- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
peestike
őstag
válasz kaosz86 #23671 üzenetére
Késő. Tegnap előtti hír.
Egyébként meg kár szépíteni, ezt a pitét kár volt kiadni így.42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
-
Grecky
senior tag
válasz kaosz86 #18455 üzenetére
Xiaomi A1 fórumban is olvastam, sajnos a háttér is igazodik a témához. Nálam is ez van, ha van olyan sötét a kép h a téma is feketére vált, akkor nem para. Próbálkoztam még a háttérkép szerkesztő progis sötétítésével, majd úgy beállításával, de nem lett jobb. Ezzel együtt kell élni, ez egy ilyen 8.1 fícsőr bug vagy launchert cserélsz...
[ Szerkesztve ]
Hardveraprós hirdetéseim-> https://tinyurl.com/Grecky82
-
joker1220
őstag
válasz kaosz86 #18456 üzenetére
Szia! Fehér témánál voltam frissités előtt és én is észrevettem hogy mintha fakóbb lenne a háttérkép. Most cseréltem sötét háttérre és fekete lett a téma, így nem fakó... Nekem ilyen beégéses dolog nincs, bár még 1 hónapos a telefon..
,,A lustaság nem más, mint pihenés mielőtt még elfáradnánk''
-
rzoli
senior tag
válasz kaosz86 #12345 üzenetére
Lehet váltani, de ár/érték arányban biztosan kevesebbet kap aki azok közül választ. Na jó a Nokia 8 tudásban sebességben lehet megéri az árát, de aki 60-70 körül szán a telefonra, annak a 100-120 sáv kicsit magas.
Motorola Defy+, Lg G2, Doogee X5 Pro, Vernee Thor, MAZE Alpha, MI A1, Mi Mix3
-
MODERÁTOR
-
petipetya
nagyúr
válasz kaosz86 #11070 üzenetére
Vagy elegendő kikényszeriteni a frissitést, én is igy tettem most. Ebben a videóban mutatják is, ha valaki inkább vizuális tipus.
"nincs rá lezsóidő"
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
hzx0
aktív tag
válasz kaosz86 #10970 üzenetére
Ez az utolsó hivatalos Oreora. [Telefon 15.0.179075669.apk]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz kaosz86 #9628 üzenetére
Vagy elromlott a szenzor, vagy szükség lesz fülplasztikára.
HúB+mostaztánmegmontad!
Nyilván neked akkora tepsi füleid vannak, mint a nick képeden, ezért nem érted a problémát!
Amúgy meg valóban közelebb kellett volna rakni a hangszóróhoz és akinek ezzel problémája van, nem azért írja le, hogy te beugass neki, mert valóban valós a "probléma", de kijátszható, - ahogy Viktor is írta - nevezzük így.
Okádni meg máshol kell. -
Ispy
veterán
válasz kaosz86 #9628 üzenetére
Nyugodtan hányjál, engem nem zavar, de azért remélem megengeded nekem, hogy leírjam a véleményemet.
A váltson windowsra cinikus megnyilvánulásodra meg most mit írjak? Gondolhatod, hogy nem jókedvemből váltottam (vissza) androidra. Nem a windows miatt kellett lecserélnem a telefonomat, a részletekbe most nem mennék bele, mert ez itt erősen off, de gondolom mindenki ismeri a részleteket.
Ettől függetlenül ahogy olvasom nem én vagyon az egyetlen ezzel a bajjal, szóval lehet, hogy el kéne gondolkodni azon, hogy tényleg az ultimate megoldás ez a szenzoros szarság vagy sem. Gondolom semmiből sem tartana egy olyan opciót belerakni a beállításokba, hogy Képernyőzárolás feloldása hívás közben közelség érzékelővel, azt akit zavar a zárolt képernyő az beállítja magának.
De lehet növesztek akkor egy nagyobb fület magamnak, az lesz a megoldás.
[ Szerkesztve ]
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
darvinya
titán
válasz kaosz86 #9262 üzenetére
Biztos vagy benne(telon rákattintasz link-re, s ott látszik)?
Enyém is EU Stock-os piros, s én téptem fel róla a fóliát.
Tehát nem EU Stock származás a lényeg.Köszönöm többieknek.
Másik PAI app, ami nem tudom mi, valami Xiaomi.tissot ?
Rendszer része.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
MODERÁTOR
-
nagyúr
-
MODERÁTOR
-
mekker
őstag
válasz kaosz86 #5788 üzenetére
Szerintem kedves gesztus a gugeltől. Az a te érdekedet védi, ha mutatja a teló, hogy mit csinálnak az appok. Csak a kikapcsoló gombot felejtették le róla.
[ Szerkesztve ]
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
MODERÁTOR
válasz kaosz86 #5784 üzenetére
farockhcm linkelt erre egy appot.
Illetve az én megoldásom az lett egyelőre, hogy az értesítésen hosszú katt, majd "MINDEN KATEGÓRIA", itt katt. az "A háttérben még futnak alkalmazások" lehetőségre, aztán a Fontosságot átállítottam Alacsonyra.
Igaz, így a lehúzható részen még mindig látszik, de nekem ez így elég.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
Fall-N
veterán
Azért kér jelszót, mert minden unibody telefonon ha 10 másodpercig nyomva tartod a bekapcsoló gombot akkor újraindul. Így kikerülhető lenne a kód. Bár ujjlenyomat akkor is kellene a feloldáshoz, így nem feltétlenül lehetne kikerülni a védelmet.
Ez nem egyedi dolog, mindegyik telefon kéri a kódot újraindítás után.
[ Szerkesztve ]
-
DarkChild
senior tag
Újraindításnál mindig kér PIN-t, azt szerintem nem lehet megkerülni. (A most leváltott Galaxy Alphamnál is így volt, reboot után mindig kérte a PIN-t, hiába volt bekapcsolva az ujjlenyomatos azonosítás.)
A 3-as kérdésre engem is érdekelne 1-2 tipp. Valami egyszerű némító kapcsolót muszáj hekkelni rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- GTA V
- Anime filmek és sorozatok
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Milyen egeret válasszak?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Proxmox VE
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...