Hirdetés
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Volt ma a kezemben egy ilyen készülék. Eddig is jó vételnek tartottam, de élőben kipróbálva még jobb benyomást tett rám. A kijelző nagyon szép (nem azért mert AMOLED, van nagyon szép IPS is, meg kevésbé szép AMOLED is, pl a Huawei-ben), a rendszer nagyon szépen pörög, a kamera nagyon jó, az anyagminőség ha nem is hibátlan, de nem hat olyan bóvlinak mint mondjuk a pocok, szóval nagyon egyben van a készülék. Negatívumnak az IP védelem hiányát, a nem 4000 mah telepet tudnám felhozni. Tudom, így is jó az üzemidő, de azért a Xiaomi arról volt híres, hogy böszme nagy akkut tesz a készülékeibe, ezzel lepipálva a jóval drágább készülékeket is. Hát itt most a p20 pro-t, meg a Note 9-et nem pipálja le. Nem rossz, de nem is emelkedik úgy ki, ahogy azt az ember elvárná a márkától. Ami még nem tetszett, az a gesztusvezérlés. Sokszor nem azt csinálta amit szerettem volna, az egész nem volt annyira intuitív, mint amennyire pl az iPhone X-en volt, amikor kipróbáltam. Ott percek alatt megszoktam és megszerettem az új kezelést, itt nem. De ezektől függetlenül ez most nagyon jó ajánlat, és bár nem mindenben, de a legtöbb dologban egyenlő a nála jóval drágább csúcskészülékekkel.
-
joey04
titán
válasz
enginev3.0 #17 üzenetére
Nem eszi meg, nézd meg a gsmarena aksi teszteket a 2 készülékeől. Egyébként sem igaz, hogy az amoled kevesebbet fogyaszt. A megjelenített tartalomtól függ, hogy melyik eszik többet. Üzemidőben jobb a pocok, nagyon kijön a nagyobb telep előnye. Minden másban a mi8 jobb, kivéve persze a soc meg a tárhely/ram.
-
joey04
titán
válasz
enginev3.0 #5 üzenetére
Mehetett volna bele 4000 mah is. Akkor úgy bírná mint a pocok.
-
joey04
titán
Korrekt cucc. A telepért kár, a többi nagyon jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A középkategóriában magától értetődően szórja az ajánlott modelleket a Xiaomi, de vajon tud-e vonzó maradni a Mi 8 úgy, hogy a valódi kompaktságát elvesztette?
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest