-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atus85
aktív tag
válasz Heroldg18 #9486 üzenetére
Ha itthon szeretnéd megvenni akkor Média Markt (korrekt gari) most 68.000 Ft.
Ha pedig jó külföldről is akkor Eustock.eu (szintén korrekt Magyar gari a WayteQ Magyarország szervizel nekik) itt 65000ft és szállítanak magyarorszagra szerintem a legtöbben innen vettük.
[ Szerkesztve ]
-
Atus85
aktív tag
válasz Munkasember #9447 üzenetére
És összes adat törlésével csináltad és új telefonkent , mentes visszatöltés nélkül?
[ Szerkesztve ]
-
Atus85
aktív tag
válasz Munkasember #9442 üzenetére
Nem indul újra. De először nyomj egy hard resetet hátha megjavul.
-
Atus85
aktív tag
válasz Victoryus94 #9005 üzenetére
Nekem sose volt bajom Swiftkey szinkronnal. Közben megtaláltam Gboardban a szótárban van a megtanult szavak szinkronizálása.
-
Atus85
aktív tag
válasz Randomized #8913 üzenetére
Sok ilyen alkalmazás van playen. Pl. : Datally (itt feldob egy kis kör ablakot ha Mobilneten vagy, tök jó), vagy Data eye mondjuk.
-
Atus85
aktív tag
válasz petyuska74 #8872 üzenetére
Utána már nem kell frissitened. Hr után ugyanúgy oreon leszel.
Hr. :Először kapcsolja ki a XIAOMI Mi A1- et a Power gomb használatával, és válassza a Power Off opciót. Kemény visszaállítás XIAOMI Mi A1
Ha a képernyő fekete, nyomja meg és tartsa lenyomva a Hangerő fel és a Be gombot néhány másodpercig.HardReset XIAOMI Mi A1Engedje fel mindkét gombot, amikor a MI-logó felbukkan.
Válassza ki a " Wipe Reset" -t a Volume Down gombbal a görgetés és a Power gomb megnyomásával.Gyári visszaállítás XIAOMI Mi A1
Ezután válassza az " Összes adat törlése " lehetőséget. Használja a Hangerőgombokat a navigáláshoz, majd a Be / Ki gombot a kiválasztáshoz.Végül, erősítse meg az egész folyamatot az " Igen " lehetőség kiválasztásával .
Szép munka! A gyári visszaálítás megtörtént.[ Szerkesztve ]
-
Atus85
aktív tag
válasz petyuska74 #8851 üzenetére
Foverzio valtasnal ajánlott a gyári vissza, vagy hr. Ha meg valami nem működik megfelelően akkor meg főleg.
[ Szerkesztve ]
-
Atus85
aktív tag
válasz Digiflex #8755 üzenetére
Engem különösebben nem érdekel ha valakinek nem felel meg, vagy elfogadja hogy kozepkategorias a teló vagy vesz 100 ezerrel drágábban egy ekkora kijelzővel szerelt flagshipet, mindenki eldontheti hogy megeri e neki.
Amúgy az érdekes a cikkben hogy az A2-t feljebb akarják pozicionalni mint az A1-et és drágább lesz, meg üveg . Ha sokkal drágább lesz akkor én lehet visszatérek a redmi note vonalra de majd kiderül mi lesz, mert biztos a cikkben is sok a találgatás.
[ Szerkesztve ]
-
Atus85
aktív tag
válasz bajtokarpi #8346 üzenetére
Igen, leirta, hogy kamerán kívül semmilyen előnye nincs a H8-nak. És az emui miatt cserélte le, amit nem szeretett.
(ezt én is írtam) -
Atus85
aktív tag
válasz okcsani #8265 üzenetére
Hali. Nagyon jó teló az A1. Pont nemrég volt szó a pirosrol inkább ilyen metál piros színe van. Neked kell tudni, hogy melyik teló kell neked. Ami az A1 mellett szól az a Stock droid, (oreo már kijott rá és brutal gyors), hosszú termektamogatas, jobb akksiido, nagyobb tarhely, jobb áron is van.
Honoron emui van amit én nagyon nem szerettem.
[ Szerkesztve ]
-
Atus85
aktív tag
Nem kötelező felrakni ha valakinek megfelel a nugát. Én használtam Nova prime al is minden rendben volt. Sok esetben ha valami probléma van oreo alatt azt vmi olyan program okozza ami még nem teljesen oreo kompatibilis és egy hr általában megoldja, de foverzio frissitesnel amúgy is ajánlott egy hr.
-
Atus85
aktív tag
válasz Dexter-2000 #8105 üzenetére
Ha oreo ota - ra gondolsz akkor az már van.
-
Atus85
aktív tag
Az akksija valóban kisebb az A1-nek de egy 3000 mAh - s telohoz képest jobban bírja az otimalizacio és a Stock android miatt. Minden másban viszont jobb az A1: gyorsaság, (oreo alatt még sokkal gyorsabb) kamera, hangszóró, zene fulessel, osszeszereles minősége , Oreo is megjött már stb.
-
Atus85
aktív tag
Nincs ezzel, gond mindenki elődönti hogy akar e hr-t csinálni. Páromnak sem csináltam és semmi problémája nincs.
De olyanok is vannak itt a fórumon akiknek van és még sem csinálnak bár sok esetben User error vagy még nem frissült oreo kompatibilis alkalmazás okozza. De én is azt mondom hogy akinek nincs fel órája újra belakni ha problémája van az szenvedjen, engem nem zavar.
Más:januári frissitessel még gyorsabb lett a teló.[ Szerkesztve ]
-
Atus85
aktív tag
válasz pergabb #3875 üzenetére
Én note 4-ről váltottam A 1-re. Az akksi időn kívül mindenben jobb az A1. Kisebb az akksi de viszont vékonyabb az A1 ezért kényelmesebb használni és minőségerzetre sokkal jobb, jobban össze van rakva. A1 előnyök: Kamera sokkal jobb, gyorsabb teló, hangszóró vmi rohadt jó, fülhallgatóval is jobban szól a zene, érzésre olyan mintha dupla annyi ram lenne A1ben, emailek azonnal jönnek (note 4nél beállítások után sem), nemsokára jön az Oreo. Hirtelen ennyi jutott eszembe. Note 4-nél miui ban van egy 2 extra ami plusz lehet viszont ennek nagy részét meg lehet oldani play áruházból és pont a miui miatt van sok hátránya is.
-
Atus85
aktív tag
válasz Digiflex #3112 üzenetére
Biztos a vodával beszéltél és nem máshol voltál, hogy felhelyeztek neked valamit ami segíthet ? 😂
Amúgy szinte biztos voltam benne, hogy a vodával van a baj csak nem írtam le délután. Van egy Vodafone kártyám és akkora egy f.s, hogy van rajta vagy 2800ft de kiraktam, mert állandóan Elment a net stb. (nem ezzel a teloval)
[ Szerkesztve ]
-
Atus85
aktív tag
Helló. Véleményem : 4x-et nem vennék. Jobb a note4 és az A1. Én note 4-ről váltottam A 1-re. Az akksi időn kívül mindenben jobb az A1. Kisebb az akksi de viszont vékonyabb az A1 ezért kényelmesebb használni. A1 előnyök: Kamera sokkal jobb, gyorsabb teló, hangszóró vmi rohadt jó, fülhallgatóval is jobban szól a zene, érzésre olyan mintha dupla annyi ram lenne A1ben, emailek azonnal jönnek (note 4nél beállítások után sem), nemsokára jön az Oreo. Hirtelen ennyi jutott eszembe. Note 4-nél miui ban van egy 2 extra ami plusz lehet viszont ennek nagy részét meg lehet oldani play áruházból és pont a miui miatt van sok hátránya is.
[ Szerkesztve ]
-
Atus85
aktív tag
Használtok ehhez a telohoz launchert?
Nem különösebben érzem hogy kéne, de kíváncsi vagyok más véleményére is illetve, hátha van valami olyan amit nem ismerek.
[ Szerkesztve ]
-
Atus85
aktív tag
Mind 2 telon a legújabb youtube van fent és az egyiken be tudom állítani, hogy 144 p legyen a legjobb minőség a másikon csak annyit hogy hd streaming csak wifi n.
Mi miatt nem tudom állítani hogy 144 p legyen? Mind2-n 12.44.53 verzió van.
-
Atus85
aktív tag
Ez nekem is hiányzik miuirol, de nekem csak a YouTube miatt, ha véletlenül elmegy a wifi. Most levettem minimumra a minőséget így elég feltűnő ha atvalt, kiprobalom így ha nem lesz jó akkor felrakok vmi appot.
Tegyél fel valami korlátozó appot addig, én sem találtam erre más megoldást.
Trebrona : Google appokat nem lehet korlátozni. Illetve ha lehet akkor írja le vki.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Delta Force - Nyáron jönnek a mobilos kiadások
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Call of Duty: Black Ops 6
- Mazda topik
- Betilthatja a kínai drónokat az USA
- Kerékpársportok
- AliExpress tapasztalatok
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Hogy is néznek ki a gépeink?