-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
De ezek nem a kamera modulokban vannak, hanem a lencse alatt. Vagy a ragasztás nem megfelelő a hátlapon vagy szét lett már szedve. Vagy így rakták össze ami eléggé gáz. Le kell szedni es kipucolni. Ha nincs gari akkor vagy otthon, vagy hozzáértő emberrel, esetleg szervizben árajánlatot kérni.
-
válasz
TheBikerider #141 üzenetére
Mix2-őn nem tapasztaltam semmi bugot, mióta van azt használom és nagyon jó. Most ment rá a miui10 amiben még plusz funkciót is kapott.
-
Hasonlóak a tapasztalataim. Én is próbálkoztam két hétig megszokni, de végül ment fel a nova és belőttem mindent úgy ahogy a korábbi telómon volt. Az 3 év alatt beleégett a kezembe.
Két dolog hiányzik csak a miui launcherből, az egyik a beépített időjárás és óra widget, a másik pedig ami ehhez kapcsolódóan elrejtette az állapotsávon az órát amikor azon az asztalon voltam ahol kint volt az óra widget.
Itt egyébként az állapotsávon ki lehet írni a letöltési sebességet? Elfér a notch mellett? -
Engem nem zavar a szelfi kamera helye gyakorlatban sem. És nem tudnék dönteni a mix2s és a mi8 között jelenleg. Szerencsére nemrégiben vettem mix2-őt, de nagyon várom a következő verziót mindkét telóból, mert jövőre lehet cserélek rájuk.
Mi8-nál ami tetszik az az amoled.
Mix2s-nél az hogy nincs notch.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest