- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
válasz
raveinT #26201 üzenetére
Hogyne jelentene/javulna? Főleg a tudat nélkül, hogy egy <30k értékű teló rendbeszedésére többet költött. Ugyanezen okból kifolyólag váltottam le az XZ1Cmet..37kt mondtak a kijelzőcserére..viccnek is rossz.
A felhasználói élmény már a kijelzővel jelentősen javul, a többi ráadás.Belakás..szervízbe alapból nem adjuk belakva, adatvédelmi okból. Nomeg tudatosan lakva a visszaállítás nem nagy kunszt. Kivéve persze, ha gyártón belül szarnak az ember fejére, én is küzdöttem egy sort, mire mindent sikerült átvinni :S
-
Speed®
titán
válasz
Orionhilles #26189 üzenetére
-
Speed®
titán
Sziasztok,
Született már valami megoldás a hívás közbeni hangerőre?
Új tulajhoz került az A1 és panaszkodik rá, megoldás kéne.
Ha bele kell nyúlni mélyebben, cicavirág nyelven kérném ;p -
Speed®
titán
válasz
darvinya #24758 üzenetére
Az első mondatodat olvasva beugrott az ájfon 4 fiaskó és az alma azon kijelentése, miszerint a user a hülye, rosszul tartja..hát persze. A tok egy másik A1el hibátlanul funkcionál, szóval sajnos nem azzal van gond. Ez ennyi volt, a konzekvenciát meg levontam..megbízhatóságot és minőséget nem ezen a szinten talál az ember. A hasonló áron szerzett hűdestrapa Armor 5 is megdöglött ~2 hónap után, végérvényesen letettem a kínai gagyikról ezzel..akinek van szerencséje, természetesen használja tovább elégedetten
-
Speed®
titán
-
Speed®
titán
válasz
kokokka #24749 üzenetére
Egyszerű, nálad hibátlan van, másnak meg hibás jutott. A közelségérzékelő nem ujdonság, sokan anyáznak miatta a kezdetektől, de eddig az aktív flip megoldotta, most már az is cseszik működni. Semmi változás nem történt, gyári naprakész sw, semmi piszka, minimális programhasználatra redukálva, szóval még az sincs, hogy le van lakva meg széthaxolva.
A mikrofonos/hangszórós mizéria meg azért is különösen "vicces", mert a rengeteg visszajelzés ellenére nem javítják, miközben egyértelműen sw oldali hiba, hisz a pite előtt nem volt gond. Vastagon tesznek a felhasználókra, a One plecsnit anno megvették kb., aztán ennyi volt a nagy hajrá, hogy elönthessék a nyugati piacot is a készülékeikkel.
Részemről elmehetnek a oda, remélem a héten megjön az A40el a nyugi. -
Speed®
titán
válasz
kokokka #24744 üzenetére
Asszonyén továbbra is fennál, mellé tegnaptól az eddig hibátlanul működő aktív flip tokkal már cseszik együttműködni, hívás közben pedig véletlenszerűen érzékel lesötétített kijelző mellett. Asszony agyvérzést kap tőle, én meg bánom, hogy bizalmat szavaztam neki anno. Mármint nem az asszonynak
A40 lerendelve..elég volt.
-
Speed®
titán
Technikai kérdés:
Kellene korlátlan net miatt egy 2. SIM. Tudja mellette azt használni kizárólag adatforgalomra szimultán? Hívásnál ugye dual-standby elv mentén működik a készülék, de vajon ha adatforgalom van ezen át, elérik a fő számon..? Egyáltalán szabályozható, hogy melyik SIMet mire használja? -
Speed®
titán
válasz
DroiDMester #17878 üzenetére
Valószínűleg azért vesz valaki Android One készüléket, mert ROMolgatni akar..ez így rossz vicc kategória.
-
Speed®
titán
válasz
Viktor0610 #6902 üzenetére
Szvsz a P10 Litera értette.
-
Speed®
titán
válasz
DroiDMester #5702 üzenetére
Attól, hogy nálad nincs gond, még másnál lehet..azzal nem jut előrébb, ha fennhangon oltogatod. Nálam is előfordul néha, hogy 3 perc körül nem hall a másik fél, miközben él a vonal, ez milyen szinten user error szerinted? Érintetlen, uptodate készülék, semmi mod.
-
Speed®
titán
Most nézek rendesen..nekem nem villog, még 5%nál sem
15%tól kímélő üzemmód van beállítva, egyéb program nix.
-
Speed®
titán
Nem fog tudni válaszolni, ne feszegessük, lépjünk tovább.
-
-
Speed®
titán
válasz
Feri1977 #1696 üzenetére
Az üzemidő annyira silány, hogy megvételkor 80%on volt, aznap este belaktam progikkal, másnap végig nyomkodtam, aztán az azt követő napon déltájban tettem töltőre.. durván 40 óra után. Persze nem futott a háttérben 2 játék (minek is futna..ha kell, indítom).
Ha ez kevés, a felhasználói szokáson változtass vagy keress akubajnok utódot. -
Speed®
titán
Ehhez képest alig 1 hete van nálam, vigyázok rá, de mégis beszedtem pár karcot..ez is olyan, mint a többi, ha állapotmegőrzés van, irodista munkakör vagy tok+üveg. Remélem a maradék 1 hetet kibírja nagyobb sérülések nélkül, amíg meglesz az utód. Rendeltem hozzá üveget az átadáshoz, hülyén mutatna összebarmolt kijelzőn :S
-
Speed®
titán
Bandatag voltam, 3 napig.. frankó a "kicsike", de nem tudom megszokni a méretet :S Z5C..
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- ZIDOO médialejátszók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Napelem
- Xbox tulajok OFF topicja
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest