Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
betyarr
veterán
válasz pergabb #4299 üzenetére
ha jóanyámmal beszélek,akkor nekem is zörög egy kicsit.ez azért van,mert elég hangosan szokott beszélni,meg túl közel tartja a szájához a kagylót.ilyenkor vagy szólok neki,hogy halkabban beszéljen/tartsa távolabb a telefont,vagy lejjebb veszem a hangerőt a telefonomon.
-
pergabb
senior tag
Nektek a beszéd hangszórónak milyen hanga van? Nekem eléggé éles, nagyon picit ilyen recsegősen éles hangot ad ki.
-
brombadeg
tag
MiUI-t hogy lehet felrakni rá?
-
addikt
Én meg édesanyám LG G2-esén kipróbálom majd mielőbb a dolgot, azon sem tapad megfelelően az üvegfólia a széleken.
Aztán, ha látványos lesz, bátran berendelek majd a legolcsóbb üvegfóliákból és majd "olajozgatom" a telefont én is.
Persze különös odafigyeléssel...[ Szerkesztve ]
-
betyarr
veterán
válasz DroiDMester #4281 üzenetére
ezt nem jól tudod.kezdetben volt csak,hogy szifonra és az új samukra volt elérhető.mostmár kérésre bekapcsolják bármilyen telefonon a voltét a T-nél.csak megfelelő előfizetés kell hozzá.rövidesen jön a flottásoknál is (akinél még eleve nincs) és a dominósoknál is.
-
paxm
aktív tag
válasz DroiDMester #4284 üzenetére
Köszönöm szépen, közben valóban az összefoglalót lenyitva megtaláltam mindent.
Samsung Galaxy S24, Huawei P30
-
kontrobi
aktív tag
válasz DroiDMester #4281 üzenetére
Engem amúgy roppantul hidegen hagy, hogy van vagy nincs mert nem érdekel. Csak azért linkeltem mert kategórikusan kijelentetted, hogy itthon ilyen nincs, ami ugye így ebben a formában nem igaz.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Aksi % os kijelzés: fenti összefoglaló elolvasása és megleled a választ rá!
Képernyő kép mentés PONTOSAN ÚGY ahogy az összes többi androidos telón Hangerő Le+Power gomb
Kamera pedig nem egy csúcs teló kamerájához akard hasonlítani ez egy középkategóriás teló, ne várj tőle olyan minőséget amit egy 3X annyiba kerülő teló csinál
-
MODERÁTOR
-
nagyúr
válasz kontrobi #4277 üzenetére
Pontosan linkelted a LÉNYEGET!
Zájfón 7 és Csamcsung S8 jelenleg ez a 2 készülék támogatott a T nél amik tudják használni MEGFELELŐ ELŐFIZETÉS mellett a VoLTE-t
Szóval neked hiába van bármilyen más telód ami támogatja a VoLTE-t NEM fog működni mivel a szolgáltató csak ezeket a készülékeket támogatja!
********************************************************************************
betyarr nem sértésnek szántam csak gondolom amit fent leírtam, nem vagy te sem tisztába ezzel hogy hiába van olyan telód ami tudja a VoLTE-t maga a szolgáltató(k) tiltják a többi telónál ezzel kényszerítenek rá hogy náluk vegyél jó drágán telót és még mellé még drágábban megfelelő havidíjas csomagot hogy tudd használni a VoLTE-t.tehát semmi értelme görcsölni hogy az A1 tudja vagy sem mert úgysem fog működni nálunk!
-
paxm
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap vettem én is egy ilyen telefont.
Még ismerkedünk, néhány beállítás jól elvan dugva. Két dolog ami eléggé zavar, hogy %_os akkukijelzést nem találok, és nem tudom hogy képernyő képet hogy lehet készíteni!?
Minden nagyon tetszik, de a kamera elég életlen képet csinál, mondjuk P9 - hez szoktam az utóbbi időben.
Köszönöm, ha tudtok segíteni.
Üdv.Samsung Galaxy S24, Huawei P30
-
betyarr
veterán
válasz DroiDMester #4276 üzenetére
nem értem a támadásod.megbántottalak talán a kérdésemmel?
a T-nél már elindult valami,amiből valszeg előbb-utóbb lesz is valami.illetve,a digiről is rebesgetnek voltét.és ha minden jól megy,akkor vagy 2-3 évig nincs szándékomban telefont cserélni.addig meg alighanem beindul ez a szolgáltatás.
-
kontrobi
aktív tag
válasz DroiDMester #4276 üzenetére
https://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/internet/mobilinternet/4g/volte
Ezek szerint viszont van. De ahhoz, hogy működjön, mindkét fél telefonjának támogatnia kell azt.
-
nagyúr
-
bepken
veterán
ezt már más is ajánlotta, de számomra nem túl bizalomgerjesztő valami olajos (?) folyadékkal körbekenni a készüléket. én inkább kihagyom
[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Van olyan köztetek, aki Mi3-ról jött?
Sebességben mekkora előrelépés az A1 neki?[ Szerkesztve ]
-
addikt
Ez ígéretesnek hangozhat talán az üvegfólia, nem ragadt széleinek szépítésére.
videóNem próbáltam még, még nincs semmilyen üvegfóliám sem a telefonhoz, de ha lesz is, full covered semmiképp sem fog kelleni, nekem fontos, hogy megbízhatóan érzékeljen a telefon a kijelző teljes felületén.
-
tanygab
tag
Sziasztok,
Ma nekem is meghozta a futár. 3 év után újra Android.
Amit eddig észrevettem hogy a Skype és Outlook appba nem tudok bejelentkezni -
ElektrikusDE
senior tag
válasz betyarr #4263 üzenetére
Persze hogy van VoLTE a telefonban, csak találj olyan szolgáltatót aki támogatja!
Ui:
Indiában egyébként van olyan...
[ Szerkesztve ]
“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
betyarr
veterán
srácok!végül akkor van volte ebben a telóban,vagy nincs?én eddig nem leltem erre vonatkozóan beállítást.
-
ElektrikusDE
senior tag
Nálam nem lötyög (zörög) semmi ha jól megrázom a telefont, igaz a hallásom már nem a régi...
Ui:
A sim tálca fedelét egy picit megtudom mozgatni, de mivel nálam kicsit beljebb van nem zavaró.Egy kártyával elképzelhető hogy másként viselkedik...
[ Szerkesztve ]
“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
bepken
veterán
és ha azt mondom, hogy nem a gomb zörög, az Téged megnyugtatna vagy inkább csak jobban paráztatna?
spoiler: a kamera lesz az - azon belül is a tele lencse
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
petipetya
nagyúr
válasz Wallenberg #4258 üzenetére
Gyárilag nincs. Azt nem tudom, hogy szoftveresen elérhető-e.
"nincs rá lezsóidő"
-
Wallenberg
senior tag
Sziasztok.
PIP (picture in picture) funkció van a fényképezőgép beállításai között?
Ez azt jelenti, hogy egy kattintással mind az előlapi, mind a hátlapi kamera egyszerre fényképez és a hátlapi kamerával készített képen rajta van az előlapi kamerával készített kép.
Ilyen funkció van a telefonban?
Üdv.
[ Szerkesztve ]
-
poppec
csendes tag
Üdv,
valahogy sikerült eltüntetnem az értesítési sávot a telóról a múlt héten, azóta se idő/akksi/wifi erősség/hálózat kijelzés se értesítések kis ikonja nincs és nem is találtam semmi relevánsnak látszó menüpontot amit elnyomkodtam volna esetleg.
Használok Lawnchairt, de miután azt leszedtem sem változott a helyzet.
Még egy adalék: azokban a napokban jött le vmi biztonság frissítés is - bár lehet h semmi köze a kettőnek egymáshoz...
Van bármi ötletetek hogy lehet visszabűvészkedni a sávot?
Nagyon köszi előre is!
üdv,
Péter -
Pocokk
tag
Másnak is "kotyog" a hangerőszabályzó gomb? Akkor vettem észre mikor legutóbb telefonáltam és nem volt a telón a tok és néha megzörrent. Először megijedtem, hogy valami a teló belsejében zörög de aztán észrevettem, hogy a hangerőszabályzó gomb az. Ha megrázom a telót akkor is lehet hallani, mintha laza lenne. Valaki más is tapasztalt már ilyet?
-
Fall-N
veterán
Megjött most a tokom végre, nagyon jó. A gombokat sem zavarja, maradt a jó nyomási pont. Kicsit vaskosabb lett tőle, de ez a tok amúgy is ilyen robusztus.
-
CBool
tag
Azt nem tudom, hogy eredeti-e de ez az: link
Szerintetek ebben az állapotban mennyiért tudnám eladni itt HA-n? Kamerája használható.
#4223 Viktor0610: ez világos, én is szervizben dolgoztam, rejtett hibák nem tartoznak bele az ajánlatba. Engem konkrétan a hátlap érdekelt, hogy legalább tudjak vele kalkulálni.
[ Szerkesztve ]
-
huberpe
aktív tag
eddig telefonálás közben kirakta az értesítési sávba a kis dnd ikont, ami frankó volt, mert rezgett bele a fülembe ha menet közben jött valami. ez most (talán a legutóbbi frissítés óta) eltűnt. tudja valaki hol lehetne visszaállítani?
-
brombadeg
tag
Ha mindenhol azt írják, hogy az 5X úgyan az mint az A1, akkor B20 miért nincs benne? Csodálkoznék, ha kihagyták volna belőle azt a "csipet"
-
-
the_pimp
senior tag
válasz Luck Dragon #4235 üzenetére
Magamat lepném meg. P9 megvan még, nem sürgős, de már nagyon izgulok a stock droidra.
Kanadából tudnék még pixel 2 t, de borzasztó csúnya, és a Google szolgáltatás nem igazi itthon. -
-
workin
senior tag
Az Oreo szar, egyelőre.
Kolléga mondta, hogy a oneplus le is vette az Ota update-et, mert annyi vele a baj.
A játékok akadnak.
A programok akadnak, szaggatnak.Szóval még várjanak vele.
-
válasz the_pimp #4225 üzenetére
Az EUstocknál nem is tudják hogy mikor kapnak újabb készletet a gyártótól, így nagy a lehetősége annak hogy csak jövőre kapnak. Ha karácsonyi ajándéknak szánnád akkor tessék ezt szem előtt tartani.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Carline
őstag
Firstphone-nál is van fekete és arany is 70k-ért.
Változó országos készlet. Gyöngyösön pl. van fekete készleten.˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Nimda
addikt
-
the_pimp
senior tag
Sziasztok,
Szerintetek van értelme várni a eustock beérkezésre, vagy keressek máshol (pl aqua).
Ár miatt kérdezem, elég olcsó az eustockon, nem vagyok benne biztos hogy ennyi is marad.Köszönöm
-
MODERÁTOR
-
CBool
tag
Közben megjött a válasz a Wayteq szervizétől. Azt kérdeztem, hogy tudják-e cserélni. Az érdekelt volna, hogy ezek milyen költségekkel járnak, akár a hátlap, akár csak a kamera lencse védőüvege. De ezt előre nem írják meg, csak ha kifizetem a br. 5000 forintos bevizsgálási díjat.
Előre nem tudok árajánlatot kérni? Most ehhez úgy gondolom, hogy nem kell szétszedni a telefont, hogy megnézzék mennyiért tudnak hátlapot rendelni.
-
kmarkk22
aktív tag
Egyébként, ez azt jelenti, hogy a xiaomi csinálja a szoftvert, nem a google, ugye? Így lehet nem is kapunk majd android P-t, Q-t meg tuti nem. Oreo is jó ha februárban megjön tele bugokkal.
Na mindegy, most is jó a telefon, ahogy van, csak hát ugye android one telefonnak lett reklámozva és be volt ígérve idénre még az oreo... -
MODERÁTOR
-
atala
addikt
A 2.5D lekerekítés az rendben van, de ez felfekszik a legszélén is. Próbáltam egy vékony papírlapot becsúsztatni a szélein az üveg alá, de nem megy. Teljesen ráfekszik.
Már pedig ha nem feküdne rá, akkor bemenne a papírlap.
Persze nem tudhatom, hogy alatt van-e légrés, mert nem látszik a keret miatt, de minden esetre tökéletes.Ja, és olyan furcsán ment fel. Tartottam a két kezemmel, pontosabban az ujjaimmal, próbáltam pozicionálni, amikor mondtam a lányomnak, hogy nyomja rá a közepét. Erre semmi. Nem volt az a megszokott jelenség, hogy amikor rátapad kiszorítja a levegőt.
Sok üveget tettem már fel, de ilyet nem láttam.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
bepken
veterán
nem lekerekített inkább? csak mert az nyilvánvalóan szükséges. jól is nézne ki, ha egy üveg lapot nem csiszolnának le a szélein.
-
atala
addikt
Innen rendeltünk full cover edzett üveget, és tökéletesen passzol. Persze a navigációs gomboknál nem tökéletes, de ember legyen a talpán aki felteszi úgy, hogy tökéletesen fedje.
Lehet, hogy érzéki csalódás, de mint ha az üveg is ívelt lenne a szélein. -
Nerd
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
-
anorche1
őstag
válasz Viktor0610 #4210 üzenetére
Én már vettem le hátlapot. Simán le lehet szedni gányolás nélkül, nem ugrik a gari.
Csak nem szabad nem genuine hátlappal szervizbe küldeni."It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
CBool
tag
válasz Viktor0610 #4210 üzenetére
Köszi, mindenképpen én is ezért akarnám a hivatalos utat járni és inkább fizetni érte.
-
MODERÁTOR
-
CBool
tag
válasz trebrona #4207 üzenetére
Szerintetek érdemes megkérdezni a Wayteq szervizétől, hogy tudnak-e hátlapot cserélni? Azt hiszem a garancia is oda szól.
Megrendelném én ebay-ről, csak nem akarok semmilyen utángyártott gagyi minőségűt felrakni. Jelenleg mondjuk csak Aliexpress-en találtam abból is csak arany színűt.
Egyébként elejétől kezdve vastagabb TPU tokban van.
[ Szerkesztve ]
-
trebrona
nagyúr
-
Nimda
addikt
-
CBool
tag
Sziasztok!
Ezt most vettem észre, le nem ejtettem, általában nincs kulcs a hátsó zsebemben azon az oldalon ahol a telefon van, nem tudom mi történt.
Ötlet?
Egy ilyet találtam most eBay-n: link
Csak nem tudom, hogy a cseréjéhez le kell-e venni a hátlapot.
-
bepken
veterán
ajj de azt értsd már meg végre, hogy ez egy Android One készülék és nekünk azért kell köpködni, mert nem mi szívunk vele először... plusz még szégyen is
-
Draun01
tag
na úgy néz ki holnap végül én is kézhez kapom a nov. 10-i spemall rendelésem (kivételes eset voltam)
Pixel 6a
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest