Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vagyula
senior tag
Elérhető a lefordított MiVideo, látom nagyon szúrta a szemed

Mivel MarkH-ék a V6-tal vannak elfoglalva, ingbrzytől pedig nem kapok angol forrást a heti változásokról,csak szlovákot, ezért csúszik a fordítás. -
peanar
senior tag
(#8886) peanar
Van egy továbbfordított verzió!
Ha valaki nem bírja kivárni vagyula full fordítását, és idegesíti a kínai krixkrax, az szóljon és belinkelem
A főmenü és a videó lejátszás alatt választható menü is lefordítva
-
peanar
senior tag
válasz
muchacoado
üzenetére
Az tuti biztos, de legalább addig sem kínai

-
peanar
senior tag
válasz
Karavik
üzenetére
Akkor jobb a helyzet, mert az nálam részben magyar, részben angol.
Nem volt idöm mindent lefordítani, illetve az angol nyelvismeretem se jo annyira (a gugliforditóból puskáztam).
De ha valaki leforditaná a teljes menüt (átküldeném, hogy miket kéne), akkor az egész magyar lenne
-
Karavik
veterán
Nem csodálkozom, hogy max. 550mA terhelhetőségű töltő, nem tudta észhez téríteni a csutkára kisült akksit! Ilyen állapotban 1-1.2 Ampert simán felvesz a teló töltés közben. Esetedben egyszerűen csak annyi történt, hogy nem tudott annyi áramot felvenni, mint amennyire szüksége lett volna a megfelelő töltöttségi szint eléréshez. Ennek megfelelően min. 1A-es töltőt kell szerezni, de javasolt 1,2A.
-
vicces1
aktív tag
Ez elég parás azért, bármikor járhat így az ember. Semmi rosszat nem tudok mondani az mi2s-re, de ez az egy komoly zűrt csinálhat. Érthetetlen, hogy ezt a problémàt nem orvosolta a gyártó. Több éves X10 minit töltőre tettem úgy hogy kb. fél éve szunnyadt bekapcsopatlanul és 1 perc után volt annyi kraft, hogy a töltőn be tudtam kapcsolni.
-
szente
addikt
Na tegnap majdnem megdöglött az akksim.
Annyira lemerült, hogy hiába volt fent egész éjjel töltőn, nem töltötte fel. Aztán ma reggel kicsit felmelegítettem, úgy testhőmérségletre, aztán rádugtam egy másik töltőre, így magához tért. Megnéztem a töltőket, elvileg mind a kettő 550mA, úgy hogy gondolom a melegítés segített rajta.
Csak azért írtam, mert ha jól emlékszem, más is járt már így. -
peanar
senior tag
válasz
vicces1
üzenetére
Nálam is müxik!
Viszont ha wipe-al tetted fel az új verziót, akkor nyisd meg a wsm Tools-t, majd beállítás/wsm kezelés és itt nyomj egy Telepítést! Haz ez megvan, reboot.
Ha továbbra sem megy, menj a beállítások/értesítések/további beállítások és itt engedélyezd a szolgáltató nevének kijelzését. -
válasz
bozarjoska
üzenetére
Nálam is hibátlan.
-
vicces1
aktív tag
Nos, viszont a MiTools beállításaim nem működnek MIUI 4.2.21 alatt! bármit csinálok, már felküldtem újra a wsm Tools is, mindent újra állítottam, de semmit nem enged amit az állapotsoron beállítottam.
-
Karavik
veterán
FYI:
MIUI 4.2.21 release-ben visszakaptuk a régi status bar-t a bekukucskálós animációval lehúzás közben.
-
peanar
senior tag
Sajnálom!

Ilyenkor mindig olyan megdöbbentő, hogy milyen világban/országban élünk, hogy senkinek nem szent semmi, nagy ívben tojnak rá, hogy ki mennyit dolgozhatott meg azért a tárgyért,eszközért...
Matyi király kéne ide, loptál fiam, add a kezed érte...azt sitty-sutty. Pár nyisszantás után tuti sokan 2x is meggondolnák, hogy ellopják más tulajdonát vagy sem
-
Merty
csendes tag
Sziasztok!
A metrón tömegben sikerült kiszednie valakinek a táskámból. Hát, jobban kellett volna vigyáznom.
Elég rövid időn belül ki is kapcsolták, Android eszközkezelőben stb. nem elérhető a lopás napja óta; tiltást raktam rá.IMEI száma: 860955026179154
Bár asszem a profik ezt is meg tudják változtatni...
-
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Most belőttem egy ébresztőt, felraktam tölteni, ébresztett(gyári töltő és kábel). Egy másik témát használtam, mikor nem volt jó, most belőttem megint azt, úgy is megpróbáltam sosem lehet tudni alapon, úgy is ébresztett.
(#8872) Williamgrant:
Nálam is jobban merül. Nem olyan vészes mértékben, de a nálam eddigi etalon januári romok után észrevehetően jobban.Más:
A legutóbbi facebook és messenger frissítés óta nálatok minden rendben velük? Nekem a facebook pár post betöltésén kívül a képembe nyomja, hogy "error loading feeds", a messenger megy, de annak meg két ikonja van a futó alkalmazások listájában.. -
Wajk
addikt
válasz
Max1mus
üzenetére
egyet értek, kicsit jobban eszegetik az akksit a februári ROMok, az utóbbi ROMomban kicsit mixeltem is a tavaly augusztusi ROM-al (radio, power settings...). Az egyel korábbiban még nem tettem és most a changelogban nem említettem, több pozitív visszajelzés is jött erre a verzióra, hogy jól bánik az akksival. Nekem is utóbb (az én felhasználásommal) inkább 3h volt a kjelzőidő, de most megint 4 fele tendál simán, megerőltetés nélkül.
Szóval a válasz röviden, szerintem is kicsit jobban eszik az akkut az újabb ROMok....

-
®abstract®
őstag
vagyula jlb 28 hogy szuperál nálatok?
magyarul nálam akkuszívó.angolul okés.
-
Belefáradtam. Részemről a témához továbbiakban kizárólag privátban szólok hozzá, ha valaki kérdez.
Valaki nézte a februári weekly romok akksi zabálását?
Vagy döglődik az akksim és csökken a kapacitása, vagy megint egy pár energia vámpír rom jött ki. Konkrétan töltő nélkül délutánra elfogy a szufla, a teló használati szokásaim változatlanok.Más tapasztalat?
-
Karavik
veterán
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Utolsó bejegyzés az ébresztés hibával kapcsolatban:
"I has the same issue Last night and this morning. I realized that it had a crash two days ago with one of my MIUI themes, dont ask why, but i changed it for the default one applying the default fonts and Everything went back to normal."
Lássuk be a probléma forrása ill. a megoldás eléggé vitatott azon a fórumon, az érintettek körében is...
Egy töltő vagy tölt, vagy nem, ezen kívül semmi köze semmihez. -
peanar
senior tag
Mint ahogy már írtam párszor, ez a jelenség (vagy hasonló) az én telefonomon is előfordul(t). Nálam az ég világon semmi köze a töltéshez, töltőhöz, legalább is soha nem akkor produkálta a hibát, mikor töltőn volt!!
Én eddig (amíg rá nem jövök pontosan, hogy mi okozza) ráfogtam valamelyik appra, de igazából mindig másik alkalmazás használata közben jött elő. Bármit csinálok, sohasem tudom előidézni...csak úgy jön, mikor jönnie kell
Van úgy, hogy chatelek valakivel, aztán egyik pillanatról a másikra megszűnik a hangjelzés, vagy email küldés/fogadás közben...de volt olyan, hogy hívott valaki és akkor felejtett el a telefon csörögni, és ilyenkor nálam is csak a reboot segít, hiába veszem le a hangerőt, majd vissza, hiába állítom néma/rezgő üzemmódra, majd vissza, semmilyen lépéssel nem tudok hangot kicsikarni a hangszóróján.
Bár ezek szerint én még a szerencsések közé sorolhatom magam, hogy nem ébresztés közben felejtett el zenélni
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
sprinter24
üzenetére
Hmm... érdekes váltás. Egyik kolléga szintén droid-ról váltott rá (mondjuk neki Sony telefonja volt, így némiképp érthető
). Kíváncsiságból egy rövid ideig lehet használnék én is egyet, csak úgy próbaképpen, de kizárt, hogy váltsak rá.(#8867) Barthezz2
Merő kíváncsiságból érdekel, hogy mi lesz a vége. Valahogy nem hiszek abban, hogy a töltő lenne a ludas. Esetleg majd próbáld meg úgy is, hogy éjszaka USB-ről töltöd. Én szoktam azt is. Az szerintem kicsit kímélőbb is, mert ugye lassabban tölti, mint egy 1A-es töltő. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
sprinter24
üzenetére
Üdv!
Próbáld meg WiFi-n. Ha ott jó, akkor a Downloads (Letöltések?) alkalmazásban állítsd át a letöltési limit-et.ui: Nem mondta, mire cseréli?
-
sprinter24
aktív tag
Sziasztok!
Ma delutan vettem meg Legendas kolléga Mi2S-ét!
Lenne maris egy gyors kerdesem:
Minden rendben működik csak valamiert nem tud a telo alkalmazast letolteni a Google Playrol... Elindul a letöltés, de nem csinal semmit csak tolt es all egy helyben!
Tudtok nekem ebben segiteni? 4.1.1-en van a telo
Elore is koszonom
-
Legendas
aktív tag
Sziasztok!
Hátha valakit érdekel joarasitva a telefonom.
http://hardverapro.hu/apro/xiaomi_mi2s_32_gb
-
válasz
muchacoado
üzenetére
Nem. Hálózatról és Airplane módban is. Azaz mindig.
Adamsky
Ez nem egy mindenkit érintő bug, felesleges tesztelned bármit ha előjön észre fogod venni. :-)
-
válasz
Karavik
üzenetére
Taníts mester, mondd el mit kellett volna tenni annál a hibánál amit te életedben nem láttál! :-)
Mi sem voltunk anno teljesen hülyék, én szépen végigmentem a logikus sorrenden.1. Wipe cache, nem oldotta meg.
2. Full wipe, dettó
3. Downgrade előző romra, dettó
4. Clock app cseréje / alternatív ébresztő megoldotta, de a gyári app tud csak kikapcsolt állapotból telefont éleszteni
5. Samsung gyári nem usb csatis töltővel nem jött a hiba, vissza a xiaomi gyárira újra jött a bug
6. 230v átalakító kuka (az első pillanattól gázul nézett ki), gyári usb kábel cserélve egy samsungra. Másnap újra minden úgy ment ahogy kell.5 napig tornáztam rajta, mert csak több órás töltőn lógással tudtam a hibát reprodukálni.
Azóta nem jött elő a probléma, és a gyári usb kábel adat továbbításkor tökéletesen műxik. -
Karavik
veterán
válasz
Max1mus
üzenetére
A bug nem, de a megoldás vitatott! Átolvastam az összes hozzászólást amit Wajk linkelt
Úgy tűnik a töltő csere "gyógymód" pusztán placebó hatás, mert közben több dolgot is változtatott a user a telón, és nem is tudja pontosan mitől javult meg. Van olyan is, aki lecserélte a töltőt és azt hitte megjavult, de a köv. hozzászólásában már az írta, hogy 3 nap múlva újra jelentkezett a hiba. A probléma tényleges megoldásához először meg kell találni a valós gyökérokot. Egyszerre csak egy dolgot kell változtatni egy rendszeren belül és tesztelni hatását. Ha a hibát tudjuk reprodukálni 100%-ban, akkor biztosan megvan a megoldás is. -
-
válasz
Barthezz2
üzenetére
A hiba: elindul az ébresztő, majd megdöglik a dac. Nem ébreszt, nem zenél, nem csipog. Restartig. Ennyi.
Karavik
Szerinted ujjból szopta ki ezt a bugot több száz panaszos Mi2 user? :-)
Egy srác le is írta mi miatt van ez. Én szívtam ezzel, wipe nem gyógyította, sőt semmi szoftveres trükk. -
-
válasz
Max1mus
üzenetére
De nem csak az ébresztő volt a gond, hanem kompletten semmi nem szólaltatta meg a hangszórót. Nálad is ez volt?
Más:
Ha ez a hír igaz, akkor valószínű, hogy 4.4 alapon fog jönni a v6 MIUI is, hiszen akkor a Xiaomi is KitKat-el kell, hogy szerelje az új készülékeket, és akkor már nem hinném, hogy a régiekre külön 4.2 vagy 4.3 alapon csinálnák meg a v6-ot. -
válasz
Karavik
üzenetére
Na, mivel sose volt ilyen problémád, ezért nem is tudhatod mi okozza. Nekem már volt - picsogtam is miatta itt a fórumon is, meg Ingbrzyvel is küzdöttünk és töltő error volt. Szvsz Barthezz a Wajk féle metódust kövesd, átalakító, usb kábel, töltő csere (1A vagy feletti). Meg fog oldódni.
Óra app adat törlés, csere, flash stb nem oldja meg.Done.
-
Wajk
addikt
-
szente
addikt
Mivel tudom állítani MiCore kernelnél a feszültséget?
Feltettem a legújabb WiUi-t alulfeszeléssel, de már 2szer újraindult a telefonom. Egyszer Youtube app közben, egyszer pedig Poweramp közben. -
Wajk
addikt
A Default settings azért is a WiUi-ban a stock kernel, mert alapvetően rendben van nálam a MiCore, de vannak user visszajelzések, fogyaztási problémákkal stb. A stock kernel és pár extra beállítással nálam, rendben működik a gép. Napi használatban nálam a legutolsó WiUi van, 1242Mhz moddal, YellowPage, MiuiWeather nélkül a többi default. A következő MiCore már készül, a 010, azt majd meglátjuk hoz-e elég plusszt

Sajna biztosat nem tudok mondani, mert nem kellett még ilyet csinálnom, nálam a TDB működik rendesen...
De azt tenném amit mondasz,
- TDB kikapcs, Full Wipe
- teló újraindít, Full Wipe
- TDB bekapcs és mehetnek a ROMokremélem rendben lesz

u.i.: biztos nem a Mi2S a probléma, több belső teszternek is az van és ők sem tudták reprodukálni a hibát. Véleményem szerint inkább valami Recovery vs MiCore probléma lehet

-
balewi
aktív tag
Köszi a gyors választ

Ilyen mélyen nem szeretnék belemászni a dolgokba, én csak egy egyszerű felhasználó vagyok. Én azt gondoltam, hogy ez (MiCore kernel) már egy kicsit kipróbáltabb, stabilabb dolog, nem szeretek úttörő lenni és tesztelgetni, a Wiui-t is csak a megjelenése után 2 héttel szoktam felrakni, hogy addigra kiderüljön, ha baj van vele.Hogyan tudom teljesen lenullázni a telefont úgy, hogy semmi olyan fájl ne foglalja a belső memóriát, aminek nem kell? Ezután hogyan teszem fel a friss Wiui-t, de most már az alap kernellel?
(sejtem a dolgot: tdb kikapcs, ez lezúz mindent, minkét rendszernél factory reset, tbd bekapcs, aztán flash wiui kernelt nem piszkálva, - de jó lenne egy hozzáértő bólogatása)
Amúgy szerintem az lehetett a baj, hogy nekem MI2S-em van ... talán

-
Wajk
addikt
valószínű ez a két probléma összefügghet.
Valószínűnek tartom, hogy a MiCore kernelt tetted fel, ami egyes telefonokon - nem jött még rá Redmaner, hogy mi okozza - "elkeveredik" a data könyvtár amiben minden beállítás, utólag telepített app benne van.Én sem találkoztam ezzel a hibával, pedig tesztelem a kerneljeit.
Aki belefut ebbe a bugba, érdemes elolvasni ezeket az instrukciókat, tudtommal akinek gondja volt, ez megoldotta... -
balewi
aktív tag
Most frissítettem a legújabb Wiui-ra és az fogadott, hogy kevés a belső tárhelyem

3,7G foglalt, 0 szabd.
Amit a fórumban találtam róla, azt mind megnéztem, de nem hozott sikert.
Google Music-ot nem használok.
Ezelőtt soha nem fordult elő ilyen, pedig több nagyméretű játék is volt fent, most meg egy sincs.
Nem nagyon értem ...
(mondjuk jó lett volna ha tudom előre, hogy ha a kernelt is lecserélem, akkor minden adatom törlődni fog, egy "szűz" telefon fog fogadni és a cwm backup sem ér ilyenkor már semmit)
-
Milestone2
nagyúr
Sziasztok!
Beszéltetek / írtatok az Ázsia Centerben vagy a China Marktban egy boltról (vagy itt vagy a Mi3 fórumban), ahol a megbízható magyarországi kereskedés található. Megmondjátok nekem, hogy végül is hol van? Mert a Webshop üzemeltetője egy nyíradonyi cím...Lehet én értettem valamit félre a diskurzusban, ami arról szólt, hogy itthon van egy számtech bolt ami már 10 éve megbízhatóan üzemel és tőlük Xiaomi / Hongmi cuccokat is lehet venni, igaz drágábban, de itthoni boltban, nem "remegve" várni a postást... Igazándiból jelenleg nincs keretem rá, de szívesen megnéztem volna, kezembe fogtam volna egy ilyen készüléket...addig marad az ábránd...
Köszi, ha valaki elárulja.
M2
-
Karavik
veterán
válasz
Barthezz2
üzenetére
Szerintem nem a töltő miatt nem ébreszt. Én már egy éve minden nap telóra kelek úgy, hogy minden éjszaka töltőre van dugva, és sose volt ilyen problémám.
Legtöbb furcsaság backup & restore után jelentkezik. Töröld az óra alkalmazás adatait és indíts újra a telót. Done! -
Wajk
addikt
válasz
Barthezz2
üzenetére
a töltővel kapcsolatban más problémát nem olvastam, pedig rajta vagyok többnyire a fórumok ütőerén. Ha arra gondolsz, hogy valamit tönkretett volna valamelyik töltő a telódban, azt kétlem.
- biztos használsz valamilyen átalakítót a töltőhöz, esetleg próbálj ki másikat,
- vagy persze a gyári esetleg döglődhet, próbálj nem gyárit a teszt kedvéért
- vagy próbáld meg, hogy törlöd az ébresztő appnak az adatait.Itt olvashatsz bővebben a töltő vs ébresztő problémáról, a legtöbb usernek valamelyik megoldás bejött...
-
Wajk
addikt
válasz
Barthezz2
üzenetére
nem a hangszórót hanem valamit a rendszerben ez egy régi hiba, lehet HW-s. Gyári töltőd van?
Régebben írta valaki, hogy nem gyárival volt ilyen gondja. Én teszteltem gyárival, nekem nem volt ébresztési gondom soha...
(#8832) muchacoado: nem kell károgni egyből
Én mindig heti ROMokat teszek fell össze-vissza, még sem futok bele a problémák nagy részébe, amiket a külföldi fórumokon is megemlítenek. Többnyire user error, beállítás, vagy valami app kavar be a legtöbbször, de egy Wipe Cache helyett egyből inkább fórumra írnak a userek. Nem kell pánikolni... 
(#8833) tib78: mit értesz azalatt, hogy "Hoppá" meg hogy "MIUI ROM", azt hittem valaki összegyúrt egy 4.4.2-es MIUI Rom-ot...

-
tib78
tag
-
redbiro
őstag
-
Kössz fiúk

Más:
Ma sikeresen itthon maradtam melóbol, mert átaludtam két ébresztőt, aztán rájöttem miért. Meg se mukkant a telefon, se jelző hangok, se ébresztő, se zenelejátszó. Restart kellett neki, hogy észhez térjen a hangszóró.Na ilyet még nem értem..
-
Karavik
veterán
Megpróbáltam +500Gb-ot érvényesíteni ahogy azt írtad, de az a gagyi wechat nem nem fogadja el a reg. kódot amit sms-ben saját maga küld el és automatikusan írja be magát a megfelelő mezőbe. Azt írja lejárt a kód annak ellenére, hogy bőven 60sec-en belül próbálom aktiválni. A hiba általános, mert tele van ilyen visszajelzéssel a play store...
-
peanar
senior tag
válasz
Barthezz2
üzenetére
Itt megtalálod, hogy hogyan. Nem kell hozzá semmilyen program, megnyitod az oldalt, rákattintasz a MI feliratra, majd belépsz a xiaomi accountoddal! Itt is kínai lesz minden, de 1-2 próbálkozás után egyértelművé válik, hogy mikor mire kell kattintgatni

zdanee-nak igaza van, néha tényleg lassú, de vannak olyan napszakok, mikor viszont teljesen jól használható!
Ha a webes felületen keresztül töltesz fel valamit, akkor 300MB a feltöltési fájlméret korlát, viszont telefonról feltölthetőek nagyobb méretű fájlok is! -
Srácok, ez az 500Gb-os kuopian tárhely, ez hogy érhető el mormálisan PC-ről?
Win 8 modern appot nem tudja feltenni, bedobná az online áruházat, hogy onnan szedje le, de mindig csak a kezdőlap jön be. Leszedtem egy desktop telepítőt, de ebben full kínai minden.. egyáltalán használja ezt valaki?A másik ez a MiCloud. Elvileg szinkronizálja a dolgaim, az sms-ek szépen ott is vannak, de telefonszám egy szál se, pedig telefon szerint ma lett frissítve. Másnál ez jó?
-
Nimda
addikt
Mennyi most a használt reális ára a MI2S-nek?
Merty remélem itt az aprón nem futok bele lopott telókba.Szeretnék majd idővel venni egy ilyen csodát.
-
zdanee
őstag
válasz
muchacoado
üzenetére
Aki Xiaomi-t használ, rossz ember nem lehet

-
redbiro
őstag
a default app settings probléma még továbbra is fennáll a weekly romokban?
itt írtam róla.ez engem annyira zavar, hogy konkrétan nem mentem azóta a miui közelébe sem.

-
zdanee
őstag
válasz
muchacoado
üzenetére
Az igaz, de ameddig nem reseteli (és ugyan miért tudná, hogy kell?), akkor a következő bekapcsoláskor (amikor eladja), megjelenik a kis pötty. De egy IMEI-t érdemes lenne ide beírnod, Mo-n nem sok más szakmai fórum van Xiaomi-val, szóval aki megveszi előbb-utóbb ide téved.
-
zdanee
őstag
IMEI szám? i.xiaomi.com nem mutatja hol van? Kétlem, hogy egy egybites tolvaj le tudná nullázni a telefonodat.
-
Merty
csendes tag
Sziasztok!
Aki most szeretne Mi2S-t venni, és valaki feltűnően olcsón kínálgatja, figyeljen oda, mert nem biztos, hogy legális a forrása. Most lopták el tőlem a telefonomat, valami köcsög gondolom iPhone-nak hitte

-
<Adamsky>
nagyúr
"Purpoted Xiaomi Mi3S chassis could suggest larger display" -> katt
" ... physical size of the phone is way to large for the 5-inch FHD display. So you would think that news of a larger 5.5-inch display would be met with celebrations, but that’s not the case here! The reason being the leaked chassis are larger than the current Mi3’s meaning what ever display increase which may be planned would come at the cost of a much larger device ... "
De jó lenne, ha a Xiaomi nem menne el a tepsi / péklapát / bunkofón irányba. Illetve bánom is én, legyen ilyen készülékük is, de - könyörgöm -, maradjon meg a 4,3"-as termékvonal is.
-
vagyula
senior tag
Egész jól sikerült pl a képernyők közötti átmenet,vagy a háttérkép változtatása opció.
-
Wajk
addikt
válasz
Karavik
üzenetére
A 4.1.24-ből a MiuiSystemUI.apk + Settings.apk-t
(ez utóbbi nem fontos, de a korrekt beállítások miatt)
A "kijelző bármely részéről lehúzható egy lefelé irányuló mozdulattal"
fícsör megmarad
tesztelveA WiUi 4.2.14-ben választható opcióként természetesen
benne van ez a lehetőség (Aroma). -
peanar
senior tag
válasz
Karavik
üzenetére
Lépj be sz.gépen a kuaipan fiókodba és ott nézd meg a kuka ill. a megosztott mappát, ugyanis telefonról ezeket nem látod! Ha a telódról törölsz valamit a kuiapan fiókból, az bekerül a szemetesbe, de azt csak sz.gépen belépve tudod törölni.
Csináltam egy kisfilmet, hogy a kukát hogyan, mire kattintva lehet kiüríteni, ha nem boldogulnál szóljál és akkor feltöltöm v.hova
Minden lépés/törlés után frissítsd az oldalt, mert általában az újra betöltés után lehet látni, hogy mire sikerült kattintani 
És okosítsd meg, hogy legyen 1TB-od

-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Karavik
üzenetére
Szomorú ...
" ... hiába is írunk a "weekly rom releases" fórumba bármilyen ezzel kapcsolatos észrevételt ... "
Na, ez az! Ezért lenne jó egy olyan mail cím, vagy oldal, ahová - angolul - lehetne írni, és azt figyelembe is vennék. Az egyébként jó, hogy ez a lehúzós gesture bekerült, mert ez volt az egyik oka, amiért eddig nem a gyári launcher-t használtam. Lehet teszek még egy próbát a Nova nélkül. -
Karavik
veterán
Az miért van, hogy ha a fájlkezelőből bemegyek a Kuaipan tárhelyre akkpor azt írja hogy "A mappa üres, nem tartalmaz fájlokat", de ha ugyan itt bemegyek az MiDrive beállításokba, akkor a "Használat" menüpontnál azt írja 9,8 MB foglalt/ 517,1 GB szabad. Ennek az az oka, hogy régebben webes kínai felületen szerencsétlenkedtem és feltöltöttem próbaképen 1db 9,8MB fájlt, amit nem látok a teló Kuaipan felületén, de a tárhelyet mégis foglalja. Ennek nem úgy kéne működni, hogy amit weben feltöltök azt látom a telón és fordítva?
Hogy tudnám törölni azt a 9,8 MB fájlt? Fogalmam sincs már hogy mit és hol szerencsétlenkedtem össze anno...
Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Green (64GB) eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

). Kíváncsiságból egy rövid ideig lehet használnék én is egyet, csak úgy próbaképpen, de kizárt, hogy váltsak rá.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)