- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZolkoW
őstag
válasz
TaylorPro #9925 üzenetére
még elfelejtettem, hogy arra azért készülj, hogy élőben picit jobban kiáll...szerintem ez sem lesz kivétel. egyébként tényleg minőségi, a kábel, a csatlakozó, a csomagolás is. természetesen a gyorstöltés is megy, hiszen ezeknek a megemelt feszültségű szabványoknak az a lényege, hogy az átmeneti ellenállás problémáját küszöbölik ki. P10 lite-tal használom, a györstöltést csak ritkán, de akkor megy
-
ZolkoW
őstag
válasz
TaylorPro #9915 üzenetére
Wskenből nem ezt a fajtát,de a kör alakú csak töltőst régóta használok,nálam nibátlan, több is. Baseus van még 5 érintkezős,az is teszi a dolgát. ez a lapos is tetszik, bár a Baseus is kissé könnyebben lekonyul,hanem figyelek,hogy teszem le a telefont (alatta marad a kábel).amúgy faja, nem kopik a csati..
-
ZolkoW
őstag
még MI4-en nekem is sokszor előfordult (pontosabban hetente-kéthetente, de rendszeresen, és ROM függő volt), hogy nem hallottak a túloldalt, miközben én hallottam a hívó felet, ilyenkor ha volt időm mielőtt a másik fél letette, kihangosításra kapcsoltam majd vissza, és ez segített, hátha egy próbát megér.
-
ZolkoW
őstag
válasz
alpihun #6449 üzenetére
én drukkolok, mert kinéztem magamnak ezt a telefont, de kissé engem is elriaszt a bugok mennyisége
csabító, hogy "olcsó Nexus", jó HW, de amiket írkáltok, az a rosszabbul sikerült heti MIUI frissítéseket juttatja eszembe, amikor egy hibát félig javítottak, kettő újat hozzátettek, ami igazán idegesítő volt, azt meg lesz*rták - mondom ezt úgy, hogy egyébként szeretem a MIUIt, csak azt gondoltam, hogy ennél simábban megy egy új verzió, meg eleve egy ROM összekalapálása, ha tiszta Androidról van szó. -
ZolkoW
őstag
válasz
JJ hunter #6433 üzenetére
nem érzem, hogy ez tömegigény lenne ;-) , megoldás lehet esetleg egy tasker jellegű (én régen használtam a magyar E-robotot) alkalmazás, ami csak annyit tesz, hogy a csengés hangerejét átállítja egy időpontban, majd vissza. a csengőhang váltást nem tudom, kezeli-e, főleg DND szabály alapján, de egy ötlet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- sziku69: Szólánc.
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest