- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Baggio04 #27041 üzenetére
Oké, így már értem. Ez így valóban nem jó.
És úgy csináltad, ahogy én írtam?
Tehát normál bekapcsolt állapotban adb devices, ha authorized (lehet, hogy 2x kell a parancsot elindítani, mire ez jó lesz, mert először még el kell indítania a daemon-t és utána a telefonon a felugró ablakban engedélyezni kell) akkor adb reboot bootloader és ha már fastboot módban van a telefon, akkor egy fastboot devices, ha ott is látható a telefon, akkor érdemes a fastboot oem unlock-al próbálkozni. Ha minden rendben van, akkor néhány másodperc alatt letöltődik és megtörténik a nyitás. -
válasz
Baggio04 #27032 üzenetére
Na, először is, én felraktam azokat a drivereket, amit mobilizmo linkelt (még a Qualcomm driver-t is), utána leszedtem xda-ról a 15 seconds ADB Installer-t, azt is felraktam. Az Egyéb eszközöknél az Android-nál manuálisan telepítettem driver-t (jobb klikk driver frissítés, driver keresése a számítógépen, listából való választás, ott kell keresni egy olyat, Android eszközök, és ha jó akkor ott lesz három féle: ADB Interface, Bootloader Interface, Composite ADB Interface). Mivel nekem fastboot módban lett csatlakoztatva a gépre a telefon, ezért a Bootloader Interface-ra nyomtam. Ezt megcsináltam, újraindítottam a gépet, és jó lett. Mondjuk nálad nem tudom miért van egyszerre mindkettő ott az Android, meg az ADB Interface
-
-
-
-
válasz
Baggio04 #27024 üzenetére
Ne így csináld. Telefon legyen normál bekapcsolva, dugd össze és ekkor
adb devices
elsőre valószínűleg unauthorized lesz, mert a telefonon fel kell dobnia még az engedélyezés ablakot, ha engedélyezed és újra
adb devices
akkor már authorized lesz és ekkor
adb reboot bootloder
fastboot módba rakja és mehet a nyitás meg a többi -
válasz
Baggio04 #27021 üzenetére
szia,
6. Indítsd el a parancssort (Win+R majd "cmd" és OK gomb)
7. - ha ezután a parancs után látod a csatlakoztatott eszközöd akkor eddig sikerrel jártál.Itt a 7-es pont nál kimaradt maga a parancs:
fastboot devices
erre jön vissza ha látja a készüléket valami ilyesmi
123456a78901 fastboot
a szám egyedi a mobilodé azt nem szokás kiadni (ez se valós) -
lizakattila
senior tag
válasz
Baggio04 #27007 üzenetére
Ezt választottam. Szétszedni és összerakni nem nagy dolog, kb. 10-15 csavar az egész. Az alkatrészeket meg nagyrészt egyben át lehet pakolni, nem kell szétszedni semmit.
Ami a nehézség, hogy be kell ragasztani körbe a kijelzőt. Ehhez érdemes lehet ragasztót rendelni. Bár én megoldottam az itthon talált univerzásis palmatex-szel. -
lizakattila
senior tag
-
-
-
-
-
-
-
-
Baggio04
aktív tag
válasz
Baggio04 #6069 üzenetére
Sikerült végre aktiválni a Vibert, sokadjára hívással és lediktált kóddal. Ezt próbáltam többször is mert az sms kód nem jött meg, ez is volt vagy 10 alkalom hogy megjött a bejövő hívás...
Más:
aliról, 5 dollárig, minél vékonyabb tok, ingyen szállítással (Szerbiába, jelenleg ott tartózkodom):
cafele
Sajnos az e-bay nem játszik. -
-
alma23
csendes tag
válasz
Baggio04 #6036 üzenetére
Nekem más típusú telefonon volt (szintén sw verzióváltást követően), hogy a router (UPC Connectbox) 2,4 és 5 Ghz sáv kezelése zavarta meg a telefont. Ugyanez volt a hibajelenség. Én a router beállításaiban kikapcsoltam az 5 Ghz-es sávot, router újraindítás után minden ment normálisan. Nem tudom mi a magyarázata, de nálam ez megoldotta a problémát.
-
bepken
veterán
válasz
Baggio04 #5636 üzenetére
azt nem tudom, elérhető e Alin, minden esetre én ezeket ajánlanám
-
mekker
őstag
-
DarkChild
senior tag
válasz
Baggio04 #5205 üzenetére
Szerintem mindenkinek fehér töltőfejet csomagolnak a készülékhez, hátlap színtől függetlenül.
Költséghatékonyság okán adott áramerősségű és csatlakozójú (EU / USA / stb) töltőfejből nem gyártanak mindenféle színűt, csak egy félét és azt csomagolják az összes teló mellé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Keresünk dokkolókat
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest