- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
.zSoLTi.
senior tag
válasz
Just_Reboot #17045 üzenetére
Ez most gyári 8.1.0?
-
.zSoLTi.
senior tag
Valaki esetleg használ gmail app alatt freemail-es fiokot? Egyszerűen nem tudom működèsre bírni, pedig freemail oldalon hozzáadtam az eszközt, az ott megadott kódot használam elvileg azt el is fogadja, imap, smtp beállítások minden úgy ahogy ott le van írva, de nm szinkronizál.. blue mail-lel is próbáltam ugyanez...
-
.zSoLTi.
senior tag
Kicsit off, de másnál is szinte használhatatlan a frissített ph app? Nem tölti be a hozzaszólásokat csak alig párat stb...
-
.zSoLTi.
senior tag
válasz
Viktor0610 #14208 üzenetére
Gondolom lènyegi változást ne keressek csak biztonsági update..
-
.zSoLTi.
senior tag
válasz
Viktor0610 #14206 üzenetére
Lemaradtam sorry
-
.zSoLTi.
senior tag
Jött egy 262mb-os frissítès stock romra.
-
.zSoLTi.
senior tag
válasz
DroiDMester #13269 üzenetére
Èn nem rakom repülő módba csak wifi ès mobilnet off, 8óra alatt 3-4%-ot merül.. Èjszaka pedig sosincs töltőn, sőt nem is töltöm szinte soha maxra 90-95%-nál lehúzom.
-
.zSoLTi.
senior tag
válasz
Fr@nkieWilde #12885 üzenetére
Nekem is ezt csinálja..
-
.zSoLTi.
senior tag
Volt itt tèma, hogy nem kell semmi takarító program a telre. Èn azèrt találtam egyet, ami csak az üres mappákat távolítja el. Igaz ezek helyet nem foglalnak, de csak tisztul a masina sztem... Akit èrdekel "empty folder" nèvre hallgat a playben. Nálam pl 66db üres felesleges mappát lekapott...
-
.zSoLTi.
senior tag
Lehet, hogy placebó de februári oreoval probalgatom a gyári kamerát sötètebb szobába ès tudok vele elsőre nem paca kèpeket lőni...
-
.zSoLTi.
senior tag
Megjött a Nillkin üveg fóliám, lecserèltem a nona-met. Ès láss csodát megszünt a telefon billegès ha kijelzővel lefele van rakva a telefon sík felületre. Olyan szèpen sík h szinte elsiklik a felületen. Szóval nem a tel volt elhajolva, kicsit gagyi volt az üveg fólia..
-
.zSoLTi.
senior tag
válasz
Ricsi 1984 #7570 üzenetére
Igen talán picit. Megnèznèd nekem ha már úgyis "aprólèkos vagy"
, hogy kijelzővel lefele sík felületen átlós irányba nagyon minimálisan billeg e a telefon. Ez is csak nagyon minimális, de ellentètes sarkok nyomkodásával èszrevehető nálam. Bocs attól akinek az agyára megyek már ezzel
-
.zSoLTi.
senior tag
Milyen alkalmazassal szoktatok a prohardver forumot elèrni? Kerestem de nem talalom.
-
.zSoLTi.
senior tag
válasz
DroiDMester #6657 üzenetére
Király köszi!
-
.zSoLTi.
senior tag
Sziasztok. Adroid rendszer figyelmeztetest hogy tudom eltuntetni? Folyamat irja hogy fut a hatterbe az okosora alkalmazasa.
-
.zSoLTi.
senior tag
Nekem nem marad kint a helymeghatározás ikon, ès fekete csíkok sincsenek. Engem továbbra is az zavar h a kijelzővel lefele rakott telefon mintha egy nagyon picit billegne sík felületen amikor a kèt ellentètes sarka nyomkodva van, pedig nem hordtam nadrág zsebben, nem ülltem rá meg ilyesmi. De ez az èn agyam hülyesège lehet mèg az iphone6 korszakból
-
.zSoLTi.
senior tag
Hát vègül csak nyomtam egy resetet, csak mozgatta az agyam h így a tiszta a rendszer. Lassabb nem lett
-
.zSoLTi.
senior tag
Èn nem nyomtam resetet ès semmi hibát se èszlelek a felsoroltak közül. Egyenlőre marad így nincs kedvem mindent újra töltögetni..
-
.zSoLTi.
senior tag
Sziasztok! Szerintetek nova launcher-ből vissza kell állítani gyári felületre a telefont oreo frissítès elött? Vagy maradhat így?
-
.zSoLTi.
senior tag
válasz
Viktor0610 #5528 üzenetére
Èrtettem "elvtárs"
-
.zSoLTi.
senior tag
válasz
DroiDMester #5373 üzenetére
Nekem nincs ilyen camera api menü pont..
-
.zSoLTi.
senior tag
Megnézné nekem valaki legyen szives, hogyha a telefont kijelzővel lefele sík felületre rakja van e az egyik sarkánál minimális billegès? Köszönöm
-
.zSoLTi.
senior tag
Lètezik olyan screen lock progi ami nem nyúl bele a feloldásba? Próbáltam 2t de újlenyomat után pin-t is kèrt a telefon. Nekem csak azèrt kellene, hogy egy ikonra kattintva zárjon a kijelző ès ne kelljen az oldalsó gombot nyomkodni.
-
.zSoLTi.
senior tag
Sziasztok csatlakoztam hozzátok. Melyik junk takarítòt ajánljátok? Gondolom vmi kell rá. Samsungomon volt gyárilag ilyen app de itt elèg kopárság van gyári appbol (szerencsère). Google sáv elèggè zavar de sajnos nem tudom leszedni azt se...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest