-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PioDVD
senior tag
válasz
Lgabor007 #2555 üzenetére
Részvétem! Én arra jutottam, ha hamarabb lesz teló, mint tok, a 3 napos tesztet szigorúan ágyban nyomom le, legfeljebb ki sem kelek
, aztán félrerakom, míg nincs tok+fólia.
De akciós teló sehol, várom az összefoglalót, aztán rendelek valami ajánlott cuccot.Amúgy érdekes, a zte gyári tokja és fóliája teljesen jó, így majdnem 4 év után érett el a tok, hasadozik, kitört belőle, de még most is véd.
-
Griff55
senior tag
válasz
Lgabor007 #2549 üzenetére
Mennyire törik könnyen? Mekkorát esett a telefon? Szeged környékén sajnos nem tudom, Budapesten azért vam egy pár, de az se mind igényes...(az eddigi fórumozók alapján). Ha van hozzá ügyességed, akkor egy összeszerelős videóban még meg lehet nézni, hogy hogyan kell cserélni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Crucial 240GB SSD eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest