Hirdetés
-
Mobilarena
Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Most belőttem egy ébresztőt, felraktam tölteni, ébresztett(gyári töltő és kábel). Egy másik témát használtam, mikor nem volt jó, most belőttem megint azt, úgy is megpróbáltam sosem lehet tudni alapon, úgy is ébresztett.
(#8872) Williamgrant:
Nálam is jobban merül. Nem olyan vészes mértékben, de a nálam eddigi etalon januári romok után észrevehetően jobban.Más:
A legutóbbi facebook és messenger frissítés óta nálatok minden rendben velük? Nekem a facebook pár post betöltésén kívül a képembe nyomja, hogy "error loading feeds", a messenger megy, de annak meg két ikonja van a futó alkalmazások listájában..
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1660 6GB Formula Air Mesh G3 DeepCool 400W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G2i - i5-11G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Dell Inspiron 7306 2 in 1 4K 360 touch, i7 1165G7, 16GB, 512GB, jó akku, számla, 6 hó gar
- Honor Magic8 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest