- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Yettel topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz
Istuu15 #20187 üzenetére
A 8/9-es szériának voltak ilyen bajai idővel, de ritkább azért a hardveres baj. Simán egy rossz radio fw is okozhatja a bt/wifi/signal dolgait és okot adhat a restartokra, akár boot alatt, de maga recovery-ben indítva nem szabadna újraindulnia. Főleg android váltásoknál volt ilyen a radiokkal, simán megkergítette a telefont és utána nem volt elég csak a rom-ot cserélgetni, mert az összesnél jelen volt a probléma, rakhatott az ember bármilyen rom-ot. Valamint rom-mal nem kompatibilis recovery is elcseszheti (még, ha minden végbe is megy kiírás szerint), ezért írják a rom-ok alatt, hogy melyik ajánlott. Nekem több twrp verzióval is csak a szívás volt, míg az Orange teljesen jól legyalulta és felrakta az adott rendszert (2020 elején kb). Utána persze az Orange lett elcseszve és ment vissza a twrp az utolsó android verziókhoz.
Amúgy a gyári fastboot rom ilyenkor a legtöbbször megoldás, azzal mit produkált?
-
Steve1207
veterán
válasz
Istuu15 #19738 üzenetére
Nézd meg a legutóbbi eu stable xiaomi.eu_multi_MI8_V12.5.1.0.QEACNXM_v12-10.zip-ot. Ha jól emlékszem frissül a radio is, hátha az segít rajta.
A clean installt úgy értem, hogy teljesen zero minden csak a setup megy végig és úgy is elmegy a wifi és a hálózat, valamint a kamera ilyenkor is vacakol? Ha ott is akkor valami hardver hiba lehet már ennyi rom-mal megnézve szerintem. -
aerol
tag
válasz
Istuu15 #17348 üzenetére
Vonal megszakadásra nem mondanám feltétlenül, hogy MIUI12 hiba lenne, már csak azért sem mert az elmúlt 4-5 hónapban pl osztrák T - magyar Digi vonalason egy időben 29:59, 30:01 percnyi hívás után szakadt meg rendszeresen, mostanában ez felkúszott 59:59-re, viszont ma osztrák T - magyar T és 80 percet beszéltünk szakadás nélkül...
-
Karavik
veterán
válasz
Istuu15 #17010 üzenetére
Nem kell csak igy a legegyszerűbb ha ki akarod próbálni a China beta MIUI12-t
Vagy maradhatsz a TeamWin TWRP recovery-nél is de ebben az esetben "disable dm verity" flashable zip-et közvetlenül china ROM telepítés után fel kell telepíteni, máskülönben nem fog bebootolni a rendszerre
-
Karavik
veterán
válasz
Istuu15 #16991 üzenetére
Nem hiába töltötted le, simán lehet telepíteni bárkinek orangefox recovery-bõl, csak telepítés előtt disable dm verity opciót be kell kapcsolni recovery beállításokban. Természetesen wipe data, -cache, -dalvik szükséges, ha xiaomi.eu-ra telepíted.
Én is most China beta-t használok addig amíg xiaomi.eu ROM nem áll készen. Ha meglesz az első eu build akkor simán recovery mentesből visszaállítom és ott folytatom eu-t ahol abbahagytam...
-
-
Karavik
veterán
-
g_g_g
Topikgazda
válasz
Istuu15 #14222 üzenetére
Valóban messze még a tökéletestől.
Reggel felraktam a friss ROM-ot akkor jól működött.
Aztán Magisk, még mindig jó volt.
Majd jött egy Magisk frissítés és utána az a jelenség megint mint nálad.
ROM újrahúzás, Magisk le-fel újraindítás és egyszercsak megint jó lett.
Most épp jó, ki tudja meddig. -
aerol
tag
válasz
Istuu15 #13911 üzenetére
lezárt kijelzővel is megy, nincs reklám ilyenek
xda-s link -
Karavik
veterán
válasz
Istuu15 #10429 üzenetére
Elég tetemes a xiaomi.eu 9.4.11 changelog sok javítással, bár ez nagyrészt megegyezik a hivatalos MIUI kiadáséval: [link]
Ami látványos változás:
- Fehér hátterű óra app, itt írtam róla korábban: [link]
- Camera dynamic shots: exponálás előtt és után is rögzít pár képkockát így nem maradunk le a megfelelő pillanatról, amit utólag is ki lehet választani (Google-nak van hasonló motion photo néven).
Készítettem képernyőfelvételt hogyan működik: [link]- 24h live wallpaper ami napszaknak megfelelően változik és képernyőfélódás után animált háttérrel, felhő, hullócsillag stb:
-
-
Danex
addikt
válasz
Istuu15 #9625 üzenetére
(#9605) juve600
Néhány appnál el tudom ezt játszani, de azért van a telefon ,hogy értesitések jöjjenek, elérhető legyenek az alkalmazások. Sajnos nálam a PE úgy néz ki nem tudja ezt olyan szinten hozni mint az EU romHát időzitett repülőgépes mód kvázi hozza azt, hogy nem merül.
-
-
Fefe66
tag
válasz
Istuu15 #6541 üzenetére
Digger ha még nem késő járd körbe azt google fiók törlést mert én ráfáztam vele.
Múlt hétvégén rászántam magam hogy felrakjam 2 hónap után a a Global devet mert a stabillal több problémám volt.Béllyegképek hiánya,kamera videó vibrált gkamot meg nem lehetett felrakni telefon híváskor sokszor csak csicsergést hallottam ami napi 20 telefonból legalább egyszer.Na de vissza az elejére összefoglaló szerint csináltam,mindent mentettem a felhőkben majd Mi fiókból kiléptem googlebol nem tudtam mert nem találtam ilyen lehetőséget fel a netre ott azt találtam hogy csak törölni lehet hát megcsináltam,És be is cumiztam mert telepítés után nem találtam a gugliba mentést még az előző Note 2 mentését se,a mi fiókból meg csak a névjegyeket meg képeket tudtam visszarakni alkalmazásokat nem,két hónapja a Note 2 röl simán átköltöztem guglival a Mi 8 ra.Itt kérdezném meg a google nem tárol több régi mentést csak az utolsót mert windowsnál sokszor jól jött hogy vissza lehetett állítani egy régebbire.Amúgy a dev nagyon bejövős windows intézőben van bélyegkép,gcam szuper és idáig csicsergés sem volt ,ja és az állítva készített fotók a számítógépeken is állítva jelennek meg mert a stabilon mindegyik fekvő volt és egy képnézővel meg kellett fordítani.Amúgy a mentés eltünést lehet hogy én csesztem el valamit de 5 nap után még nem jöttem rá hogy mit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest