- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- A Vivo X300 Ultra lehet az első telefon két 200 MP-es kamerával
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
PowerBuldog #557 üzenetére
Egy emailt megért nekem, többre nem volt időm és amire az alábbi választ kaptam:
- Cégünk elsősorban magánszemélyeknek szolgáltat, ami azt jelenti, hogy a honlapon szereplő összegért bővebb szolgáltatást nyújtunk számukra, így: azonnali csere meghibásodás esetén, 30 napos pénz visszafizetési garancia, visszavásárlási program (*Premium-csomag). Javasoljuk, hogy magánszemélyként és Premium-csomagban vegye igénybe szolgáltatásainkat, hisz ilyen előnyökkel nem fog találkozni máshol.
- Vállalkozásokat is kiszolgálunk, a következő feltételekkel:
céges megrendelés esetén, a weboldalon látott összegért nem áll módunkban Turbado-garanciát és pénz-visszafizetési lehetőséget biztosítani a megrendeléshez. A választható lehetőségek között a 0-3-24 hónapos Turbado garancia található meg, melyek összege különböző - ezt a kosár mindig mutatja.
- 1500.- forint a kiszállítás költsége.
- Az összeg befizetése csak előre utalással lehetséges, céges számláról.
- A számlázási cím és a szállítási cím nem térhet el egymástól, valamint plusz egy napot vesz igénybe a honlaphoz kiírtakhoz képest. Személyes- vagy csomagponton történő átvételre sajnos nincs lehetőség.Be lehet ezt "szépen" is csomagolni, hogy ne tűnjön annak, ami és bár nem tudom, hogy miben különbözik egy céges használat egy magánszemély használattól, én pont eddig mentem el velük. Magánszemélyként lehet, hogy korrektek (bár a BL nyitásos dolog nekem mást sugall).
Mi 8 most így néz ki náluk (ha bepipálod a listában először, hogy "el szeretném számolni, részletes számlát kérek", akkor az ár nem változik a kosárra kattintva, ha véglegesíteni akarod, akkor viszont így néz ki:
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen autót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- PC konfig.
- Háztartási gépek
- Formula-1
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI Sword 16 - Core i7 / RTX 4050 / per key RGB / magyar garancia
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9370 - i5-8GEN I 16GB I 1TBSSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest