- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
válasz
mekker #25482 üzenetére
$22 csak kijelző, s ennél volt olyan visszajelzés, hogy kettőt rendeltek, amelyikből a nem védet hibás volt.
Ezt vevő kézhevételnél egyből jelzi, hogy nem jó a csomagolás, s 2 héten belül küldik a jót.$28 kerettel együtt van, valakinek könnyebb ezzel felújítani.
Viszont, mint minden rendelt dolgokra igaz, hogy ellenőrizni kell beszerelés előtt.
-
-
válasz
mekker #24988 üzenetére
Az error code 64-re elég furák a magyarázatok, ami nálad biztos nem áll fenn, hiszen arm64-es az A1 architektúrája. Nekem most két dolog jutott eszembe. Első, hogy nem lehetséges-e, hogy a gapps-os változatot raktad fel e LOS-ból (ha jól tudom, egy ideje már két változat van belőle, gapps-al és nélküle). Ha ez nem magyarázat, akkor miért nightly build-et telepítettél, próbáld ki az utolsó stable-t.
-
zsizsef
senior tag
-
darvinya
titán
válasz
mekker #10996 üzenetére
Lőttem képet bekapcsolt kijelzőnél, de nálam semmilyen szivárványosodás nincs.
(#11004) trebrona
Volt napfényben, LED, normál izzó, kompakt fénycső izzó, de semmilyen szivárványosodást nem láttam.
Ha nagyon oldalról nézem, akkor látok kijelző színtorzulást, de az kijelzővédő nélkül is meg van, mert azért 10°-os betekintési szög nem ideális. -
Victoryus94
őstag
Nekem pedig alkalmazás adatokat sosem vitt át. Persze annyira képes, hogy leszedi magától a play-ről letöltött appokat, de a wi-fi adatokat másfél éve külön jegyzetelem mindenhová, mert nem jegyzi meg (és már összegyűlt 140+ hálózat, amire bármikor szükség lehet).
Illetve ha teszem azt offline játékkal játszok, a mentéseket sem tölti vissza, kezdhetem elölről (és ez igaz egyéb programokra is.)De ha én
tévedek(csesztem el valamit), világosítsatok fel nyugodtan, örömtáncot járnék -
peeat
tag
Az a baj hogy a play store esetén ha egy applikáció csak egy frissítést kap nem úgy van mint az aple esetén hogy teljesen újra ellenőrzik. A frissítés során sokkal felületesebb az ellenőrzés.
2019 től fog szigorodni hogy mit lehet feltölteni a play store-baAz hogy mennyire vannak jól átvizsgálva a playen lévő appok azt meg inkább hagyuk főleg játékok audit vizsgálatának eredményei.
Ha rootolod a telefont akkor az aplikációk amit futtatsz nem fog feldobni neked semmit hogy root jogot kér mert root ként fut és úgy már a többi apinak a memóriájához hozzáfér. Ha nincs root jog akkor nem fog rinyálni neked hogy root jogra lenne szüksége nem hirdeti magát (pl egy játék ami root jogot kér gyanús).
A permissionok elvétele meg sok esetben aplikáció összeomlást okoz sajnos nagyon kevesen kezelik le az aplikációban hogy a kért permissionok megvannak-e amit a manifestben kért.
-
Fall-N
veterán
-
Fall-N
veterán
Hagyjuk már ezt a hülyeséget.
Egy embernek volt egy gyári hibás kijelzője és rögtön föltette XDA-ra. Nekem megvan már legalább 3 hónapja és semmi baja. Ennyi idő alatt ki kellett volna jönnie. Egyébként sem jellemző az LCD-re a szellemképesedés, csak akkor jön elő - azon kívül, hogy gyártási hibás - hogyha extrém sokáig ugyanaz a kép van a kijelzőn. Ez nem AMOLED, nem tud "beégni". Ha elő is jön a hiba el lehet tüntetni.
Másrészt sok gyártó alkalmazza azt, hogy több beszállítótól szerzi be az alkatrészeket, de a minőségi szórást általában nem lehet kiszúrni.
-
-
TeeBeee
tag
Ne értsetek félre én nem elégedetlenkedek, csak pont az engem érintő opciók nincsenek most benne.
Köszi, kipróbálom azt a tárcsázót is. Pláne hogy a mostaninak az a bugyuta rózsaszín tárcsázója is egy vicc.
Az ébresztésre ha pontos akarok lenni korábban sem kapcsolt be de cserébe volt power schedule opció amit én ébresztés elé 10 perccel állítotam be.
Ja és van egy új bugom is...itt mobilnézetben ronda fekete sávok villannak fel. De csak itt. -
-
Magnat
veterán
Az RN3 Pro topikban többeknek is usb hibás lett a telefon azok közül akik custom romos qc-t használtak, könnyen lehet, h az elektronika sem úgy van méretezve, h elbírja, illetve ahogy már említették is, ekkora akkunál nem nyersz vele sokat. Persze egyéni preferencia, de én biztosan nem reckíroznám.
-
TeeBeee
tag
"Erre azt írjátok, hogy nincs semmi gond a készülékkel"
Általánosságban, a legtöbb usernél semmi gond nincs a készülékkel, nyilván akinek borzasztó szar képeket csinál a telefonja annak valami szoftveres (remélhetőleg) gondja igenis van.
Szerintem így értették a legtöbben.Van aki azt feltételezni, hogy emberek nem tudnak 20 képből egyet sem értelmesen lőni, de ez ostobaság. Nem nagyanyám fórumozik itt.
-
bajtokarpi
őstag
Valóban nem. Én azt vettem észre, hogy igen komoly gondok vannak fókuszálás terén sajnos. Több, mint elkeserítő, mert azért nem ezt ígérték :-(. Nálam is jelentkeznek ezek a problémák, mint az álltalad készített képeken látható. Tény, hogy nem több százezer forintba került a készülék.
-
mekker
őstag
https://drive.google.com/drive/folders/1u8IWT-Szp6ZdmnEqoRcNTaxxsHifVfzc?usp=sharing
Itt az ígért gyorsteszt - Moto G 3 (Lineage os kamera) vs Xiaomi A1 (gyári kamera)
Hát... nem lett meggyőző. -
andrisms
aktív tag
Én azóta ezt használom, teljesen korrektül bírja.
A por valóban bemegy a keretnél, de heti takarítássak orvosolható.Legutóbb ezt a pakkot vettem Aliról, üvegfólia+tok 1.41dollárért. egyelőre fent van a régi fóliám, így nem tudom ezt a részét véleményezni, de méretpontosnak tűnik, aztán fene tudja mennyire megy a szélei alá a kosz .
Tok korrekt, átlátszó, nagyon kicsi szürke pöttyökkel.Ajándékba adtak hozzá egy papírpénzt.
-
bepken
veterán
-
bepken
veterán
na én is rendeltem most egy ilyet, kíváncsi vagyok, milyen vékony
igazából nálam sem arra volna a tok, hogy leejtéstől védje a telefont, mert még sosem ejtettem le egyetlen telefonomat sem. csupán a karcoktól kell védjen, illetve csúszásnak kell ellenálljon. a jelenlegi tokkal picit tényleg bumszli lett a telefon, ráadásul ez a "szálcsiszolt" rész nem sokkal csúszásmentesebb a - tapintásra egyébként sokkal jobb - hátlapnál. de egyébként imádom, szerintem nagyon jól néz ki
mellé pedig rendeltem ilyet is, mert elegem lett az üvegfólia miatti hibás képernyő érzékenységből, meg a szivárványosságból... persze meglátjuk majd, hogy milyen minőségű ez a sima fólia, remélhetőleg tényleg úgy vannak a kivágások, ahogy a képen látható. de egyelőre én senkinek sem ajánlanám az üveg fóliákat.
ja és rögtön kettőt rendeltem mindegyikből
-
bepken
veterán
1. rárakod a fóliát a kijelzőre, beigazítod szépen, hogy mindenhol jól illeszkedjen (vagy legalábbis minél jobban)
2. levágsz 3-4 csík ragasztószalagot - egyik fele a fóliára, másik fele a hátlapra, szorosan (ügyelve, hogy ne mozduljon el a fólia)
3. kihajtod a fóliát és alaposan megtakarítod a kijelzőt
4. ezután eltávolítod a fóliáról a védő réteget és felragasztod a kijelzőrenekem így gyakorlatilag tökéletes lett
-
szmyky
aktív tag
Azért van színre festve, mert ez nem a vákuum miatt marad a telefonon, hanem a színes részek alatt ragasztóval van kezelve.
Ezért elég hülyén nézne ki, ha átlátszó lenne.
Így megoldható, hogy az üveg telibe érjen ezeken az új legömbölyített kijelzőkön.
Hátránya, hogy nehéz pontosan felrakni és néha szivárványos(olajfoltszerű) lehet a kijelző, mivel az üveg alá levegő kerülhet, ez néha eltűnhet, néha előjöhet.
De szerintem mindenképpen szebb, mint amikor az víztiszta kijelzővédők nem tudják telibe fedni a telefont, mert az valami eszméletlen gusztustalan tud lenni.
Főleg, amikor a szélei még levegősek is!
🙄
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest