Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
hzx0
aktív tag
válasz DroiDMester #5694 üzenetére
Még nem érkezett meg a telóm. Nem tudtam. Csak követem a topikot elöre.
-
atala
addikt
válasz DroiDMester #5698 üzenetére
Azt hiszem hagyom a fenébe.
Kár, hogy nem lehet pc-ről ilyenkor elérni a telefont, hogy csináljon az ember egy biztonsági mentést. -
nagyúr
Van persze XDA oldalán TWRP telepítése itt neked csak addig kell el menni hogy elindulsz a TWRP- vel (fastboot boot recovery.img)
Sajnos OREO rendszernél már nem lehet a data partíciót MOUNT-olni, csak ha magáról a telefonról indítod a TWRP -t
Ha csak a pc ről töltöd fel a telóra a TWRP-t hogy arról induljon nem lehet mountolni a data partíciót, valószínű a titkosítás végett!De ha sokszor csinálja még veled ezt a teló érdemes lenne feltenni rá egy TWRP -t onnan gyorsabban egyszerűbben vissza lehet hozni, működő állapotba nameg lehetne adatot menteni is ha nem indul a rendszer el. Csak ugye így meg az OTA frissítés nem fog menni!
-
atala
addikt
válasz DroiDMester #5692 üzenetére
de meg lehet próbálni el kell indítani a telón egy átmeneti TWRP-t és twrp alatt meg megy az MTP mód, ha nincs sérülve a data partíció akkor lehet mountolni twrp ben, és elérhető lesz a belső tárhely MTP módban
Erről van valami leírás valahol? Ennyire nem szoktam bele mélyedni a telefonok lelki világába.
-
atala
addikt
Ha ismét előjön a hiba, akkor megpróbálom.
Ahogy olvasom ez a lehetőség kilőve.Szerintem sem okés valami a telefonnal. Viszont nem biztos, hogy a partició sérül, (bár nem értek hozzá) mert eljut az Android One feliratig ahol fut a csík, csak onnan nem megy tovább. Szóval szerintem inkább a rendszer sérül ilyenkor.
A lányom állítása szerint sokszor van, hogy csutkára lemerül a telefon, rádugja a töltőre, és bekapcsolja. Semmi gond nem szokott lenni. Úgy néz ki 10-15-ből egyszer nem bírja ez a telefon.
Még bízom benne, hogy az oreo-val kap egy teljesen új rendszert, és megszűnik ez a hiba.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
ShadowX
őstag
válasz DroiDMester #5689 üzenetére
Arra értettem, hogy root nélkül elérhető a gyári rendszerben a %-os akkukijelzés.
-
nagyúr
igen, ez törli a teljes tárhelyet(beépített memória) is nem csak a beállításokat!
Ha sérült a data partíció, akkor valószínű nem lehet mountolni sem, de meg lehet próbálni el kell indítani a telón egy átmeneti TWRP-t és twrp alatt meg megy az MTP mód, ha nincs sérülve a data partíció akkor lehet mountolni twrp ben, és elérhető lesz a belső tárhely MTP módban
-
hzx0
aktív tag
Érdemes recoweybe elöször egy wipe chace csinálni. Utána reboot. Van hogy ez is megoldja. Nekem is van a családba egy tablet ami ha lemerül nem bootol ha lemerül csutkára (kis kamasz használja). Van hogy ez is megoldja. Szerintem ez nem normális ha lemerülés után nem bootol. Valoszinü sérül valameik particio. Érdekes hogy nálunk ebböl a tabletbol több db van és csak ez az egy érzékeny a csutkára merülésre.
-
Fall-N
veterán
válasz DroiDMester #5689 üzenetére
A gyári launcher nem rossz, de a Nova Prime úgyis jobb. Igazság szerint a legjobban az hiányzik, hogy összehozzam a Popup Widgetet a gyárival. Novában felfelé suhintok az ikonon és előbukkan a widgetje, amit beállítottam neki. Az ikonozás csak plusz.
A PIP menni fog ha több fejlesztő beépíti az alkalmazásába.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz ShadowX #5687 üzenetére
Nincs gyárilag ROOT ugyan úgy Magisk kell a root hoz! Ez nem LineageOS hogy gyárilag benne legyen a rendszerbe, csak aktiválni kelljen, mint LOS-on.
Fall-N PIP nagyon korlátozott, YT és Chrome kb ennyi ahol megy! YT eddig is ment egy kis ügyességgel! Szóval kb semmit nem jelent ez a PIP mint újdonság, gyári launcher továbbra is hulladék kukába való!
-
atala
addikt
válasz DroiDMester #5678 üzenetére
Köszi!
Ezzel ugyan úgy töröl mindent, csak nem kell flashelni?
Nem lehet ilyenkor valamivel menteni az adatokat, hogy ne vesszen el? -
ShadowX
őstag
válasz DroiDMester #5685 üzenetére
Nexus 6P volt ez előtt. Szerintem stabilabb és gyorsabb a 8.0. Plusz, ahogy írtad, normális %-os akkukijelzés. A 8. főverzióra ezt is elértük. Root meg mindenféle vacak nélkül.
-
Fall-N
veterán
válasz DroiDMester #5685 üzenetére
Azért van újdonság. PIP, API a jelszókezelőknek az automatikus jelszó kitöltéséhez.
-
nagyúr
válasz ShadowX #5684 üzenetére
Január első hetébe kezdik majd a Indiába indítani a OREO -t OTA-n és a KERNEL forrás kódját is ekkorra ígérték hogy kiadják! Hogy nálunk mikor ér ide az OTA nem tudni de gondolom nálunk még vagy +2 hét!
De remélhetőleg FastBoot Megoldással előbb hozzá lehet majd jutni a végleges OREO -noz
Amúgy meg semmi extra nincs ami miatt ennyire várni kellene, max a normális % os aksi kijelzés
-
ShadowX
őstag
Na, hát idén úgy látom nem lesz "pilótakeksz". Tudtam én, hogy a kis kínaiaknak egy szavát sem szabad elhinni.
Pedig már a moto z2 is megkapta, meg a zenfone 4-re is elkezdték kitolni.
-
Wendelke
senior tag
-
Nagyfejű
aktív tag
Köszönöm!Nexusokat nem ismerem!Azt hiszem megprobàlok egy a1et!
-
Nagyfejű
aktív tag
Sziasztok!Nagyon bejön ez a teló,a kérdésem az lenne hogy minden mokolás nélkül is abszolut jól hasznàlható a készülék?Jelenleg iphonom van de meguntam es azert cserélném le ilyen a1 re,még ami esetleg az a huawei p10lite!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Gyári Recovery menü elérése: Kikapcsolod a telót, majd Hangerő Fel + Power gombbal indítod, pont úgy ahogy flashelésnél a BootLoader mód, csak itt nem a hangerő LE, hanem hangerő Fel gombot nyomod
Ha jól csinálod ez fogad majd (nálam OREO 7.12.27. ROM van fenn, de ugyan így néz ki NUGAT alatt is)
itt megint 2 gombot kell nyomni, de pont fordítva: Power gomb nyomva tart, majd Hangerő Fel
Ha jól csinálod elindul a gyári Recovery menü és ezt látod
Itt a hangerő gombokkal el navigálsz a Wipe data/factory reset sorig és power gombot nyomsz
Meg fogja kérdezni hogy valóban törölni szeretnéd? ott legörgetsz a yes sorig és power gombbal okézod, pár másodperc alatt végez, és vissza tesz a főoldalra ahol, reboot system now ot választod és kész is vagy
[ Szerkesztve ]
-
Sordoran
addikt
Igen, emiatt nem akkora probléma, ha "teljesen lemerül", mivel nem merül le teljesen. Viszont még ezt a határt se ajánlott (sűrűn) meglátogatni. Persze ha őt nem érdekli, akkor hiába hívod fel rá a figyelmét. Lehet úgy van vele, hogy majd ha "elhasználódott" az akksi, úgyis veszel neki új telefont. Viszont ez már egy teljesen más téma.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
atala
addikt
válasz Sordoran #5673 üzenetére
A litium akkukat valóban nem szabad nullára meríteni, de nem is tudod! Van bennük egy védelem, ami nem engedi nullára meríteni az akkukat. Tehát amikor neked azt írja ki, hogy 0%, az még bőven 10-15%-on van. Minden litium akkuban, vagy az elektronikájában van ilyen védelem.
-
atala
addikt
válasz DroiDMester #5668 üzenetére
Amúgy meg a DATA partíció formatálásához nem kell rögtön újra flashelni a telót a gyári RECOVERY menüben elérhető ez az opció elég ott elvégezni a törlést
Ezt ki tudnád fejteni bővebben? Ha legközelebb szükség lesz rá meg tudjam tenni?
Ha többször elő fog fordulni, akkor elviszem a szervizbe, hátha kicserélik a telefont, mert szerintem sem okés valami vele. -
Sordoran
addikt
Itt van szerintem a válasz erre: "Amikor kikapcsol akkor csak annyi töltés marad benne, hogy ne károsodjanak még a cellák."
Tehát az, hogy hagyjuk lemerülni nem károsítja az akksit, nem szabadna károsítania. Viszont az élettartalma nagyobb mértékben csökken ilyenkor. Emiatt kellene már előbb töltőre rakni. Én tudásom, értelmezésem szerint tehát már érdemes olyan 30% körül töltőre rakni, hogy minél tovább megőrizze az energiatárolási kapacitását, de ha hagyjuk is néha teljesen lemerülni, az nem okoz nagy problémát. Tehát nem tartom normálisnak azt, hogy nem kapcsol be teljes lemerülés után. (az már mondjuk gyakori, hogy pár órát töltőn kell ilyenkor hagyni míg bekapcsol) Viszont ha nem akarja, hogy 1 év múlva fele ennyit se tudja használni egy töltéssel, jó lenne megértetni vele, hogy ha lehetősége van rá (otthon van) akkor ne hagyja lemerülni ilyen szinten.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
habolcs
csendes tag
Sziasztok!
Oreo-s gyorstöltésről van valakinek valami tuti infója? Az indiai szakemberek youtube-on már próbálgatták 1 óra 40 perc alatt töltött fel elvileg, mitbásztörz
-
wocsok
tag
Hát nem egészen, mivel pont a NiMH akkukat kell teljesen lemeríteni, a memóriaeffektus miatt. A Li-Ion akkuknál nem szabad, teljesen lemeríteni(elméletileg ezt az elektronika nem engedi egyébként)! Az ideális a Li-Ion akkuknál, ha 20 és 80% közötti a töltöttség...
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
Ez nem tévhit, egyáltalán nem tesz jót neki! Nem véletlen jelez, hogy tedd töltőre. Amikor kikapcsol akkor csak annyi töltés marad benne, hogy ne károsodjanak még a cellák. Ettől még egyáltalán nem ideális! Nem véletlenül írják a használati utasításban is, hogy kerülje az ember.
JJ Hunter: De ez a vágott kártya miatt van, nem véletlen írtam, hogy inkább cseréltesd. Ilyenkor elveszti a hálózatot a SIM és olyan mintha ki lenne kapcsolva. Ha most így beviszed a szolgáltatóhoz, akkor kötelesek ingyen cserélni és ragaszkodj is hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
JJ hunter
aktív tag
Sziasztok!
A nevjegyekben hogyan tudom beallitani, hogy csak azokat a kontaktokat jelenitse meg, amihez telefonszam tartozik? Sehol nem talalom... Jelenleg az e-mail cimesek is ott vannak a nevjegyekben.
Szerk.: Volt mar olyan valakinel, hogy hivtak, es az illetonel ki sem csengett, de kapott rola smst, hogy volt nem fogadott hivasa? Ez mitol lehet? Jelenleg a kb. 3-5 eves sim van belevagva. Ettol lehet esetleg?
[ Szerkesztve ]
Samu GalaxyS » S3 Neo » Mi A1 >> Mi 10T 5G
-
nagyúr
válasz petipetya #5661 üzenetére
Az se rendeltetés szerű használat hogy 15-20% nál már állandóan töltőre dugom!
Többieknek is mondom:
Felejtsétek már ez ezt a TÉVHITET hogy nem szabad kikapcsolásig használni a telókat! Ez pont abban az időszakban volt igaz amikor még NiCD/NiMH aksik voltak a telókban, és minden vásárlásnál azt mondogatták hogy tölteni kell 12-16.órát első használat előtt!
Na pont ebben az időszakban volt igaz hogy nem szabad kikapcsolásig meríteni mert károsodik az aksi, a mai fejlett Li-Ion és Li-Poly AKSIKNAK ha minden töltés után kikapcsolásig meríted akkor sem lesz semmi bajuk!
Egész egyszerűen nem tudod annyira meríteni hogy károsodjanak mivel magában az aksiban is van védelmi elektronika(túltöltés,túlmerítés,túlmelegedés ellen) és ugye maga a telefon töltő elektronikája sem engedi ezeket, de bármi oknál fogva ez nem működne akkor az aksiban lévő védelem úgyis közbe szól!De vissza térve a kolléga esetére attól hogy kikapcsolásig van merítve nem szabadna hogy a DATA partíció meg sérüljön ott valami nem okés!
Amúgy meg a DATA partíció formatálásához nem kell rögtön újra flashelni a telót a gyári RECOVERY menüben elérhető ez az opció elég ott elvégezni a törlést
-
atala
addikt
13 éves. Gondolod nem próbálom megértetni vele?
A telefont én ajánlottam neki, de bele egyezett, és szereti is. Persze, jobban örülne egy Iphone-nak. Azt hiszi az a csúcs telefon, majd az nem fog lefagyni, meg elromlani. Majd megtudja, ha lesz neki, hogy az sem tökéletes telefon.Azért akár mennyire is nem szeretik a telefonok, hogy 0-ra le vannak merítve, ettől még nem kellene elromlania. Nálam is elő fordult már nem egyszer, de nem lett baja a telefonnak.
-
József720
csendes tag
válasz Viktor0610 #5660 üzenetére
Valahol most olvastam, hogy valamelyik Samsungnak is ez a baja. Szerintem a 0-ra merítés az adatvesztéssel is járhat hisz a telefon már nem bírja lementeni amit kéne ezért a szoftvere sérülhet. Azért el kéne avval a gyerekkel beszélni, mert a telefon se jelzi a töltést hiába. Amúgy ez csak saját véleményem, de ha valaki ért hozzá inkább írja meg.
-
haris
őstag
Akkor javaslom mostantól merítsd mindig 0ra a tied, és nézzük mi történik.
Szerintem nem fogod, mert tisztában vagy vele, hogy tönkre fog menni.
Sőt, így te fogod tönkre tenni, nem "magától megy tönkre".... -
Fall-N
veterán
válasz petipetya #5661 üzenetére
Én sem értem miért olyan nehéz töltőre rakni már akkor, amikor jelez 15 %-nál? Ha otthon van, lehet töltőn is használni (ha messze a konnektor akkor van hosszabbító), de lehet kapni olcsón powerbankot is. Xiaomi vésztöltői kaphatók gombokért. De itt Baján láttam már alapvetően ruha kínai boltban is már (és még eredeti Xiaomi is).
[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
Szerintem pedig teljesen normális, hogy nullára merülve használhatatlan lesz. Ez teljes mértékben nem rendeltetésszerű használat, és szívből sajnálom azt a készüléket. Van itt a topicban olyan, aki vigyázna rá, normálisan használná, de egyenlőre nem jutott hozzá.
"nincs rá lezsóidő"
-
MODERÁTOR
-
haris
őstag
Most erre mit tudunk válaszolni. Hány éves? Fiú vagy lány? (Csak kíváncsiságból, ha nem mondod meg , nem gond)
Szerintem meg kellene értetned vele, hogy az ahogy használja "nem rendeltetés szerű használat", és az hogy az előző telefonjait is így használta, az nem mentség.
Nem lehet, hogy te választottad neki a telefont, és utálja?
Szeretne egy másikat ezért nem vigyáz rá?
El nem tudom képzelni, hogy lehet 0-ra meríteni egy telefont, ami 5-6 óra folyatos kijelzőhasználatot bír...
Valamint ha jelez a készülék hogy merül (ha jól emlékszem 15%-nál), miért használja tovább.
Mert gondolom ilyenkor játszik rajta.
Meg kéne értesd vele, hogy ilyenkor addig hagyja békén, amíg töltő közelébe nem ér.
Vagy vegyél neki powerbankot.
Több tippem nincs. -
atala
addikt
Megint megcsinálta a lányom telefonja, hogy le volt merülve, rádugta a töltőre, bekapcsolta, és nem bootol be.
Másfél hónapja volt ugyan ez. Akkor a szoftver újra rakása oldotta meg a gondot.
Az a baj, hogy megint elveszik minden a telefonról.
Próbáljam meg a save use data módot, hátha megmaradnak a cuccok?
A másik, hogy azt 2 havonta el fogja játszani? A garancia erre nem terjed ki? Az a baj, hogy ha beviszem a szervizbe, akkor csak annyit fognak tenni, hogy rátolnak egy új szoftvert. -
Wendelke
senior tag
válasz petipetya #5650 üzenetére
Igen a Gmail.
Eddig nálam sem volt problémás, de most csak akkor jönnek meg rá a levelek, ha rámegyek az appra és akkor frissít, tölti le a leveleket. Tegnap küldtem próbaképp magamnak egy e-mailt, 2 óra után ránéztem, megnyitottam de nem volt a bejövő üzenetek között, csak pár pillanat múlva mutatta.
"Aki hülye, haljon meg" Moldova Gy.
-
petipetya
nagyúr
válasz Wendelke #5649 üzenetére
Mármint a Gmail? Friss teló bekapcsolás után nem jöttek meg a levelek. Ám ha már egyszer elinditottam a Gmail appot, akkor onnantól kezdve minden emailt jelez, ahogyan kell. Most például 121 óra a teló futási ideje (beállítások / a telefonról / állapot), a Gmail pedig ott van az utoljára használt appok listáján.
"nincs rá lezsóidő"
-
Wendelke
senior tag
Hali!
A beépített levelező nálatok hogy muzsikál? Furcsa volt eleinte, hogy egy helyre jönnek a leveleim (gmail+t-online) de megszokható. Viszont most nem frissíti a leveleket, csak akkor, ha belépek és megnézem hogy van-e új levél. Ez mondjuk nem az igazi.
Olvastam korábban is erről, de nálam eddig nem volt problémás, csak talán az utolsó frissítés óta. Mi a jó megoldás, ha valaki tudja?
Köszi!
"Aki hülye, haljon meg" Moldova Gy.
-
Alarikman
senior tag
Azoknak akik hozzám hasonlóan küzdenek a kevés fényben való fotózással, egy tanács:
Használj kézi módot és állítsd 1/30-ra a záridőt. Így nem lesz sok a bemozdult kép. Cserébe több lesz a zaj, mert ISO-t is magasabbat választ 😉
IMAK tokok +1[ Szerkesztve ]
-
Baggio04
aktív tag
Köszönöm a válaszokat, ajánlásokat!
Válogatok közülük.
Üdv!Baggio
-
Fall-N
veterán
válasz JJ hunter #5645 üzenetére
Nekem is ilyen van kékben, ugyanitt vettem. Nagyon jó, csak az az egy hátránya van, hogy növeli a külső méretét a telefonnak, de cserébe biztosan véd esés és ütés ellen. Engem nem zavar.
Van Alin is harmadekkora áron. Nekem sürgősen kellett, így nem tudtam volna várni rá heteket.
Ajánlott még a Nillkin Super Frosted, az IMAK, MSVII, Lephee, Mofi tokok is.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
Digiflex
tag
válasz Viktor0610 #5640 üzenetére
? ok, csak szám tárcsázáskor, de benne van úgy is, hogy a telekom van beállítva hívásra
[ Szerkesztve ]
...
-
MODERÁTOR
-
bepken
veterán
válasz Baggio04 #5636 üzenetére
azt nem tudom, elérhető e Alin, minden esetre én ezeket ajánlanám
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Baggio04
aktív tag
Aliról tapasztalat alapján melyik tokot érdemes megvenni hozzá, nézelődtem de ránézésre nem tudtam eldönteni?
Más, ha a gyári kamera appot használom, akkor nálam is vacak (finoman fogalmazva) az audió. Ezt kilehet küszöbölni valamivel, akár másik program vagy várjam az oreót, hátha...?Baggio
-
gyulagy
tag
válasz Viktor0610 #5615 üzenetére
Eddig működik...
A problémának meg azt tartom, hogy nem lehet választani a simek közül hívás előtt, ha megadtam az elsődleges kártyát. Eddig ez minden telefon tudta, de lehet, hogy most én vagyok tudatlan. -
JJ hunter
aktív tag
válasz Viktor0610 #5630 üzenetére
Igen, koszonom. De azt szeretnem megtudni, hogy ez csak nalam jelentkezik, vagy masnal is hiba ez
Samu GalaxyS » S3 Neo » Mi A1 >> Mi 10T 5G
-
zolikaDB
veterán
válasz Viktor0610 #5630 üzenetére
Kamera app ujrainditas utan nalam is kikapcsolja a HDR modot.
De azt hiszem, Mi3 MIUI alatt is igy tett. -
MODERÁTOR
-
JJ hunter
aktív tag
Sziasztok!
Nalatok megtartja a gyari kamera app a beallitasokat?
En a videohoz a 4K-t allitottam be, es valamiert nem jegyzi meg. Minden egyes videozas elott a full HD-rol kell atallitanom. Ez miert lehet?
Probaltam az alapbeallitasokra visszaallitani, es ujra 4k-ra tenni, de igyse marad meg 4k-n.Samu GalaxyS » S3 Neo » Mi A1 >> Mi 10T 5G
-
bepken
veterán
válasz Viktor0610 #5626 üzenetére
ja, más azért küzd, hogy minél több dolog maradjon a memóriában a gyors elérés érdekében
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
MODERÁTOR
-
need
addikt
sziasztok..
Van arra lehetőség hogy az alkalmazásokat amiket nem használok bezárja magától...?
abból indulok ki hogy az előző xiaomi telefonomnál a képernyő zárásakor bezárta az alkalmazásokat!
D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
pergabb
senior tag
Alkamazásokat vmi szerint sorrendbe tudom tenni, vagy bedobja magatol random es kesz? Fokepernyore nem nagyon pakolgatok ki, nem is szeretnek.
G
-
Nimda
addikt
válasz Real_Necro #5619 üzenetére
60-65ot kepesek elkerni egy gari nelkuli peldanyert
A pofám leszakad ha ilyet látok, és még veszik is sajnos.
-
Pete55555
addikt
válasz Real_Necro #5619 üzenetére
MM, Aqua 72-73k 1 év garral. Én is azért vettem MM-ben. Bementem ott volt megfogdostam, kifizettem eljöttem. Nem kell előre utalgatni, postázni, nem vernek át stb...
...Szeretem leracsniztatni...
-
Real_Necro
veterán
Dobtam PU-t.
Egyebkent nem ertem, hogy HA-n 60-65ot kepesek elkerni egy gari nelkuli peldanyert, jo esetben bontatlan, itthon meg 5-10el tobbert kapsz 1-2(?) ev garit. Nem igazan ertem miert erne meg...
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
buca84
őstag
válasz Real_Necro #5616 üzenetére
Kiről van szó amúgy? Megbízható tagról? Jöhet pü-ben is, ha itt nem szeretnéd megnevezni.
-
gyulagy
tag
válasz Viktor0610 #5615 üzenetére
Köszönöm, kipróbálom.
-
Real_Necro
veterán
En is most arra varok, nem merek bevallalni meg egy HA-s uzletet.
Egyebkent ugy tunik nem csak egyedul en futottam bele a dologba...
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
MODERÁTOR
válasz gyulagy #5613 üzenetére
gyulagy:
Szerintem ez a sokszor említett közelségérzékelő-probléma lesz.
Kapcsold ki a hívásbeállítások között a közelségérzékelőt, indítsd újra, kapcsold vissza a proximity szenzort, és elvileg jó lesz.
(Telefon app - három pötty - Beállítások - Telefonos fiókok - Turn on proximity sensor - pipa ki)
Én igyekszem úgy tartani a készüléket, hogy a fülem eltakarja a közelségérzékelőt is, de lehet, nem is kellene erre figyeljek, mert a "javítást" elvégeztem.outsiders:
Nincs benne.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
gyulagy
tag
Sziasztok, egy napja vásároltam a készüléket és az a bajom, hogy állandóan elnèmul a másik félnèl a hívás egy perc utan. Bármelyik kártyáról.
-
bepken
veterán
én inkább várnék, amíg ismét elérhető lesz eustock-nál. piros színben tutira lesz januárban (tehát akár napokon belül), de a feketére is van némi esély belátható időn belül.
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
Ez a gyartoi garancia erdekes. Leadhatom a gyartohoz... vagy az uzletukbe. Ki kell varni mig megutaztatjak tavolkeletre?
Xiaomishop kollegam rendeleset 1 honapig huzta, majd visszafizettek az osszeget...
[ Szerkesztve ]
-
Pocokk
tag
Ne rendelj onnan, én most mondtam vissza egy Roidmi 3s rendelést, mert 5-8 napos kiszállítást ígértek a honlapon és megrendeltem Dec 14-én, de még most se ért volna ide mivel a kiírással ellentétben nincs nekik EU-s raktáron hanem kínából jön. Leveleztem velük egy sort, de vagy nem válaszoltak a kérdésemre vagy ködösítettek. Ja és mivel előreutalással rendeltem, így most valószínűleg hetekig várhatom, hogy visszautalják a pénzt..
-
Eraah
tag
Sziasztok!
A keszuleket ha gyari garanciat akarok honnan erdemes megrendelni\megvenni?
Xiaomishop.hu az megbízható? Regebben sok remtortenetet lehetett hallani.Koszonom a valaszt!
-
Baggio04
aktív tag
Van olyan lehetőség, hogy zároljak bizonyos appokat?
Előző telómnál megoldható volt, így mikor rámentem hogy minden futó alkalmazást zárjon be, akkor a zárolt progikból nem lépett ki.Baggio
-
zolikaDB
veterán
válasz Sordoran #5599 üzenetére
En ugy erzem, hogy az optimalizalason van a hangsuly.
Nem estem terdre a kozel 4 eves Mi3/Snapi 800/2GB RAM/MIUI hw-sw utan.
Ezen a rendszeren sebessegben boven van csiszolnivalo szerintem, hiaba puci droid es sok a RAM.
Teny: az akksi brutal jo nalam (8.5 ora SOT atlag)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest