- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem csak te vagy így.
Szerencsére az enyém behalt, igaz nem emiatt, és a szervizből hetes androiddal jött vissza alaplap csere után.
Most minden megint ok, gondolhatod, hogy azonnal letiltottam az android rendszer frissítéseket, amelyek valamiért minden beavatkozás nélkül települtek (mint többeknek itt a fórumon) -
HoaryFox
őstag
Média adatokat érdemes szerintem USB-vel gépre menteni, alkalmazásokra meg tökéletes pl. a gyári Android biztonsági mentés funkciója, ami mentést készít a felhőbe, majd azt akár 1 gombnyomással vissza is tudod állítani.
Offline megoldást vagy külön appot én nem használok. (Szerencsére egyszer sem volt szükségem rá
)
-
mttssz
senior tag
Messenger: Beallitasok -> Alkalmazasok & ertesitesek -> Kikeresed a listabol a Messengert -> Ertesitesek, atallitod olyanra hogy megjelenjenek.
Gmail: Beallitasok -> Alkalmazasok & ertesitesek -> Kikeresed a listabol a Gmailt -> Akkumulator -> kapcsold ki az optimalizalast.
-
-
Zsoleszhun
addikt
Lehet extra szűz oliva olajjal kellene körbehúzni
-
trebrona
nagyúr
Hide "running in the background" Notification
Bár ez is volt már említve több soron.
-
Geresics
addikt
Nem kell drága füles, hanem olyan kell, aminek magas az impedanciája. Nekem az iPhone gyári fülessel szépen szól pl., de abban tök igazad van, hogy csomagolhattak volna mellé gyárilag egy hozzá passzolót!
Ha meg polcról levevős módon szeretnél vásárolni hozzá, akkor besétálsz egy Media Marktba, vagy hasonlóba, ahol ki lehet próbálni a füleseket, és megpróbálsz párat. Biztos találsz olyat, ami nem drága, mégis jól szól a telóval! -
ΞΔGLΞ
nagyúr
5db-ot rendeltem belőle hátha elcseszem a felrakást (marad ott porszem idegesíteni meg későbbre is etc...) szóval ma jött meg.
2db teljesen frankó vastag hungarocell (ami ki volt vágva formára az üvegek helyének) tehát az között voltak az üvegek és az összes pókhálósra törve.Nem csak megrepedve, szanaszét törve.
Mivel a cell-en én semmilyen sérülést nem látok, vagy legalább egy autónak kellett volna átmennie rajta, hogy így eltörjenek és, mint írtam az összes, csak is azt tudom feltételezni, hogy valamit elbxtak és eleve törötten, véletlen gondolom így került bele.
Az előbb írtam privátot fényképpel, hogy intézkedjenek, vagy valami...A picsába már, de tényleg
-
-
-
-
dime27
őstag
Szia!
Én ma kaptam meg egy fórumtárstól [link]
és a multkori irásod miatt kicsit félve álltam neki feltenni de nekem semmi panaszom rá!
Mindenhol tökéletesen illeszkedik sehol egy buborék nem igazán veszem észre h elvenne a fényerőből magán az üvegen inkább azt veszem észre h elég kopogós rajta az irás de ugy vagyok vele h ez azért csak nem egy Nillkin, Imak, Mocolo kategória azokon vhogy finomabb az irás de olyanokbol idehaza nem találtam olyat ami széltől szélig érne!Apropó szélek...nekem semmi problémám a széleken sem ugyanolyan jol rátapadt az üveg mint középen az egész most ugy néz ki mintha nem is lenne rajta üveg pedig mégis van!
Zsírosodást annyira még nem tudtam letesztelni bár én naponta törlöm a kijelzőt legalább egyszer!
Lehetséges h többféle minőségű kijelzővédő kerülhetett ebből a márkából forgalomba és kifogtam pont egy jót de sztem kezdeti megoldásnak tökéletes aztán ha vki talál rá jobbat le lehet szedni de addig sztem teljesen felesleges! -
apeelme
addikt
Pompás...pedig berendeltem mert az Összefoglalóban volt és lassan meg is jön...ha tényleg ilyen rossz átveszi tőlem aki berakatta ugye?
Szerk.: látom már ki is vettétek...a Lawnchair launcher-t is ki lehet nyugodtan...egy teljesen béta, kiadatlan, bughalmaz az egész, még ha magyar vonatkozás is van a fejlesztésében.
-
bexinho23
őstag
Ilyet rendeltem. Korábban a P8-hoz vettem ettől a cégtől hátlapot. Kiváló minőségű, és 1 hét alatt ideér Németországból.
-
-
tt124307
tag
Másik telefonban működik a 4G a SIM-mel? Esetleg másik vodás SIM-es próbáltál? Nálam nem volt engedélyezve a 4G az előfizetésre (alapértelmezetten tiltva volt, habár vagy 10 éve Voda előfizető vagyok, csak korábban nem 4G képes telefont használtam, nem tűnt fel). Volt SIM csere is emiatt, végül az oldotta meg, hogy felhívtam a 1270-et és bekapcsoltattam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyúrósok ide!
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Újszerű, Karcmentes,256GB
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- iKing.hu - RedMagic 10s Pro Gamer erőmű 3 hónap garanciával! 12 GB RAM / 256 GB tárhely -Nightfall
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest