- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 - alap
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone Air - almacsutka
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
PowerBuldog #557 üzenetére
Egy emailt megért nekem, többre nem volt időm és amire az alábbi választ kaptam:
- Cégünk elsősorban magánszemélyeknek szolgáltat, ami azt jelenti, hogy a honlapon szereplő összegért bővebb szolgáltatást nyújtunk számukra, így: azonnali csere meghibásodás esetén, 30 napos pénz visszafizetési garancia, visszavásárlási program (*Premium-csomag). Javasoljuk, hogy magánszemélyként és Premium-csomagban vegye igénybe szolgáltatásainkat, hisz ilyen előnyökkel nem fog találkozni máshol.
- Vállalkozásokat is kiszolgálunk, a következő feltételekkel:
céges megrendelés esetén, a weboldalon látott összegért nem áll módunkban Turbado-garanciát és pénz-visszafizetési lehetőséget biztosítani a megrendeléshez. A választható lehetőségek között a 0-3-24 hónapos Turbado garancia található meg, melyek összege különböző - ezt a kosár mindig mutatja.
- 1500.- forint a kiszállítás költsége.
- Az összeg befizetése csak előre utalással lehetséges, céges számláról.
- A számlázási cím és a szállítási cím nem térhet el egymástól, valamint plusz egy napot vesz igénybe a honlaphoz kiírtakhoz képest. Személyes- vagy csomagponton történő átvételre sajnos nincs lehetőség.Be lehet ezt "szépen" is csomagolni, hogy ne tűnjön annak, ami és bár nem tudom, hogy miben különbözik egy céges használat egy magánszemély használattól, én pont eddig mentem el velük. Magánszemélyként lehet, hogy korrektek (bár a BL nyitásos dolog nekem mást sugall).
Mi 8 most így néz ki náluk (ha bepipálod a listában először, hogy "el szeretném számolni, részletes számlát kérek", akkor az ár nem változik a kosárra kattintva, ha véglegesíteni akarod, akkor viszont így néz ki:
Új hozzászólás Aktív témák
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Windows 10
- Rekordeladásokkal állt talpra a Tesla, küszöbön a „filléres” Model Y
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Ubuntu Linux
- Formula-1
- Futás, futópályák
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest