Hirdetés
- Megjelent a OnePlus 13T
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Itt a Redmi Turbo 4 Pro, az első készülék Snapdragon 8s Gen 4 alapokon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
vagyula #13658 üzenetére
Ha, jól látom, akkor ez pont annyira elég, hogy zdanee-nak okot szolgáltasson a csoki kalap evésre
A mindennapokban ez a ROM egyelőre inkább csak bosszúságot okoz majd a felhasználóknak. Nem véletlen, hogy most még csak a beta teszt folyik (ha folyik). Más kérdés, hogy ezt én még nem nevezném beta-nak. A másik nagy kérdés, hogy ez most gyári ROM vagy miuiandroid-os "kendács". Tudtommal utóbbi.
Szóval ez a nesze semmi, fogd meg jól kategória nálam.Unified storage ügyben tud bárki, bármi hírrel szolgálni? Karavik?
-
válasz
vagyula #13658 üzenetére
Na, megint a rosszindulat.
Igenis "It will be awesome!"
De hát mindegy is, a lényeg hogy a kettővel ezelőtti modell kapjon addigra L-t mire a konkurens zászlóshajói. Végülis nagyobb eséllyel vesz egy mi2 tulaj mi5-öt (minit esetleg ha lesz), mint egy mi4-es, nem?Juj de cuki. Kb. mintha az iPhone 3 tulajok kapták volna az ios7-et először.
De azért kíváncsi leszek mikorra lesz ebből használható release, és meddig lesz támogatás. Remélem sokáig és nem kell addig a mi2 tulajoknak telefont cserélni míg a coll háború lezajlik.
-
vicces1
aktív tag
-
válasz
vagyula #9565 üzenetére
Köszi
Szerk:
Hát nálam nem megy a MIUI rom támogatás
Eddig a beépítettet használtam, gondoltam majd ha ennél belövöm, kiüti azt, de nem tette, fut mindkettő egymás mellett. Így kitöröltem a gyárit, a weatherbz miui rom támogatás bekapcsolva, de az órák mellé így sem teszi ki az adatokat..Az ikon az live, az stimmel.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
vagyula #9499 üzenetére
PowerAMP-al meg tudnád nézni mi a helyzet?
... ill. a Security app is érdekelne (gondolom mást is). Kössz előre is! -
Karavik
veterán
válasz
vagyula #9309 üzenetére
Nekem mind a két rendszeren ugyan az a ROM van telepítve, de TDB nélkül. Gyári beállítások visszaállítása, vagy egy teljesen tiszta telepítés megoldaná ezt a problémát, írta ingbrzy is, de el szeretném kerülni, mert nem tudom hogy kell helyreállítani, naptár, névjegyzék, képek... stb. és fizetett alkalmazások
-
Neck
veterán
válasz
vagyula #8750 üzenetére
Szia,
Nem kritizálni akartam!
Azért kérdezem, hogy mennyit fordítottál le belőle, mert arra gondoltam, hogy ez valami "félmagyarral" jött, mivel V4-es.
Köszi, rákukkantokfo_di:
ezeket néztem én is, de az egyikhez pl CWM kell, hogy felrakjam a TWRP-t
Nekem most arra lenne szükségem, hogyan tegyem vissza a gyári Recovery-tDe megyek nézelődni a megfelelő fórumba, itt maradjunk az MI2S-nél.
Max majd még írok privátba Vagyulának -
-
-
-
-
peanar
senior tag
válasz
vagyula #8373 üzenetére
...és mindenki aki a témában érintett
Én tegnap óta hozzá sem nyúltam a Téma app-hoz, de most hogy itt olvastam, többeteknek vissza állt kínai nyelvre, ösztönözve éreztem, hogy én is rá bökjek egyet...és láss csodát, nekem is pálcika betűs
. Próbáltam az általad leírtak alapján vissza állítani (2x 3x), de az sem segített, újra rakni nem akartam, se wipeolgatni, ezért áttettem a 4.1.10 verzióból. Kíváncsian várom, hogy így megmarad a magyar nyelv, vagy így is vissza áll.....
Majd helyzetjelentek. -
Karavik
veterán
válasz
vagyula #8355 üzenetére
Kipróbáltam és ezzel minden visszaállt magyarra. Hálás köszönet érte! De nem értem miért váltott kínaira a ROM frissítés után. Most kivételesen úgy telepítettem fel az új MIUI 4.1.17 ROM-ot, hogy CWM-ből nyomtam neki wipe cache-t és wipe dalvik cache-t telepítés előtt is és után is. Lehet nem kellett volna? Eddig mindig updater. app-al tettem fel az új romokat és sose volt ilyen gond.
-
Neck
veterán
válasz
vagyula #8347 üzenetére
Nekem az angol verziónál is kínai a téma kategória...
Peanar:
Én ez alapján raktam fel:
-Download and flash our current Multi language ROM in CWM
-REBOOT
-Install Gapps
Ezek alapján kell GApps neki... nem? -
-
Disque
aktív tag
válasz
vagyula #8318 üzenetére
Én kaptam egy e-mailt, hogy kisorsolják a szavazók között, szóval hajrá
Szia!
Elnézést, ha zavarunk levelünkkel, nem szokásunk kéretlen leveleket küldeni
a felhasználóinknak, de néha meg kell tenni, ha meg szeretnénk mindenkit
szólítani.Reggel elindult a MIUI angol fórum oldalán a MIUI Rajongói oldal díjazása.
Szeretnénk megkérni, hogy regisztrálj a fórumba és szavazz ránk! Ha elérjük
a kívánt szavazatot és kapunk ajándékot, akkor azt a szavazók között
kisorsoljuk!Regisztrálni itt tudsz: https://account.xiaomi.com/pass/register?_locale=en
Szavazni itt: http://en.miui.com/thread-13283-1-1.htmlKöszönjük előre is! Remélem pont te kapod meg az ajándékot!
Üdvözlettel a MIUI Magyarország csapata
-
-
-
Hunujv
tag
válasz
vagyula #7583 üzenetére
A vámkezelések alapját a küldemény tartalom, illetve annak igazolható összege határozza meg. Az előzőek miatt a vámkezeléshez elengedhetetlenül szükséges az alábbi dokumentumok bemutatása:
- Számla árumegnevezéssel,
- Banki átutalásról igazolás, kivonat (internetes fizetés esetén, ún. rendelt áruk esetében)
- Ajándék esetén a feladó általi írásos értéknyilatkozat, melyben megjelöli az általa küldött küldemény értéket. /Nem formanyomtatvány, a feladó által írt és aláírt nyilatkozat/
- egyedi engedélyek, igazolások: pl. gyógyszer behozatala esetén orvosi igazolás -
Attipapa
aktív tag
válasz
vagyula #7583 üzenetére
Ha nem tudsz felmutatni semmit, akkor felbontják és tisztában vannak az árakkal. Tudják, hogy a xiaomi nem egy gagyi valami, nekik is működik a google,-gondolom- vagy van valami anyaguk amiből kikeresik az árát. Ha ajándék, akkor is fizetned kell 45euro felett, 2,5%VÁM+27%ÁFA. Vagy vissza a feladónak
Az is elképzelhető, hogy üres a dobozom, és elküldtem nekik a számlát, ami alapján kiszabják a vám és ÁFA összegeket, aztán ha itthon felbontom és üres, mehetek panaszra a Jó Istenhez max. mert ezt már vissza nem adják!
És ők nem tippelnek semmire, neked kell büntetőjogi- felelősséged teljes tudatában nyilatkozni, hogy mi van a csomagban, és a megrendelésről, átutalásról elküldeni a bizonylatokat. -
peanar
senior tag
válasz
vagyula #7521 üzenetére
Kezdem úgy érezni, hogy a telefonom és az FCR Romok nem igazán túl jó barátok.
A jó múltkorjában megfejtettük, hogy elvileg a TDB hiánya miatt nem települnek fel nekem a data\media\preinstall_apps mappában lévő appok. Ebbe bele is törődtem, mert utólag is lehet telepíteni azokat.
Tegnap feltoltam a deodexed_FCR_MIUI_R31.0_HU romot természetesen full wipe-al!! Hogy tudjam telepíteni a fentebb említett mappából az alkalmazásokat, feltettem (a más romoknál hibátlanul működő) root explorer 3.1.4-et. Na itt egyből FC-zett. Uninstall, majd feltettem a re.v2.21.1-et, ami hibátlanul működött. Felbuzdulva vissza tettem a 3verziót, ami megint fc.
Ekkor beállításokból vissza állítottam mindent...Beállítások és Mentés ikon nem jelent meg az "asztalon", több alkalmazás fc-zett, úgyhogy megint ment az uninstall
Nem értem, többféle miui romot (wiui,miuiandroid,Marvin féle) kipróbáltam, de egyikkel sem szívtam, mondhatni semennyit, de az FCR valamiért keresztbe tesz.
Lehet, nem elég a full wipe, le kéne gyalulnom az "Sd" részéről is mindent? Vagy most is az zavarhat be, hogy nem aktív a TDB? -
peanar
senior tag
válasz
vagyula #7521 üzenetére
Akkor jó, ezek szerint ez a titok nyitja
Hogy én mindig mennyit elkínlódtam vele, de az istennek sem találtam, és ezért rövid idő után ment a delete ami az FCR romot illeti, mert azt hittem, hogy (mivel nálad mindig működött) valamiért a telómmal nem szeretik egymást
De akkor majd most (ahogy időm engedi) kipróbálomTe ilyenkor full wipe-al teszed fel, és aztán full mentés visszaállítás, vagy egyszerűen csak rátolod az előzőre?
-
peanar
senior tag
-
válasz
vagyula #7514 üzenetére
Megvolt. Ha kikapcsolom, és system2 marad aktív, ugyan úgy nem jó. Visszakapcsoltam, mindkét systemre full wipe, majd sys2-re vissza a korábban működő AOSP 4.4, de ugyan úgy lassan indul, és ugyan úgy nem jó..
Sys1-re vissza a MIUI, itt minden ok.Hát ez nagyon aggaszt..
-
válasz
vagyula #7511 üzenetére
De az a baj, hogy nem is lát hálózatot, sőt, valamikor a kapcsoló is inaktív. Ugyan az a rendszer sys1-en meg ok.
Cseréltem recovery-t, ami 4.4-re van de doal boot nélkül, ugyan úgy nem megy vele, visszatettem a cwm-et, amit támogatja a KitKat-et, és a TDB-t, de semmi. Visszatettem egy sys1&2 mentésem(MIUI és AOSP 4.4), ami tökéletesen ment anno, de ugyan úgy semmi. Ami még érdekes, hogy sys2-re bootoláskor a recovery-n(szürke MI logo) is vagy egy perc mire tovább lép a bootra..
Én ezt nem értem..
-
HanU
tag
válasz
vagyula #7494 üzenetére
Mégis csak van Mikulás
. Kösz...
Feltelepítés után eddig nincs vele gond :-)
Más:
Lehet, hogy láma kérdés, de már a tököm tele van az android névjegy kezelésével. Na ez a Miui névjegy fiók külön zavar. Eddig én csak a google fiókomat használtam, na ez létrehoz egy xiaomi csoportot, ha lementem a korábbi google fiókomat a rendszer mentésben, és azt vissza akarom műteni akkor ebbe a xiaomi fiókba rakja bele, arra igaz felhívja a figyelmet, ha szinkronizálok a google-lal akkor megduplázódik a névjegyeim száma, de sajnos ha nem a így állítom vissza hanem a google-lal akkor viszont a névjegyeimben lévő fényképek lesznek rossz minőségűek és újra rakhatom őket fel, a csengőhangokról meg ne is beszéljünk az se így se úgy nem kerül vissza a névjegy bejegyzésekbe. Nincs valami tuti program arra, hogy rendszer visszaállítás után a névjegyeimben helyükre kerüljenek a korábbi csengőhangjaim illetve a névjegyekhez tartozó fényképek is. Ami a miui-ban a mentés opción belül kezeli a névjegyeket az már majdnem jó, legalább a fényképek megmaradnak magasabb felbontásban, de a csengőhangokkal ez sem tud mit kezdeni. -
Viper26
nagyúr
válasz
vagyula #7479 üzenetére
"Warehouse in European
You can choose shipment from Shenzhen China, or Udine Italy. The advantage of shipment from Italy is that members of European union would enjoy customs duty free. Especially recommend customers from Greek;Spain chooses shipment from Italy, to avoid high tax."
Szóval van raktár EU-n belül, és onnan (is) szállítanak.
A G2 meg eléggé jó, csak már régóta egy ilyen kínai csodára fáj a fogam, MIUI-t meg Nexus-on szerettem, és ott a dual boot is.
-
HUTCHDB
nagyúr
-
Legendas
aktív tag
válasz
vagyula #7377 üzenetére
Most már nekem is. Egész jó. ART-BEN nyomom. Azért nem sikerült mert valahogy a régi recovery visszakerült nem tudom hogyan. Véletlen vettem észre. ART-ben annyi hiba van nekem, hogy időnként kiírja Pl ha belépek a bbm - be, hogy a hangalapú keresés leállt. De mégsem állt le.
-
tom81042
tag
válasz
vagyula #7139 üzenetére
Igen, tenyleg ott van. Erdekes hogy a keresobe beiraskor nem jelent meg az app, legutobb ott talaltam meg.
Viszont az ok ami miatt frissitettem, hogy a facebook messenger az update utan elbaszodott, es nincs notification meg mindig fennal, tehat nem a rommal van a baj, hanem a fos app-al. pedig regen az update elott mukodott tokeletesen. le van lakatolva, es trusted meg autostart is van, megis ugy kb az 5. notification utan egyszeruen nem jon tobb. be kell lepni az appba es frissiteni es akkor latom hogy jott uzi. :S
-
peanar
senior tag
válasz
vagyula #7116 üzenetére
Igen,megnézhettem volna,de nem tettem
A kisfiammal játszottam, mikor észrevettem, hogy feltöltötted. Gyorsan leszippantottam a telefonommal és félszemem a kisfiamon, a másik a telefonon és így cseréltem ki az appot, hát meg volt az eredménye
De utána leszedtem számítógéppel és feltettem a már működőképeset!Én személy szerint nem tudtam,hogy onnan nem tud a böngésző letölteni!
-
peanar
senior tag
válasz
vagyula #7108 üzenetére
Tanulság!
Ne töltsétek le telefonnal, mert sérül a fájl (legalább is nálam ez történt)!
Megörültem, hogy vagyula feltöltötte, telefonon keresztül letöltöttem, aztán ment is gyorsan a csere
Persze elkapkodtam és nem csináltam biztonsági mentést!
A beállítások alkalmazásnak lőttek...mondom sebaj, root explorerrel vissza teszem az eredetit, de az sem indult el.Még mindig mondom, hogy sebaj...feltelepítem még egyszer, aztán jöhet a javítás..de hiába telepítettem fel újra, a beállítások alkalmazás hiányában nem indulnak el az utólagosan feltett appok!
Így jöhetett az újrarakás
Tanuljatok a hibámból
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi újdonsága, napjaink legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Kár, hogy Magyarországon hivatalosan nem lehet beszerezni.
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB AeroCool Aero 800 kék Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Már 33 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest