- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeryBp
csendes tag
válasz
Peter.70 #588 üzenetére
Ha az ár számít, akkor szerintem Kína jó választás lehet. Én már vettem telefont Kínából, gond nélkül megérkezett, közel 2 éve működik hibátlanul (Xiaomi Redmi 3s). Éppen ma rendeltem meg a Mi 8-at. A Gearbestnél most $429.99 a 6/128 GB, erre rájön még kb. $11 biztosítás, ha jó akarsz magadnak. EU Priority Line szállítást választva elméletileg nem kell sem áfát sem vámot fizetned pluszban. Ez mai árfolyamon körülbelül 123 000 Ft
Ha viszont jobban érzed magad attól, hogy egy itthoni üzletbe visszaviheted garanciáztatni és jó eséllyel azonnal megkapod, átvétel előtt megtapogathatod és csak akkor fizetsz, ha már előtted a telefon, akkor vedd meg itthon. Viszont én ezt nem találtam meg 143 000 Ft-nál olcsóbban. Bár lehet, hogy ahol ennyi, ott nincs is készleten, mert szintén Kínából hozzák be. Ez 20 ezer Ft különbség. Elfogadom, ha valakinek ez megéri a fentiekért cserébe. Meg azt is, ha nem
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Google Pixel topik
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- iPhone topik
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola edge 40 neo - makulátlan, ár-érték bajnok
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone SE 2020 gyári független gyári 99% akku ios 15!!!
- Motorola Moto G54 5G 12GB/256GB Power Edition Mint eSIM NFC, LTE 5G 60e
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- Új Asus 16 ROG WUXGA IPS 165Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest