Hirdetés
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rundll32
tag
Hali, Infra távirányítóként próbálnám a telót használni. De csak meglevő márkák közül enged választani a MI app. A lényeg az volna, hogy a régi Genius 5.1es hangrendszerem tudjam irányítani teloval. A listába nincs Genius, teljesen új eszközt hozzá lehet adni az infra vezérléshez (mert én nem találom) ? Köszi a helpet
Rendszergazda vagyok, ha röhögni lát, mentsen!
-
Rundll32
tag
válasz darvinya #11066 üzenetére
"Vezetékes fejhallgatónál milyen töltetséget mutatson a készülék?" Nem emléxem, hogy említettem volna, hogy vezetékes, bár azt se, hogy nem az...Vezetékest te magad említesz. Nyilvánvalóan az elterjedtebb, bluetooth-os megoldásra gondoltam, mivel ez más fórumokon is téma... Ha kellőképpen intelligens lennél rájöhettél volna... de mivel okostojás vagy és láthatólag szeretsz f@szoskodni így elhiszem, hogy ez nehezen megy. Szóval, ha már ennyire tanult vagy a témában, akkor vagy válaszolj normálisan, vagy ha ez nem megy, akkor kötekedés helyett görgess tovább és ne légy ostoba...Esetleg ha túl teng benned a tesztoszteron akkor, nulláztasd le magad 8000 Ft ért már van egy fél óra városba, hidd el rád férne.
Részemről lezártnak tartom ezt a dolgot veled....Rendszergazda vagyok, ha röhögni lát, mentsen!
-
Rundll32
tag
Ha már akku a téma, szerintetek van rá esély, hogy a fejhallgatom akku töltöttségi szintjét lássam úgy mint anno a Nougaton ?
-
Rundll32
tag
Sziasztok, Tudna ajánlani valaki ajánlani normális kijelzővédő fóliát vagy üveget ? Ami körbe is fentmarad ?Sajnos a 9H-s ami kínából jött egy kalap sz@r...Érdekelne, hogy valaki tud e valami jo megoldást ? Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
-
Rundll32
tag
-
Rundll32
tag
válasz DroiDMester #8536 üzenetére
Hali, OTA-n is jött már 8.1 valakinek ?
-
Rundll32
tag
Sziasztok ! Kérdés a következő: van egy Skullcandy Methood bluetothos fejhallgatom, korábban (7.1 Nougat alatt) mutatta a füles akksijának töltöttségi szintjét, Oreo alatt viszont sajnos nem Ez oreo sajátosság ? És van e rá valami megoldás ?
Válaszokat köszi előre is !Rendszergazda vagyok, ha röhögni lát, mentsen!
-
Rundll32
tag
Sziasztok, Az lenne a kérdésem, hogy OREO esetében a Facebook és Messenger alkalmazásoknál nem tudok egyedi értesítési hangot beállítani. Régebbi rendszer esetében, ha a Notificitation mappába tettem a "csengő" hangjaim, akkor megjelentek az alkalmazásban Hogyan tudnám megoldani ? Segítsetek Köszi ! bocs ha off
-
Rundll32
tag
Végre nekem is lefrissült OTA-n Oreora a telo, de ami érdekes (vagy én vagyok hülye) itt megint csak a Nougatot találom [link]...
Mintha kint lett volna az oreo is .... na mind1 csak szerettem volna letölteni a ROM-ot a biztonság kedvéért, de ez meg van...
Másik kérdésem ami talán nem pont ide való, Megoldható-e APK letöltése playstoreból pc -re? Szeretnék néhány apk-t archiválni a késöbbiekre. (Kínai okos órához, cső kamerához stb....) Működő megoldást nem igazán találtam. (fórum topic is érdekel ha van) HELP !Rendszergazda vagyok, ha röhögni lát, mentsen!
-
Rundll32
tag
Sziasztok! Oreo-ról van valami hír ? Mert nálam még mindig nem hajlandó frissülni....
-
Rundll32
tag
Egy kérdés: Van különbség a SIM 1 és a SIM 2 slot között? Mobilnet szempontjából lenne érdekes a cégesen van több így azt raknám a "jobbik" slotba ha van ilyen? Ja és ha igen akkor melyik az 1 es és melyik a 2es slot ? kösziiiiii
-
Rundll32
tag
válasz DroiDMester #6746 üzenetére
Igen-igen így van ahogy mondtad. Annyi az egyetlen különbség hogy clean all and lock volt kipöttyezve. Tehát vissza lett zárva a telo, nem tudom ez jelenthet gondot ?
-
Rundll32
tag
válasz DroiDMester #6744 üzenetére
Felraktam flashbootal a 7.12.19-et de oreora bszik frissíteni...már mindet kiprobáltam. Most azon gondolkodom, hogy érdemes volna-e visszarakni egy gyári ROM-ot. Na de viszont azt sehol nem találok (Stock A1 Rom kellene) ?
-
Rundll32
tag
válasz Viktor0610 #6669 üzenetére
Ugyan az... ki másoltam mindent a gyökérbe spec karakter nélkül ( progit is ROM-ot is) Hiba ugyanaz: "cannot found file flash_all lock.bat"
-
Rundll32
tag
válasz DroiDMester #6649 üzenetére
Próbálkozom az Oreoval, a telo már nyitva, viszont a flashelésnél elakadok az alábbi hibával Innen hogyan tovább ?
Leszedtem a ROM-ot amit belinkeltél azzal írja ezt. A xiaomi oldalán még lehetett letölteni a második lépéshez valamit.
"Step 2
Download the latest ROM package file for your device.
http://bigota.d.miui.com/7.8.23/tissot_images_7.8.23_20170823.0000.00_7.1_61cf97d794.tgz"viszont ezt nem tudom el merjem e indítani ? Bricket nem szeretnék gyártani Köszi a helpet. És elnézést, ha ez kezdő kérdés volt, nem mindennap csinálok ilyet
-
Rundll32
tag
Értem mit mondasz, bár ezek az említett funkciók nekem nem fognak hiányozni, lévén az LG G3somat cseréltem erre és azt se használtam ébresztésre pl, ujjlenyomat olvasót meg nem biztos, hogy szeretnék használni. Ellenben az Oreoról írják, hogy jobban optimalizált és így több az akku idő érezhetően. Ez a dolog viszont érdekelne
-
Rundll32
tag
Sziasztok ! Oreo frissítésre csak az az egyetlen ismert gyógyír ami a leírásban van ? (Google keretrendszer cache-ének törlése) ? Vagy van valami más bevált megoldás esetleg? Mert szerintem többen vagyunk úgy, hogy 7.1.2-nél "leakadtunk". Az én telefonom vatta új, tegnapi beszerzés, és belakni addig nem szeretném míg nincs oreom :/ Köszi előre is a helpet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest