Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
kodoboy
tag
Ebből a fastboot menüből, hogy kell kilépni? Recoveryt akartam behozni, de ez jött be...
[ Szerkesztve ]
Intel Core2Quad 6600, Asus P5Q-EM, Asus V60 Cooler, Geil Black Dragon 4*1Gb DDR2 1066Mhz, Asus DV-215D, FSP BlueStorm II 500W, Thermaltake DH202 HTPC Case(iMON+VFD), Logitech MX5500
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
zolikaDB
veterán
válasz apeelme #5964 üzenetére
Utolso mondatodra szerintem lenne baromi nagy igeny
Igy van, nekunk is fel eves a nagylany, meg az Mi3-at sem sikerult ujrahuznom, pedig 1.5 hete vagyok szabin...A veglegesen keszt ugy ertem, hogy telepitheto, jol hasznalhato allapot
Mindenesetre en nagyon varom (xda helyett MIUIHU forum vagy Logout blog is lehet alternativa)
-
Ricardo
titán
Most hogy jobban megnézem valóban. Én csak azt láttam hogy a bluetooth van elöl a listában. Az volt az első gondolatom, hogy valamiért előlépett a legnagyobb fogyasztóvá a kékfog ,most hogy írtál megnéztem részletesebben 40 perc kijelző idővel, böngészéssel 92% on van a telefon.
Tehát nekem sem merül jobban, és tényleg minden más 0% -
rhen
senior tag
válasz csipesz2020 #5979 üzenetére
Nekem is produkálja, de nekem sikerült reprodukálni videózás közben is.
-
kliszi
senior tag
Oreon hol tudom beállítani hogy ujjlenyomat olvasó símogatásával az értesítö sáv lejöjjön ?
-
Fid121
csendes tag
-
-
kmarkk22
aktív tag
válasz csipesz2020 #5979 üzenetére
igen, nekem is csak ezen a fórumon jött eddig elő
[ Szerkesztve ]
-
Deadzone41
őstag
Kitöröltem az adatokat a google services framwork-ből, de nekem nem jött meg így sem az oreo update. ötlet?
-
Most időm engedte, míg a ház alszik. Csináltam egy HR-t és klasszisokkal jobb lett. Kellett neki.
Meglepő ,ugyanis jó ha van fent tíz applikáció amit csak használok. Nem tudom miért volt ilyen, na de mindegy is.UI: igen tudom hogy háklis vagy.
[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
kmarkk22
aktív tag
Nekem oreon elojott egy elég fura bug. Chrome-ban ilyen fekete anomaliak jelennek meg a kijelzon aztán gyorsan eltunnek, ilyen szabálytalan fekete csikok egyszer egyik felén, egyszer másik felén, össze-vissza. Valaki más is tapasztalta ezt? Elég félelmetesen néz ki, mintha tönkre akarna menni a teló, de eddig csak chrome-ban jelentkezett.
-
petipetya
nagyúr
válasz Viktor0610 #5971 üzenetére
Az xda-s topicot is olvasva ez még jócskán béta, amit ki kellett adni az év vége előtt, hiszen nem lehet semmissé tenni az indiai live event alatt megszólaló termékfelelős kijelentését. Jönnie kell majd egy javításnak.
A zenei hangzás viszont klasszisokkal jobb lett annak ellenére is, hogy az alsó két lehetőségből nem tudam melyiket kell kiválasztani a Xiaomi Hybrid fülesem esetén.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Luck Dragon #5952 üzenetére
Más hát nem érzem olyan smothnak a rendszert. Itt-ott vannak megröccenések, és belassulások.
De bizony smooth-tabb lett, pedig tudod, hogy én elég kritikus vagyok, nem nyalok be se rendszernek, se készüléknek.
Tehát nálad (is) kinéz egy HR akkor. Én továbbra sem csinálok, mert minden frankó, sőt kis túlzással ez a készülék nem merül, hanem termeli naftát. Semmi bug, merülés, akadás etc egyelőre nem futottam bele, ja de...A quicpick frankón kifagyott valamiért, de lényegében ennyi.
A sötét helyetti világos értesítési sáv, nem tudom miért kellett, inkább lenne választható.
Egyébként is mindenben a sötétet szeretem, a szemnek, kijelzőnek, na meg az aksinak is jobb.
Bár ez a része nem érdekelt soha, de kíváncsiságból futtattam egy antutu-t, ami 64778 lett, ami tesztcikk alapján jobb lett. Ami biztos, hogy maradok, aqua mail pro és nova prime-on továbbra is, minden telefonon ezt használjuk és szoktuk meg.
Nagyjából ennyi.-------------
(#5971) Viktor0610
Szerintem is, hamarosan itt a "javított" update.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
eclipse19
senior tag
válasz Viktor0610 #5965 üzenetére
Hát akkor ez egy nagy fekete pont valakinek (nem tudom, hogy a Xiaomi-nak vagy a Google-nek)!
Hogy a telefonom működése attól függjön, hogy valaki más fizeti-e a számláját??? Viccnek is rossz....
-
HoaryFox
őstag
Eltűnök egy pár napra, megjön az Oreo, erre felrobban a topik
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
MODERÁTOR
-
apeelme
addikt
válasz zolikaDB #5962 üzenetére
Kernel nelkul hogyan? - Nehezen, de található jó néhány forrás github-on amiből lehet dolgozni persze korántsem teljes értékű, mindenképp kell a Xiaomi féle ami hamarosan megérkezik.
Illetve: mikorra keszulsz el vele veglegesen? - Ha a publikálásra gondolsz nem tudom...véglegesen az meg mi???
Latod mar, h mi nem fog mukodni? - Az első build-ek mindig ezer sebből véreznek.
Fogod "publikalni"? Pl xda? - Tuti nem, anno sok problémám/problémánk volt az ottaniakkal, nem kérek belőle.És hogy panaszkodjak is kicsit. Nagyon nehéz és időigényes egyedül! Magyar honban sosem voltak sajnos nagy modderek/fejlesztők akik ennyire foglalkoznának a témával. Anno volt egy kis csapatunk - talán sokak számára ismerős lehet kelzsoca neve is - akik a hazai modder csoportot erősítették igen eredményesen, pl. CyanogenMOD hivatalos magyar fordítók voltunk, vagy egyedülálló módon egy bizonyos tabletre csak mi raktunk össze forrásból KitKat-et és még sorolhatnám.
Az idő sajnos múlik és mindenki "felnő", mindenkinek más lesz a prioritás...nekem is...most pl. az 1éves kislányom.Célom egy napi használatra alkalmas ROM készítése, és igény esetén publikálása.
-
eclipse19
senior tag
Jól látom, hogy a "tűzfal" eltűnt?
A helyén (Beállítások -> adathasználat -> jobb sarok -> alkalmazás hozzáférés) nincs és máshol sem találom.Valaki látta?
Köszönöm és BÚÉK!
Hogy a telefonom működése attól függjön, hogy valaki más fizeti-e a számláját??? Viccnek is rossz....
-
darthsith
tag
-
tvamos
nagyúr
Nem tudtok olyan flip tokot, amiben nincs mágnes? Nagyon zavarja a compasst.
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
judas13
addikt
-
MODERÁTOR
Értesítési led beállítások nincsenek (értesítéseket természetesen jelzi), 15%-nál vagyok most, de nem villog a merülés miatt.
14%-nál már villog.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
apeelme
addikt
Tudom hogy most mindenki Oreo lázban ég, de én is serénykedem ahogy időm engedi. Közel 1hét kínszenvedés után a LineageOS 14.1 build környezetem összeállt végre Mi A1-re, a rossz hír hogy el kell gondolkodjak azon hogy ezt a környezetet átültetem a notira ami sokkal bikább mint az otthoni linux szerver mert egy:
FX6100 procin, 8GB RAM-al közel 6 óra egy build!!!!!! (Anno KitKat-en ezt megúsztuk 2,5-3órából) -
Victoryus94
őstag
Én nem nyomok resetet, amíg nem:
-merül sokkal gyorsabban
-lassul be
-találok egy rakat bugotEgyelőre rendben fut. De még nem sokat használtam.
[ Szerkesztve ]
-
.zSoLTi.
senior tag
Hát vègül csak nyomtam egy resetet, csak mozgatta az agyam h így a tiszta a rendszer. Lassabb nem lett
[ Szerkesztve ]
-
Ricardo
titán
válasz Luck Dragon #5952 üzenetére
Én nem érzem lassabbak. Mondjuk biztos ami biztos alapon én csináltam egy gyári visszaállítást.
-
Nagyon szívesen.
Ricardo
Nem is az volt a kérdés hogy ki lehet avagy sem, hanem hogyan!Más hát nem érzem olyan smothnak a rendszert. Itt-ott vannak megröccenések, és belassulások.
[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
TeeBeee
tag
válasz gulyasrobert #5942 üzenetére
+1
-
petipetya
nagyúr
Az nekem is hiányzik, mert lehet éppen a fényerőt állítanám és nem értesítést néznék meg. Emellett van benne egy képernyőzáró funkció, amely használata esetén ugyanúgy pin kódot kér az ujjlenyomatos feloldás után, mint a topic összefoglalóban ajánlott screen off and lock. A powerpoint gombot kíméli, de az idegeimet nem, így nem is használom a lezárásra.
Viszont a jobbra-balra rezgő-csengő mód váltása miatt beírtam egy piros pontot az alkalmazásnak.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz gulyasrobert #5945 üzenetére
Nekem így is, úgy is gyorsan merül(t).
Egy napot azért kibír előreláthatólag továbbra is.Xiaomi 13T
-
judas13
addikt
válasz gulyasrobert #5945 üzenetére
Fél nap után nehéz megmondani még..
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
gulyasrobert
csendes tag
Aksi lassabban merül mint korábban?
-
Fall-N
veterán
válasz Viktor0610 #5943 üzenetére
Így is úgyis szar a hivatalos FB app, úgyhogy mindegy.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
gulyasrobert
csendes tag
Sziasztok!
Hozzám is megjött az Oreo.
Ti tapasztaltatok olyat hogy a Facebook megnyitása lassabb lett, mint az előző android verzióval? -
Fall-N
veterán
Itt egy reklám-mentes alternatíva még a FP gesztusra. Ez is gyors.
[ Szerkesztve ]
-
Digiflex
tag
válasz Viktor0610 #5925 üzenetére
akkor nálam jó sokáig fog menni ...
amúgy mi ez a mágnes mizéria???
az én flip tok fedelemben konkrétan kettő mágnes is van. de nem ott ahol a proximity szenzor. És örülök neki, hogy nem kell a képernyőt taperolnom, vagy a power gombot kitapogatnom, hanem csak becsukom, vagy kinyitom és kész. (max. hátul benyúlok a birizgáló lyukba )
Ez a lényege.[ Szerkesztve ]
...
-
veterán
válasz Neil Watts #5911 üzenetére
UP!
A jelzett tokot esetleg ismeri valamelyikotok? Van benne magnes? Vagy felesleges az aggodalmam?Koszi es BUEK!
Udv. core2
-
Magnat
veterán
Üdv,
Az értesítési led kapcsolóját látja vki a beállitásokban? Reméltem, h esetleg alkalmazásonként lehet kapcsolni, erre még a főkapcsolót sem találom ...
Az értesitési pötty az az appoknál lévő pöttyöt jelenti és jól gondolom, h Nova alatt nincs hatása? (Mármint hogy le továbbra is külön kell beállítani..)
[ Szerkesztve ]
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
l86544
aktív tag
A 8-asban az osztott képernyőt hogy lehet elérni?
https://mowned.com/lajos-szab
-
Fall-N
veterán
válasz Viktor0610 #5930 üzenetére
Igen, sajnos a mi nyelvünkkel hadilábon áll az összes billentyűzet. Ez a GBoard volt, de tanárom már egy ideje.
*találtam.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
tvamos
nagyúr
Nekem nem találja a frissítést.
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
petipetya
nagyúr
Van rá bevált appod? A Play-en kettőt-hármat megnézve egyik sem volt az igazi. Ám az xda-n azonnal megleltem a megfelelőt, amely olyan simán hozza le az értesítési sávot, mint amilyen a gyári gesztus volt a frissítés előtt. Ezért ezt megelégedéssel ajánlom:
Fingerprint Gestures: xda topic és Play link[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
MODERÁTOR
-
nagyúr
válasz oOKitsuneOo #5921 üzenetére
Kernel nek nem igen van köze a WiFi hez az MODEM gond lesz!
Nálam 100% os a jel erősség
U.I. : látom helyre jött akkor okés akkor még sem az A slot volt az aktív, csodálkoztam is mert ha miflash el frissítesz az mikor végez MINDÉG az A-t teszi aktívvá és ugye utána ment rá OTA n az oreao ami a B re települ
[ Szerkesztve ]
-
oOKitsuneOo
tag
válasz oOKitsuneOo #5921 üzenetére
Váltottam b-re ugyan ezt megcsináltam most jó minden root/wifi. Köszi a segítséget.
-
oOKitsuneOo
tag
válasz DroiDMester #5920 üzenetére
Tökéletes, köszi szépen így működik. Simán ment a boot is.
Viszont a wifi nem akaródzik menni.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz oOKitsuneOo #5918 üzenetére
Kész is LETÖLTÉS => Mi-A1_OREO_TWRP_Install_By_DroiDMester.zip
Kicsomagolod a zip et és találsz benne egy Install-Boot-A.cmd fájlt azt indítsd el, a teló legyen bootloader módban, ha végzett a teló magától újra fog indulni!
Ezután a szokásos módon teló kikapcs majd Hangerő Fel + Power gombbal indítva a twrp indul el.[ Szerkesztve ]
-
oOKitsuneOo
tag
válasz DroiDMester #5917 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz oOKitsuneOo #5913 üzenetére
Ha kell akkor lementem a kernelem amiben már benne van a jo TWRP és nem kell OTG a telepítéshez mert FastBoot módban telepíthető! Csinálok egy automata telepítőt is csak mond meg melyik az aktív SLOT od amin az OREO van, mert ugye OTA telepítésnél csak az egyik partícióra települ!
Ha nem tudod melyik slot(A/B) az aktív FastBoot módban add ki ezt a parancsot
fastboot getvar all
[ Szerkesztve ]
-
Aurig@
őstag
válasz xcsaba1975 #5868 üzenetére
Fejlesztői beállítások -> Automatikus rendszerfrissítések -> kikapcs. Ha esetleg ez nem lenne elég az értesítéseknél is bevlehet állítani, hogy ne jelezzen.
-
huberpe
aktív tag
válasz DroiDMester #5910 üzenetére
ez a wipe data/fr és a "sima" beállításokban elérhető factory reset között mi a különbség? melyiket érdemes használni?
-
oOKitsuneOo
tag
válasz DroiDMester #5910 üzenetére
Köszönöm, igen azzal is próbáltam meg azzal is amit te linkeltél most. A többi lépés stimmel csak otg átalakítóm nincs. Köszi a segítséget.
-
Fall-N
veterán
Azért tűnt el, mert nem a Google által készített, Play Áruházból is frissíthető verzió volt Nougat ROM-ban, hanem valami szar, azért sem volt hívókép.
Most hála az égnek a hivatalos alkalmazások vannak benne.Most hogy visszaolvastam látom,hogy tényleg eltűnt belőle a gesztus a notibar lehúzására. Van rá megoldás: keresés a Play Storeban: fingerprint gestures.
-
veterán
Sziasztok!
Tegnap elott en is beleptem az A1 tulajok taboraba egy fekete szinu modellel.
Nagyon pozitiv benyomast tett ram a keszulek, kopp-kopp.
A sebesseg es a stock Android puritansaga ami fokent megnyert. (ASUS Zenfone 2 ZE551ML-rol valtottam).
Valasztottam hozza egy ilyen tokot. (A kep illusztracio, elvileg mindennek megvan a kivagasa. Forcell tok ahogy utananeztem, remelhetoleg nincs benne magnes - az feltetelezem nem tenne jot a kozelsegerzekelonek/kijelzonek, etc.), annak meg meg kell erkeznie es be kell koltoznom.Csaladon belul masnak is megtetszett a keszulek, am egy "gondom" van:
Nem nagyon talaltam ra normalis arany szinu, "csajos" flip tokot itthon, mar pedig arany szinu keszuleket nem igazan ronditanek el egy fekete tokkal.
Tudnatok esetleg linkelni valamit lehetoleg magyarorszagi beszerezhetoseggel?
Nem baj ha dragabb mint az ebay.Kijelzovedelem teren nem tudom mitevo legyek: A 2.5D kialakitas miatt nem talaltam full cover uvegfoliat.
Figyelmetlen voltam vagy tenyleg nem letezik?Koszi!
Udv. core2
-
nagyúr
válasz oOKitsuneOo #5902 üzenetére
Ha ezt a vacak TWRP-t használod amit korábban belinkeltél azzal nem is fog menni!
Én is Clean ALL al tettem fel Miflash el a 7.12.19.et(nem kell BL-t vissza zárni) és arra ment ota.n az OREO
Ezután a gyári recovery ben kell egy factory reset
ezután ezt használd ami az első HSZ ben van TWRP, mert csak ez látja az OTG -t nálam csak OTG ről települt a twrp-3.1.1-1-installer-tissot.zip ha felment a zip reboot recovery és utána már mountolható lesz a data partíció és szintén otg ről telepíthető a Magisk-v15.1-171231 es zip
[ Szerkesztve ]
-
.zSoLTi.
senior tag
Èn nem nyomtam resetet ès semmi hibát se èszlelek a felsoroltak közül. Egyenlőre marad így nincs kedvem mindent újra töltögetni..
-
zolikaDB
veterán
Sracok!
TWRP-t akarok telepiteni, es lenne egy alap kerdesem!
Hogyan kell bootloadert nyitni (legegyszerubben)?
Illetve maradhat-e nyitva es ha nem, miert? -
haris
őstag
válasz Luck Dragon #5901 üzenetére
"csak fogd bökj rá hosszan ..."
Ez megvolt. De nem értettem mi a gond."...és húzd ki oldalra és ki tudod már tenni"
Anyám! Erre soha rá nem jöttem volna!
Köszönöm!Akkor most tesztelem. Ha nem muszály én sem tenném vissza gyári állapotba.
-
oOKitsuneOo
tag
válasz DroiDMester #5858 üzenetére
Szia, full wipe és bl relock-al felraktam a 7.12.19, lefrissítettem 8.0.0-ra ezután nyomtam a gyári recoveryben egy factory resetet. Még mindig nem sikerül felcsatolnom a data particiot, hogy flasheljem a magisk et.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest