- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adamis
őstag
válasz
eclipse19 #26709 üzenetére
Ezt talán kérdezd meg itt: android alkalmazások topik
-
válasz
eclipse19 #26707 üzenetére
Nekem is ugyanilyen (gyári Nougat rommal, ahem...), ha elmegy a digi, nem használja a telenoros adatforgalmamat. Ha ilyenkor kellene net, én kézzel átállítom a "preferred sim for cellular data" mezőt, nem kapcsolom ki a simet, hogy hívni azért tudjanak. Megoldásról nem tudok.
-
-
válasz
eclipse19 #24911 üzenetére
Pár napja még F-Lux volt.
Most Screen Brightness Control néven találtam meg a Playen.
Van belőle Lite (ingyenes) verzió is.
-
Maffia91
aktív tag
-
rzoli
senior tag
válasz
eclipse19 #24060 üzenetére
röviden:
A VoLTE (Voice-over-LTE) technológiának köszönhetően a mobilinternetezésen túl a hangszolgáltatások is a 4G minőségében bonyolíthatóak le, ami elsősorban gyorsabb hívásfelépülést, HD hangminőséget és hívás közben is 4G sebességű adatkapcsolatot tesz lehetővé.
-
-
-
darvinya
titán
válasz
eclipse19 #23300 üzenetére
Itt nincs semmilyen preset, azaz itt nincs semmilyen előre definiált tér helység.
Csak mély kiemelés és térhatás, ami semmit sem ér.
Mind a EQ, mind a mély kiemelő és térhatás állításra hangerő felére esik.
Hang minőséget semmilyen másító használata nélkül mondtam, hogy rosszabbodot.
Mert előtte is így használtam, és érezhető hang különbség.Nálam régi használati sokással és réginek megfelelő fényerő mellett még akku sem bírja tovább.
Akinél most javult, annál sok korlátozás és fényerő csökketéssel jön ki.
-
darvinya
titán
válasz
eclipse19 #21404 üzenetére
Nem önmagában root a gond, hanem mikor user úgy ad engedélyt app-nak, hogy root joggal rendszert tud módosítani.
Pl: egyszerű lámpa app-nak kell hívás/SMS, stb. jogok, mindezt megfejelve root engedéllyel, s ekkor jön E.T. haza telefonál.
Ez megspékelve BL nyitott állapotban root-al, E.T. család R beszélgetéssel visszatelefonál. -
-
-
darvinya
titán
válasz
eclipse19 #14145 üzenetére
Nekem semmi bajom nincs Opera-val, ráadásul én Bétát használom.
Chrome-ot, csak 1-2 helyhez használom.(#14147) Auriga!
Ha nem csinálsz FR, akkor minden megmarad.
(#14149) Magnat
Készülékeddel komoly gond van, mert nálam 1 pálcikás pince beszélgetés alatt sem szakadt meg/bugyborékol-t.
Másik, hogy nem a készülék hibája miatt vált kisebb GSM hálózatra, hanem nincs kiépítve 4G VoLTE. -
-
Fall-N
veterán
válasz
eclipse19 #11108 üzenetére
Marshmallow óta nem engedélyezett a WebView, mert gyorsabban merülne tőle a telefon. Fel van feltelepítve és gyárilag tiltva, hogy ne lehessen használni véletlenül sem külső telepítéssel sem.
Sok telefonon ezért 0 byte-os csomagként van tiltott állapotban.
Szóval Google alapból tiltja a használatát.
-
-
ArGa
csendes tag
válasz
eclipse19 #10050 üzenetére
Sziasztok guruk!
Kicsit röstellem, hogy az elmúlt 3-4 évben nem volt időm annyit foglalkozni a témával mint kell, így nem kicsit lemaradtam a témában.
Ezért kérnék segítséget!
Természetesen a lehető legjobb telefont szeretném a lehető legjobb áron - és ne a leggagyibb gyártótól- ebben nem változott az igényem!Ezt a telefont néztem ki, (Xiaomi Mi A1) illetve hallottam, hogy megjelent a Xiaomi Redmi note 5 pro bár már azt sem tudom milyen néven fog ez itt megjelenni.... illetve a harmadik a Huawei Mate 10 Lite 64GB- bár azt már kicsit drágállom...
Tudnátok segíteni, hogy melyiket kellene választanom? Mert tényleg nem vagyok már otthon annyira a témában mint kellene.
Pár 3-4 hetet még simán kibírok, ha azt mondjátok várjak még vele... -
válasz
eclipse19 #10258 üzenetére
Ha ez szerepelt volna az első hozzászólásodban, akkor nem lett volna ennyi felesleges duma.
Ez is működik nekem. Mondjuk, nekem Xiaomi Mi In-Ear Headphones Pro HD-m van. Szerintem a te fülesedet (gombjait) kezeli másként a készülék.
-
-
Ricardo
titán
válasz
eclipse19 #10045 üzenetére
A sokszor visszatérő problémák megoldása bekerülhet az összefoglalóba.
Mindegyik változatnak vannak előnyei, és hátrányai. Számomra az itteni megoldásnak sokkal több az előnye mint a hátránya. Én jobban átlátom, mintha minden egyes problémának külön topikja lenne.
az már csak hab a tortán, hogy sok olyan számomra hasznos dologba is "belebotlok" így amire külön nem keresnék rá. valaki rákérdez valamire, kap választ, aztán jön a felismerés. Ezt így is lehet? lehet hogy magamtól szembe sem jutott volna, igy rá sem keresnék célzottan. -
darvinya
titán
válasz
eclipse19 #10033 üzenetére
Nekem semmi bajom itteni fórummal, inkább ez nyissunk minden bajhoz egy külön bejegyzési témátnál annál inkább.
Anno MI 4c EU fórumától kaptam idegbajt, mert keresés semmi, megoldás 100 féle altopikban, de még az is eltérő volt.Még XDA-t is régi felszínen használom, mint szuper új idomuló összevisszaságon.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest