Hirdetés
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
válasz Real_Necro #7891 üzenetére
Vegyél az IMAK, MSVII és a Mofi közül. Ha erősebb védelem kell, akkor Transform, Carbon, Armor szóra keress rá. Ezek jók és vannak róla tapasztalatok. Nillkint akartam én is eredetileg, csak láttam az írásokat, hogy ilyen rossz minőségű.
-
trebrona
nagyúr
válasz Victoryus94 #7897 üzenetére
Szolgáltatófüggő.
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
MODERÁTOR
válasz Victoryus94 #7897 üzenetére
Gondolom, más szolgáltatónál vagytok.
Én -telenorosként- szintén nem találkoztam ilyennel.Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
őstag
válasz Real_Necro #7891 üzenetére
Az a baj ezzel a lufival, hogy sok helyen eláll a telefontól, szerintem emiatt könnyen bemegy az üveg alá a piszok, és undorítóan fog kinézni 1 hét után. Legalábbis youtube-on fenn lévő videóból nekem ez jött le.
Én most ezt rendeltem meg, ami valamennyire keménynek tűnik ránézésre, talán még értelmesen is fog kinézni a telefonon...
Viktor0610:
Egyébként meg nem értem hogy miért kell erőltetni a fém burkolatot ha nem sikerül normálisra legyártani. A nokia / MS féle műanyag (polikarbonát) telók sokkal strapabíróbbak voltak ennél. Utoljára xperia Z ultrát sikerült meghajlítnom kicsit, de azon sem maradt maradandó nyom.
MS-ből a lumia 640 az kb ugyanilyen széles volt, de kicsit rövidebb talán, a 950XL pedig nagyobb. Egyiken sem volt semmi tok, sőt utóbbit gagyi kínai színes hátlappal használtam, és egyik sem hajlott meg soha úgy hogy az bármi sérülést okozott volna rajtuk.[ Szerkesztve ]
-
Geresics
addikt
hát én rendeltem ebayről 5 tokot, az egyik csak jó lesz!
*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
Victoryus94
őstag
válasz DroiDMester #7890 üzenetére
Ehhez hasonló tokom volt még 3S-re... néhány hónap után repedt, tört. (pedig figyeltem rá)
-
Real_Necro
veterán
Én a Luphie tokkal szemezgetek, mert nem tetszik nillkin toknal hogy alul még felül nem véd.
A hivatalos oldal szerint viszont nincs fekete. AliExpress én azt is találtam, gondolom nem eredeti.
A többi szín meg eléggé visszataszító.„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
nagyúr
válasz Viktor0610 #7887 üzenetére
itt a fórumban is többen panaszkodtak hogy normál használat mellett is(nem ejtették le, nem vágták falhoz) el repedt ez a híres tok!
PL : egyik, és utána képpel illusztálva, és itt is ugyan ez a gond
És mint mondtam nálunk is hasonlóan járt(csak még jobban szana szét tört), bár itt volt némi esés, de pl egy 300.Ft os kemény vékony tok nagyobb eséstől sem sérült semmit, se a tok se a teló!
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Fall-N
veterán
válasz Viktor0610 #7884 üzenetére
Ezért jobbak az MSVII, IMAK, Mofi és Luphee tokok. Gyakorlatilag hasonlítanak egymásra mind (azonos gyártási hely?).
Szépen körbe ölelik a telefont és úgy néznek ki, mintha a gyári hátlapot fognád. Hangerő és Power gombot is védik, de nem zavarják a gomb nyomáspontját. (billenő módon vannak kialakítva, egy oldalról vannak rögzítve a tokhoz. Nem vastagítjáj túl sem a telefont, mint az előző Transform vagy a sokat ajánlott Carbon és szálcsiszolt fémet imitáló szilikon tok. De ennek az az ára, hogy esés ellen biztosan nem védenek teljesen. Arra a vastagabb tokok a jók.
MSVII jó fogásra és jó anyagból is van. Nillkin sem rossz, de mivel alul és felül nyitott ezért könnyen lepattoghat a sarka.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz DroiDMester #7886 üzenetére
Akkor nekem különleges Nillkin tokjaim lehetnek, mert többségükben jól védenek...
Xiaomi 13T
-
nagyúr
válasz Viktor0610 #7884 üzenetére
hidd el hogy az a tok SEMMIT nem véd hajlás ellen!
RN3ProSE telón, 2.hét használat után meghajlott a teló vele öcsémnek, amúgy meg HULLADÉK kategória, 50.centiről le esett parkettára és szana szét repedt a tok a sarkánál, EREDETI tok volt még mielőtt rámondanád hogy valami hamisítvány volt!
-
MODERÁTOR
válasz DroiDMester #7883 üzenetére
Értem én, hogy amit én használok (tok, fólia), az szerinted nem jó , de akkor is fenntartom, hogy a Nillkin tok megvédi a telefont az elhajlástól.
Ugyanis nálam pl. farzsebben van szinte folyamatosan, és semmi hajlás nincs a készülékben.
Egy baj van vele, hogy a tetejét és az alját nem védi, így a fekete készülék tetején a festék pontokban lekopott.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
nagyúr
válasz Viktor0610 #7881 üzenetére
Olyan tok NEM LÉTEZIK ami védene a meghajlás ellen! Az említett Nillkin meg kb semmi ellen nem véd, max arra jó hogy ne legyen karcos a hátlap meg ne legyen olyan csúszós a fogása!
-
bepken
veterán
GCMod5-ot használóktól kérdezem: a selfie porté mód hogy szuperál nálatok?
ha sima selfie-t lövök, akkor rendben vannak a színek. ha viszont a portré módot választom, akkor olyan, mintha valami magenta szűrős effektet dobnék rá....minden ilyen arcszépítős szarság ki van kapcsolva.
jelenleg ezt a verziót használom: MGC_5.1.018.177470874.41362666__A7.0-8.1_MI5S_v2d.apk - (Nexus 6P + default)
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
MODERÁTOR
-
őstag
1 hét zsebben hordás után meghajlott picit a telefon. A lock gomb mellet cseppet fel is puposodott az oldala.
Szerencsére visszahajlitva alig látszik. Ez így elég tré. Volt ennél sokkal olcsóbb telefonom is amit nem hordtam sose tokban, és semmi baja nem lett (lumia640). Szal tök jó hogy fém, meg prémium érzés, de ez így nem annyira tetszetős.Luphie tokja van már valakinek? Az eleg strapabírónak tűnik hogy a további sérüléseket megússza.
-
Fall-N
veterán
Nekem sem karcolódik, de a csúszós hátlap miatt van rajta tok. Bár amennyire nem szerettem, annyira bejönnek most a tokok, úgyhogy valószínűleg ezután is venni fogok tokot, ha lesz majd másik telefonom (nem mostanában lesz). Most fekete homok tapintású MSVII tok van rajta, üveget nem védem senkivel, mert soha nem volt egyik tudom kijelzője sem karcos.
[ Szerkesztve ]
-
Aurig@
őstag
Nem tudom hogyan használjátok, de nekem most 3 hónapos a telefon, csak egy átlátszó, vékony szilikon tok van rajta. Sem a kijelzőn, sem pedig a kamera előtti üvegen, egy hajszál vékony karcolás sincs. Mindennap viszem melóba, ahol az asztalomon van, hazafelé csak beteszem a zsebbe, még sincs karc.
Szilikon tokot is csak azért vettem rá, mert baromi csúszós egyébként.[ Szerkesztve ]
-
Dika22
tag
Sziasztok! Tegnap leptem meg én is magam egy ilyen telóval. Lenne egy két kérdésem.
Első bekapcsolás, és beállítások után feldobja a decemberi frissítést. Érdemes felrakni rá?
Másodszor: lehet valahogy rezgő és hangos üzemmód közt egyszerűen váltani?
Az akksiját elsőre kicsit gyengének találom, de gondolom pár töltés és majd szépen beáll.
Amúgy egész jó gép, és pörög mint a baj"Samsung s24 ultra®
-
Mankó
veterán
válasz Viktor0610 #7872 üzenetére
Köszi srácok a gyors válaszokat, akkor a méret fogja eldönteni a kérdést.
LG G2-ről váltok különben.Atus85: köszi neked is, nagyon jó olyan véleményt olvasni, akinek mind2 telefonnal van tapasztalata.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Ez nem ide való téma, hanem inkább a Melyik okostelefont vegyem? topikba, de a különbségek mérlegelése mellett a döntés a tied.
Akksiban a 4X jobb, ott a MIUI (ez ugyan szubjektív, de nekem pl. kicsit hiányzik az A1-ből), kamerában az A1, a frissítéseket valószínű ez kapja tovább. A mérete is jóval nagyobb, határozottan nehezebb a kezelése a nagyobb méret miatt, pláne, hogy nincs egykezes mód.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Nandivagyok
aktív tag
Méret és teljesítmény alapján dönts szerintem. Akksiban a családban lévő 4x kb 8 óra kijelzőidőket húz, de elég hektikus. Az A1-em másfél nap alatt 6-7 órát mindig elmegy. A takarékosabb cpu a nagyobb kijelző ellenére ennyit számít. És a teljesítménye is jobb, a 4x alacsonyabb felbontású kijelző mellett is meg tud feküdni néha, legalábbis öcsém erős felhasználási szokásai mellett.
Méretre 4x, minden másban A1.[ Szerkesztve ]
-
Atus85
aktív tag
Az akksija valóban kisebb az A1-nek de egy 3000 mAh - s telohoz képest jobban bírja az otimalizacio és a Stock android miatt. Minden másban viszont jobb az A1: gyorsaság, (oreo alatt még sokkal gyorsabb) kamera, hangszóró, zene fulessel, osszeszereles minősége , Oreo is megjött már stb.
-
Mankó
veterán
Az A1 és a Redmi 4x között vacillálok. A 4x-nek jobban tetszik a nagy aksija, minden másban az A1, kicsit talán méretben is jobban húzok az 5 colhoz,
Az A1 milyen aksi használatban, mennyi kijelző időt bír? Ti melyiket ajánlanátok, 20 ropi a különbség. -
evooo
aktív tag
válasz DroiDMester #7684 üzenetére
Köszönöm,
-
Nerd
aktív tag
válasz andrás47 #7865 üzenetére
Mivel Android One keszulek ezert frissites lesz jo sokaig, igy emaitt nem kell mokolni.
En egyelore elegedett vagyok vele. Tokot mindenkepp vegyel ra, eszmeletlen modon karcolodik, ket honapig hasznaltam tok nelkul, alapvetoen vigyazok a cuccaimra, de ennek meg a kamera uveglapja is megkarcolodott...
-
andrás47
senior tag
Üdv ! Mennyire ajánlott ez a telefon olyan személynek aki nem szeret mókolni, megveszi és használja úgy ahogy kijön, persze a frissítéseket telepíti rá, meg az áruházból amit szeretne ?
Van valami típus hibája esetleg ? Köszönöm. -
MODERÁTOR
-
eclipse19
senior tag
Elvesztettem a fonalat: az év végi Oreo óta elvileg van már hibajavító OTA frissítés?
Köszönöm.
Hogy a telefonom működése attól függjön, hogy valaki más fizeti-e a számláját??? Viccnek is rossz....
-
Victoryus94
őstag
válasz oOKitsuneOo #7856 üzenetére
Az rendben, de akkor is beletesz egy plusz kört... ami szimplán felesleges. Mintha azt hinné, onnan nem lehet jobbra kanyarodni... (de akárhogy nézem logikátlan...)
[ Szerkesztve ]
-
oOKitsuneOo
tag
válasz Victoryus94 #7855 üzenetére
Esetleg, arra kezd el tervezni amerre állsz ezért megy arra az ùtvonal? Hátatfordìtva lehet a másik irányba menne.
-
Victoryus94
őstag
válasz oOKitsuneOo #7854 üzenetére
Nem mondtam, hogy GPS, csak eszembe jutott, miután emlegettétek a Waze-t.
Amúgy azért fura, mert más telón (Xiaomi 3S, 4A, Samsung A5) nem csinálta. A "kék vonal" mentén tervezett. -
oOKitsuneOo
tag
válasz Victoryus94 #7853 üzenetére
Ez nem GPS probléma, GPS nélkül is lehet útvonalat tervezni csak ott te adod meg a kiinduló pontot. Valamiért a program bènázik.
-
Victoryus94
őstag
Waze-ről jut eszembe... nekem ezzel a telóval a lakásom előtti kis utcákban olyan hülyeségeket képes tervezni.
Más telóval nem volt gond, de ennél képes lenne plusz köröket tetetni velem...Ilyesmire gondolok. Szerencsére máshol nem szokott ilyet csinálni, a környéket pedig ismerem, de ötletem nincs, mi okozza.
(nézzétek el a gagyi paint rajzot)Értelemszerűen a kék vonal az "ideális", a piros pedig amit ő "tervez" (nincs egyirányú út)
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz judas13 #7847 üzenetére
Sajnos igen, akkor jön rá az ember, hogy kellett volna mentés, amikor elveszik valami. Én is jártam így, igaz nem családi fotó volt, hanem játékmentés. De akkor is bosszantó. Azóta megvettem a FolderSyncet és az automatán ment Megara, meg Drivera.
Egy kis bennfentes infó:
Írtam a hibáról a hivatalos Mi fórumon és kaptam egy privát üzenetet, hogy továbbították a fejlesztőnek és nemsokára jön egy újabb javítás.
-
Nerd
aktív tag
válasz József720 #7849 üzenetére
Hmmm. Novemberben en is szivtam egy nagyot wazevel, de az meg moto g5-tel volt.
Akkor arra jutottam hogy attol bolondult meg hogy amikor a kocsiba ultem meg latta a wifit, es amikor atallt mobilnetre akkor meghulyult.
Azota inkabb kinyomom a wifit waze elott...
[ Szerkesztve ]
-
judas13
addikt
Ha ekkora méretű fájlokat tartasz rajta akkor nem is kérdés.Meg ugye ahogy îrtad, vándorol az SD egyikről a másikra is.Jó, hogy ennyire bebiztosítod az anyagokat, lsd én, hogy jártam:
******************(Kb 5 éve egy LG-mben lévő kártyám felfoghatatlan módon eltűnt valahogy, valahová pótolhatatlan családi felvételekkel, mindenhol, mindenben kerestem - felszívódott. Felhőt nem nagyon ismertem, nem érdekel és így persze nem is használtam- sajnos. Csak magamra haraguthatok és nem is a kártyára, egyebekre. Azóta duplán figyelek, hogy ilyen többé ne forduljon majd elő).
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
Nerd
aktív tag
Akinek gondja van wazevel januari updated vagytok?
En meg a decemberi oreon vagyok es semmi gond...
-
Rundll32
tag
Sziasztok, Az lenne a kérdésem, hogy OREO esetében a Facebook és Messenger alkalmazásoknál nem tudok egyedi értesítési hangot beállítani. Régebbi rendszer esetében, ha a Notificitation mappába tettem a "csengő" hangjaim, akkor megjelentek az alkalmazásban Hogyan tudnám megoldani ? Segítsetek Köszi ! bocs ha off
Rendszergazda vagyok, ha röhögni lát, mentsen!
-
depe95
tag
Sziasztok, nekem egy olyan problémám lenne, hogy a Waze sehogy se talál gps-t, csak hozzávetőleges pozíciót tud mutatni, van valakinek ötlete, hogy mitől van? Minden engedélyezve van neki, a gps nagyon pontosra van állítva.
-
Horovic
aktív tag
Sziasztok!
Használja valaki a waze alkalmazást a telefonon? Én tegnap próbáltam, de állandóan lefagyott. Járt már valaki így? -
Fall-N
veterán
válasz Real_Necro #7836 üzenetére
Látni lehet, csak ha változás van akkor restart nélkül nem mutatja azokat. Én is használom most is az SD-t, de újra kell indítanom, ha áthelyeztem a dolgokat. Össze szoktam várni többet és utána csinálom meg. Gyári Oreos fájlkezelő látja rögtön a méretet és kezelné is csak a többi program nem. Xiaomi Mi File Manager is jól mutatja rögtön a dolgokat viszont a Solid és az FX az nem.
Pl. Áthelyezek egy videót a fájlokkal, jól is mutatja a méretet, de ahogy meg akarnám nyitni például VLC-vel, akkor hibát is dob rögtön.
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
Oreo rendszerrel használok 16GBos Samsung SD kártyát. Total Commander alatt látom a kártyára mentett file méreteket és külső tárolóként van formazva.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Fall-N
veterán
válasz James06 #7826 üzenetére
Olvass vissza, leírtam többször, hogy az Oreo nem jól kezeli az SD-t.
Ha másolok rá valamit vagy alkalmazás ír rá akkor 0 kB-os üres fájlként kezeli még nem indítja újra az ember a telefont. Ilyenkor más alkalmazás sem érzékeli a fájl valós méretét és hibát dob pl. Videó fájlnál nem játssza le.
Ezért valószínűleg az a hiba, hogy a média scanner nem indul el automatikusan, hogy indexelje az új fájlokat és változásokat. Sokan nem veszik észre a hibát, mert két SIM-mel megy nekik (dual SIM) és nincs nekik SD-kártya a telefonban.
Kipróbáltam két különböző márkás Class 10-es SD-vel, formáztam többször és nem javult meg. A hiba belső tárhelynél és OTG-n csatlakozó pendrive-val nem jön elő, ezért is bosszantó.
A hiba az alap Oreóban van, mert XDA-n tapasztalták Nokia 8-nál is és a Samsung S8+ bétában is. Úgy látszik nem vették észre a tesztelésnél.
Az első december végi Oreóval is csinálta már, csak nem folyton jött elő. A második Oreo (januári javítás) után a hiba rosszabb lett és állandóan fennáll.
@judas13: Nekem van benne egy SanDisk Ultra CL10 32 GB, mert ezen tárolók sorozatokat, filmeket (stream Android TV-re) és a zene és képek is itt vannak, meg a felhőn kívül a biztonsági mentések is. Ezért is fontos nekem az SD, meg pár telefon váltást megértek az SD maradt. (Mondjuk ez vadiúj most, de van itthon egy 32 GB-os Kingston is.) Dual SIM nekem nem kell, egy előfizetéses kártyám van, ami elég.
[ Szerkesztve ]
-
Nagyfejű
aktív tag
Ugy néz ki hogy elviszik vagyis beszámoljàk iphone 5s telom mi a1 be!Remélem nem bánom meg!
-
alma23
csendes tag
válasz Tamas123D #7823 üzenetére
Igen, régebbi téma, ha visszaolvasol találsz ezzel kapcsolatos bejegyzéseket. A kisebb, mint 32 ohm impedanciájú fej-, és fülhallgatókkal tapasztalható, és leginkább alacsony hangerő esetében hallható. Nekem egy 32 ohm-os Marshall fejhallgatóm van és sajnos annál is jelentkezik a probléma
Nemsokára úgyis cserélem, és az új fejhallgatóm esetében erre is figyelnem kell majd... -
Aurig@
őstag
válasz Victoryus94 #7827 üzenetére
Ok, köszönöm mindkettőtöknek!
-
Victoryus94
őstag
Azért, mert a szolgáltatók nem aktiválták minden 4G képes telefonra a VoLTE technológiát. A telekom csak a náluk kapható telóknál aktiválta, a Vodánál még eleve nincs VoLTE, a Telenorral nem tudom, mi a helyzet. Elvileg tavaly év elejére ígérték az aktiválást, de azóta semmi infó nincs róla, hogy működik-e, és melyik telókkal (pedig ők árulnak 1-2 xiaomi eszközt).
Röviden: Nem készülékhiba, hanem a szolgáltatók hibája, hogy ezt a funkciót nem tudod használni.
[ Szerkesztve ]
-
James06
újonc
Sziasztok!
Barátnőm teljes megelégedéssel használja a telefont.
Oreo frissítés is rajta van.
Egy simmel használja, viszont a memória kártya formázásnál (külső tárhelyként) 20 %.nál megáll a következő üzenettel:
„ command '14 volume partition disk: 179,64 public' failed with '400 14 Command failed'A másik telefonokba behelyezve gond nélkül működik a kártya.
Több kártyát is próbáltunk, mindegyik kártyánál ugyan ezt produkálja.
Pc-n történő formázás után is ugyan ezt csinálja a telefon.
Találkoztatok e hasonló hibajelenséggel, hardver v. szoftveres gond lehet? -
Aurig@
őstag
Üdv.!
Most figyeltem fel egy dologra: alapból 4G-s (Telekom) hálózaton van a telefon viszont, amikor hívok valakit átvált a hívás idejére "E" hálózatra. A hívás befejezése után visszavált 4G-re. Sosem figyeltem ezt eddig. Mitől lehet ez, hiba egyáltalán? Vagy esetleg a hívott/hívó fél nem 4G-s hálózaton van?
Köszönöm
-
Tamas123D
csendes tag
Sziasztok ,más is találkozott a következő a következő problémával, hogy fülhallgatóval folyamatosan lehet hallani egy súgó hangot zene közben?
-
Magnat
veterán
Plusz visszatehetnének olyan opciókat, mint az értesítési led kapcsolhatósága - főleg ha még a 14%-tól lévő villogás is kapcsolható lenne, ami konkrétan használhatatlanná testi a telefont bizonyos célokra alacsony akkuszint mellett.
Néha a Swype sem reagál semmire - többször meg kell nyitni - bár ez lehet alkalmazáshiba is, csak ahhoz meg túl régóta kint van az Oreo más vasakra, h ne javították volna.
Jah és nálam a Gmail hiba is az Oreo update-tel jött elő, bár az most pont jónak tűnik.[ Szerkesztve ]
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
Is-tee
aktív tag
Colomb2, Fall-N: Már meg oldottam köszönöm. Lehúztam a gépről, szerencsére elindult a telefon, de újra húztam az Oreo-t Clean All + Lock-al és így meg. Nem tudom mi okozta a hibát, pedig a miui oldalról szedtem le a Nuga-ot.
[ Szerkesztve ]
-
Szaby601
csendes tag
Samsung sd kártyámon 1.1gb rendszer.
Ezt nem igazán értem hogy hogyan került rá?
Tudtok erről valamit? -
-
apeelme
addikt
válasz Victoryus94 #7812 üzenetére
Főleg úgy hogy ezek a root nélkül nem írható system partíción vannak, ergo ha törlöd sem jutsz vele előrébb... Ha van frissítése az viszont már a data-ra kerül és az foglalja azt a "rengeteg" helyet, mondom...le kell tiltani.
-
JJ hunter
aktív tag
Sziasztok,
Hogyan tudnam letorolni a kovetkezoket?
- google indiai billentyuzet
- google koreai bevitel
- google pinjin bevitel
- google zujin bevitelAz alkalmazas infokban csak Letiltas es Kenyszeritett leallitas van, torles nincs Alapbol rajta vannak, meg a 7.1.2 van fent.
Illetve a Google play Filmek/konyvek/jatekokra is igaz a kerdes (bar erre sejtem a valaszt )Samu GalaxyS » S3 Neo » Mi A1 >> Mi 10T 5G
-
Bagyala
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék feltenni egy TWRP- t a telóra. DroiDMester álltal linkelt cuccost használnám. Minden világos, csak az nem hogy hogyan zárom vissza a telót?[ Szerkesztve ]
-
Victoryus94
őstag
válasz Bagoly01 #7807 üzenetére
Szerintem elég ha frissíted. Ha mégis bugos lenne, akkor lemented ami kell, aztán gyári visszaállítás. Nekem azóta semmi bajom vele
(ja de, ma megint nem kapcsolta ki a képernyőt beszéd közben, aztán sikerült repülő módba lépnem... de hasonló volt nálam 7.0 alatt is - még az is lehet, user error). -
Bagoly01
senior tag
válasz zolikaDB #7806 üzenetére
Jelzett a telefon hogy letölthetem az oreót. Kérdés az lenne, hogy érdemes
a telepítést csinálni? Csak simán indítsam el a letöltés/telepítést, majd ha minden kész
utánna egy gyári visszaállítást kell csinálnom, vagy esetleg egy soft reset?
Tudom noob kérdés de gondoltam, jobb ha megkérdem azokat akik már frissítetettek.
Köszi! -
zolikaDB
veterán
Sracok, az hogyan lehet, hogy Playbol telepitheto a Google Camera MIUI9 alatt? (nem ezen a telefonon, hanem egy oreg Mi3) Es hiba nelkul megy...
-
Gamerous
tag
Sziasztok!
Xiaomi 4x - ről indultam, mert megtetszett. Aztán ajánlották a Samu J5 2017 - et, mert szeretnék egy jó kamerával szerelt telefont, na meg a kijelző. Aztán ide irányítottak, hogy megérheti a felárat. Talán ki tudom rá szorítani az összeget. Viszont ez egy bő húszassal több, mint a 4x. Szerintetek megéri a többletet? Én nem játszom. Hardveresen gyengébb telefon is megtenné. Most egy elég halovány készülékem van. Bármelyiket venném, nagy előrelépés lenne.
-
Szaby601
csendes tag
Egy napja frissített oreora.
Magától dobta fel nem csináltam vele semmit.
Még nem reseteltem.
Eddig semmi problémám nincsen vele.
Sőt...
Merülni nem merül jobban.
Nem akad nem fagy nincs semmi baja. -
szcsabaa
csendes tag
Sziasztok
Oreo alatt másnak is gyorsabban merül a telo ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest