- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DanielK
addikt
válasz
Karavik #10656 üzenetére
java.lang.RuntimeException: Unable to start activity ComponentInfo{com.miui.weather2/com.miui.weather2.ActivityWeatherMain}: java.lang.IndexOutOfBoundsException: setSpan (-1 ... 21) starts before 0
at android.app.ActivityThread.performLaunchActivity(ActivityThread.java:2946)
at android.app.ActivityThread.handleLaunchActivity(ActivityThread.java:3081)
at android.app.servertransaction.LaunchActivityItem.execute(LaunchActivityItem.java:78)
at android.app.servertransaction.TransactionExecutor.executeCallbacks(TransactionExecutor.java:108)
at android.app.servertransaction.TransactionExecutor.execute(TransactionExecutor.java:68)
at android.app.ActivityThread$H.handleMessage(ActivityThread.java:1831)
at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:106)
at android.os.Looper.loop(Looper.java:207)
at android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.java:6809)
at java.lang.reflect.Method.invoke(Native Method)
at com.android.internal.os.RuntimeInit$MethodAndArgsCaller.run(RuntimeInit.java:547)
at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit.java:876)
Caused by: java.lang.IndexOutOfBoundsException: setSpan (-1 ... 21) starts before 0
at android.text.SpannableStringBuilder.checkRange(SpannableStringBuilder.java:1326)
at android.text.SpannableStringBuilder.setSpan(SpannableStringBuilder.java:682)
at android.text.SpannableStringBuilder.setSpan(SpannableStringBuilder.java:674)
at com.miui.weather2.util.UserNoticeUtil.getUserNoticeMessage(UserNoticeUtil.java:202)
at com.miui.weather2.util.UserNoticeUtil.showUserNoticeDialog(UserNoticeUtil.java:79)
at com.miui.weather2.ActivityWeatherMain.showUserNoticeDialog(ActivityWeatherMain.java:1552)
at com.miui.weather2.ActivityWeatherMain.initView(ActivityWeatherMain.java:195)
at com.miui.weather2.mvp.common.BaseMvpActivity.init(BaseMvpActivity.java:35)
at com.miui.weather2.mvp.common.BaseMvpActivity.onCreate(BaseMvpActivity.java:21)
at com.miui.weather2.ActivityWeatherMain.onCreate(ActivityWeatherMain.java:166)
at android.app.Activity.performCreate(Activity.java:7224)
at android.app.Activity.performCreate(Activity.java:7213)
at android.app.Instrumentation.callActivityOnCreate(Instrumentation.java:1272)
at android.app.ActivityThread.performLaunchActivity(ActivityThread.java:2926)
... 11 more -
DanielK
addikt
válasz
Karavik #10559 üzenetére
Nagyon köszönjük a munkádat!
Arról esetleg van-e szó, hogy bejön az a funkció, amit az aosp rendszerek tudnak, hogy ha az ébresztőt kikapcsolod a dnd kikapcsolása előtt, akkor azt kikapcsolja.
Most ugye ha 7-kor kikapcsolom az ébresztőt, manuálisan kell a dnd-t kikapcsolni. Aosp rendszernél ezt az ébresztő kikapcsolása megtette. -
Tango Zulu
csendes tag
válasz
Karavik #10515 üzenetére
Szia Karavik. Először is köszönöm a sok segítséget és információt amit Értünk teszel. Abban a témában kérném a segítséged, hogy tolmácsold a fejlesztői fórumon, hogy tegyék kikapcsolhatóvá a töltés/feltöltve hangot. Nagyon zavaró, hogy éjjel feltöltődik és hangosan jelzi a feltöltődést és lecsatlakozást, majd mivel autómatikusan lecsatlakozik, egy idő után visszakapcsol minimum egyszer, mivel hogy merül. Global stabilon vagyok, nem akarok unlockolni sem rootolni, mert tökéletesen működik ezt leszámítva. Ha tudsz esetleg valami megoldást rá légyszi közöld, ha nem kérlek jelezd a gyártó felé. Előre is köszönöm. Üdv Z.
-
enemi
senior tag
-
-
DanielK
addikt
válasz
Karavik #9788 üzenetére
Azt nem tudom mi.
Android for Work készít egy munkaprofilt, ami bizonyos appokat megdupláz.
link
Köztük a névjegyeket is. Így google experience romon a telefon app kijelzi a második simre érkező számok neveit a munkaprofil névjegyek közül.
Miui alatt, ha a második simre jött hívás (céges sim, a munkaprofil alatti névjegyekben vannak tárolva a céges nevek) nem jelezte a neveket. Csak a számot. Ez azért lehet, mert ilyenkor a telefon app is duplikálódik miui esetén. Remélem érthető. Gondolom mert sajátot hoz létre.
Tudom hogy speciális, de ez dupla sim nélkül is elôjön szerintem. -
DanielK
addikt
válasz
Karavik #9644 üzenetére
Ez mind szép és jó, de ugyanúgy a kínai az alapja, mint a globalnak.
Számomra a miui azért nem jó, mert dupla sim esetén a munkaprofilt nem kezeli jól.
Mivel van saját telefon app, így a munkaprofil létrehoz egyet pluszban. Ami nem jó, mert így a nevet nem jelzi ki, ha hívnak a 2. simről. Hiàba van a munkaprofil névjegyzék alatt az adott telefonszám elmentve. Csak a számot látom.A google rendszerében ez úgy van (pixel experience rom), hogy csak egy telefon app van a telefonon, a munkaprofil csak a névjegyeket duplikálja. Így a telefon app tudja, hogy ki hív. Magán vagy céges számomat hívják és a munkaprofil névjegyeket is megjeleníti a duplikált appból.
-
kuksa90
őstag
válasz
Karavik #9544 üzenetére
Tulajdonképpen mindkettőről, de engem speciel a hívásrögzítő három-négybetűs elnevezése izgat jobban... ami valami nyelvi fordítási hiba lehet. Talán bugreportnak megfelel két képernyőmentés - egy angol, és egy magyar nyelvű.
szerk: Huliganboy kolléga még egy keresőt is el tud képzelni a hívásrögzítőben. Én nem merek ilyen nagyot álmodni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest