak bugok. Mert a legtöbb ember akinek nincs baja a telefonnal nem a fórumon lóg nem fog írkálni.
Régebbi lenovo telefonomat is lehúzták a fórumon (nekem addig nem volt vele bajom míg az usb csatinál el nem repedt a nyák ezért nem jó ha a kameránál van az usb csati kamera miatt kivágtak egy lyukat a nyákból mert minnél vékonyabb legyen a telefon és alig tartotta valami az usb-t .... (részben én tehetek róla mert meló miatt aplikáció tesztelés stb szinte mindig bevolt dugva az usb))
És rengeteg a user error-os probléma FR nem csinálnak és panaszkodnak stb.
Sokan mókolnak össze vissza a telefonnal a legtöbb azt se tudja mit csinál és utána itt rinyálnak hogy ez bugos az nem működik.Sokan odáig vannak a root-olásért pedig azt se tudják hogy azzal ténylegesen mit csinálnak mekkora kockázat.
Főleg ha egy nfc-s telefonról van szó és a telefonnal fizet.
Nem egy két aplikáció van fent a play-en ami kémked.
Különösen gyanús pl az olyan mint a Mi remote konkrétan mindenhez kér permission-t (névjegyzék , sms , hívás...) -
eclipse19
senior tag
Fájlkezelő csak Oreo alatt van (vagy lesz frissítés után), Nougaton nincs (ami a telepített appok között látszik az közvetlenül nem indítható csak fájl-tallózáshoz nyílik meg más alkalmazásokból).
[ Szerkesztve ]
Hogy a telefonom működése attól függjön, hogy valaki más fizeti-e a számláját??? Viccnek is rossz....
-
lajos75
senior tag
Sziasztok!
Most vettem a Médiában én is egy ilyen telót
Jött is rá a Decemberi javítás, de az Oreo még nem.
Próbálom követni a fórumban történteket de nem tudom hogy csak nálam nem frissít Oreo-ra
vagy még mindig nem érkezett meg rá mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest